Şimdi Ara

TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun aramalar sonucunda 2 el 24 saat kullanılmıs 2 aylık faturalı proav alınmıs 2100 tl epson tw5910 urunu aldım.satan arkadas urunu kutusunda 2kez cıkarmıs duvara yansıtamadıgını ıcın sattıgını bıldırdı sankı sıfırdı jelatınlerı uzerınde cok az temız kullanılmıs oldugu bellıydı 4 marka 12 yakın cıhazı kullanıdm epson yerın kalıtesı contras oranları lg optoma panasonıc goremedım bugune kadar perde kullanmadım ama sızce duvara yansıtmayla perde yansıtmak arasında ne kadar fark olabılır ısık gucu ne kadar artat odayı goruntu olarak temız gozukmesı ıcın almadım bugune kadar kullanan arkadaslardan yorum alabılırmıyım alcı yaptırsam mat beyaz boya yoksa perdemı sızce
    fotoları eklıcem duvarın tsk
     TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 28 Ekim 2013; 17:56:09 >

• Hızına yatişmek zor dostum bende 3 ay önce epson tw3200 aldım 2.el.Şimdilik duvara yansıtıyorum.İlerde gri yüzlü bir perde almayı dusunuyorum. Size hayırlı olsun
  • hastalık oldu alsat alsat yapmaktan duvarı delık desık yaptık ama naparsın son ıns baska almıcam dıyorum epson gerısı hıkaye bence
  • fotolar
     TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 28 Ekim 2013; 18:14:49 >

• vardar052 grı duymustum evet ıyı goruntu elde edenler var ama grı perde gormedım hıc mat beyaz genelde
  • Gri perdelerde renkler daha doygun ve daha iyi siyah veriyormuş.forumda max-well nickli arkadas tavsiye ediyor.140 tl ye silvercrest gri yuzlu perde almış.Siyah gostermede pahalı perdelerle yarısır diyor.Projeksiyon konusunda deneyımlı bir arkadas.Bende yakın zamanda o perdeden almayı dusunuyorum.
  • MADENLI M kullanıcısına yanıt
    Askı aparatı ne kullanıyorsunuz.Birde kaç santim aparatın boyu.Projeksiyon direk karşıdan bakmıyor galiba.Siz biraz cihazı eğdiniz herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle kullanın projeksiyonunuz ömürlü olsun , perde rengi konusunda bildiğimi ekleyeyim. Eğer salonda kullanılacaksa yani duvarlar ve tavan koyu mat renkte değilse gri perdenin siyah başarısını arttırma konusunda kısmen avantajı olacaktır; lakin bir de dezavantajı var. Renkler mat beyaz perdeye göre daha soluk olur gri perdede. Yani gri perde düşündüğünüz gibi alınacak en mantıklı perde anlamına gelmemektedir. Avrupa ve usa daki home theaterlari incelediğiniz zaman %90 mat beyaz perdenin kullanıldıgını görürsünüz. Bu arada siyah başarısını artmasındaki oran da %10-15 felandır, öyle aman aman wow neredeyse jvc siyahları gibi oldu dedirtecek kadar bir başarı değil. Selam ve sevgiler
  • acemi nefer askı aparatı cok arastırdım tw5910 buyuk cıhaz olmadıgı ıcın bırcogu olmadı en son teknosa gıttım ısmı suan aklımda degıl yazarım alman malı 70 tl aldım satıcı arkadasla baya ıddalastık olmucagını ınatla soyledım aldım geldım denedım ama maalesef olmadı kafasına gıdıp atıcaktım aklımıza farklı bır fıkır geldı 4 ayagı bırbırıne baglayıp caprazlama olarak 2 ayak yaptık dıger 2 ayak bolume vıda ıle tellerle baglayarak astım aparatın borusu yok hıc bır sekılde gozukmedıgı ıcın vermedım sokulmesı dugmeyle cok guzel suana kadar kafamıza dusmedı :)
  • cemo62
    benım parlaklıgı konusunda terettudum var cunku eco mod dısında kullanmam perdenın %30 parlaklık kazancı oluryormus dogru mu karanlık goruntulerde hele oyunlarda hıc gozukmuyor grının eger dedıgınız gıbı kazancı varsa olabılır tesekkurler
  • suan goruntu eco mod ve normal mod duvar kum beji goruntuyu emmesine ragmen idare eder bi arkadas pm atti cam tozlu perdenin parlaklik konusunda cok iyi kazanc sagladigini gri renkli perdenin kontrasta iyi sonuclar verdigini belirtti onlari arastiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikıncı el projeksıyonları neredn alıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz bir site vs var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahıbınden.com uzerınden genelde bakıyorum ama 2 hafta boyunca saat bası baktım bu tarz cıhazları 2 el temız bulmak zor bıraz sans denk geldı 2 el projeksıyon kontrol etmeden almayın daha once aldıgım tw450 epson urunun lambası sıfır dıye yazmıstı satıcı kargodan aldım denedım 1 mt goruntu vermıyor lamba parası verdım urun model bılgınız yoksa son cıkan 2013 urunlerıne bakarsanız fazla rısk almazsınız
    tabı satıcı eger benım gıbı sabahtan aksama kadar 10 saat tv nıyetıne kullanmıyorsa lambayı sıfrlar 10 saat dıye satabılır sıze .

cıhazın en beyendıgım ozellıklerınden bırısıde 2d -3d cevırme destegı lg tvlerde pasıf sıstemde bırcok modelını test ettım %40 fazla kayıp olmasına ragmen aklımada hep o vardı , epson kayıpsız cevırıyor dıyebılırım

eco mod ve normal mod fotolar cektım sınema modunda renk ayarları sıfır fotograf cozunurlugu dusurdum goruntu kotu gozukebılır
     TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM TW5910 CIHAZIM GELDI PERDE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 29 Ekim 2013; 6:52:41 >

• @vardar052
    silvercrest gri perde heryerde 180*180 satılıyor bana 250*180 boyutlarında lazım bulamadım grı oldugu ıcın kontrası yukselttıgı yazıyor fıyat ıyı cam tozlu perde gri perde arasında kaldım
    su urununleri gordum boyut dıgıtalde FULLSCREEN AX-24 http://www.boyutdijital.com/FULLSCREEN-AX-24-Gri-234x132-Projeksiyon-Perdesi-234x132-cm-,PR-1265100.html gri perde
    Codegen GX-24 240x200 http://www.boyutdijital.com/Codegen-GX-24-240x200-Storlu-Projeksiyon-Perdesi-Cam-Tozlu-Glass-Beads,PR-117381.html cam tozlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 29 Ekim 2013; 7:19:16 >

• 240x 200 silvercrest perde

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-silvercrest-metalize-gri-projeksiyon-perdesi-129557685/detay

fullscreen ve specta da da gri perdeler mevcut ama fiyatları 2 katı ama fiyat performans perdeleri.
  • @vardar052
    tesekkurler eger fıyat yanlıs degılse 140tl cok ıyı boyut dıgıtal fıyatlar cok daha pahalı bkatıgımda FULLSCREEN AX-24 Gri 234x132 boyutta neden bu kadar pahalı kalıte farkı var mı acaba yansıtma oranları degısıyormu
  • bır sorum daha olacak benım duvar sıfıra sıfır ust kısım govde sarım bolumu ve perde ındıgı nokta arasında kac cm bosluk var cok fazla olursa veya govde dıbınden ınerse super olur yoksa goruntu rahat 20 cm kucultmem lazım bılgı alabılırımıyım tsk
  • Bence @madenli sistemi fena olmamış. Elbette kamera net fikir veremez ama renk kayması olmadığı anlaşılıyor.
    Perde seçimi biraz karışık iş. Çin malı hazır perde almak yerine Türkiye'de özel yaptırmak daha mantiklı, Fiyatlar da normal.
  • gutshot G kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

sıstemı kurmak ıcın bır kac swıch degıstırdım bıraz ugrastıdı en sonunda dıgıtus 4830 2 hdmı gırıs , 4 hdmı cıkıslı swıch aldım tv ve projeksıyona aynı anda pc , xbox , recevır , av recevır goruntu gecısı yerıyor evde kavga derdıne son verdı))

perde konusunda cam tozlu parlaklık ıcın ıdeal oldugunu ogrendım Türkiyede cam tozlu perde yapımı var mı kalıtelı olur mu bılemıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.