Şimdi Ara

#### TVS SCOOTY PEP + ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar scooty kullanan çok ama pek fazla yorum ve kullanici deneyimleri ile ilgili bilgi yok, bende almadan önce araştırdım ama tedirgin aldım. Size kullandıkça deneyimlerimi , yakıt ve performans biligilerini aktarmaya çalışacağım.Sizlerde yorumlarınızı yazarsanız iyi bir topluluk oluşturabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk olarak iki gün oldu alalı 20 tl yakıt aldım şu an 145 km deyim ibre kırmızida ama hala bitmedi. Başlangıç olarak iyi bir rakam..

• Verdiğin bilgilerin güncel kalması için litre hesabıyla tüketim bilgisi paylaş lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaside Rendezvous -- 27 Ağustos 2015; 14:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 167 km de bitti, yani 12 kurus yakti. 600km ye kadar 40km ile gitmem gerekiyo, manuelde oyle yaziyor.

• emre81tr E kullanıcısına yanıt
    ben kullandım hiç sevmedim çok ufak ön çatal acısı çok dik cukurlardan aşırı derecede etkileniyor ve rüzgar oldugu zaman ani şerit degiştirmeler kaçınılmaz :D
  • Sağlam mi peki , yolda biraktigi felan oldumu ,

• TVS Jupiter alabilirsin 2015 yeni çıkardılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bajaj discover 125 st
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vergisiz , 11-12 kurus yakiyor daha ne olsun. Etrafimdaki arkadaslar ariza yapmaz yolda komaz dedi aldik su an cok memnunum .

• 209 da fulledim 309 da tekrar fulledim 2.26 litle benzin aldim 100km 2,26lt cok iyi bir deger.

• 2007'de kullanmıştım bu motoru, hala üretiliyor demek,sağlam motordur.
  • Bende scooty pep kullanıcısıyım arkadaşlar, 2015 model ve henüz 800 km de, benzin göstergesinin kırmızıya gelip o halde bile 60 km gitmesi dışında bi kusur göremedim. 150 km boyunca düzgün gösteren ibre 150 km tüketimden sonra sürekli kırmızıda ve o halde ortalama 50-60 km gidiyor. Biraz km gittikten sonra belki şamandıra alışır ve düzelir diyorum yada kırmızıdayken 50 km nin 30 kırmızı seviye 20 si yedek diyemi acaba bilmiyorum. Ayrıca sinyal verirken sesli uyarı olmaması bazen açık kalmasına sebep olabiliyor.
    Çakmaklık girişi + bir özellik.
    ben 80+55 kg 2 kişi Manisa spil dağının bir kısmına çıktım (2 km civarında oldukça dik bir yokuş) bayılma zorlamaya hissetmedim, 2 kişi yokuşun en dik noktasında, ki araçların bile bazen zorlandığı yer, tam gazda 40 km hızla çıktı.
    Tek kişi düz yolda rüzgar yoksa 80 yapıyor ama son gaz 75 altına düşmedi henüz, rodaj 600 km ama motorun oturması en az 1.500 km ister.
    19 lira ile 200 (+/-10) civarı gidiyorum. şehir içi ve uzun yol son gaz dahil.
    Ekonomi ışığı ile giderseniz max hız 30 ve bu halde 250 km kadar gidiyor bir depo (4.80 litre)
    Frenleri kampana olduğu için hidroliğe göre biraz sert ama basit oluşu daha pratik ve masrafsız bir taraf kazandırmış.
    Çenesiz XL kask sığar bagaja ama XXL olmuyor. Kasktan sonra pek yer kalmaz, öndeki ceplik iş görür.
    90 cc, vergisi yok. Az yakar çok kaçar dedikleri alet bu.
    Bununla 115.000 km yapmış kuryeci gördüm. ve 6 ay önce km kadranı bozuldu dedi, yani kafadan 130.000 denebilir.
    Düzenli bakımını yap banamısın demez demişti.
    Otomatik jikle olması güzel, soğukta kendini rölentide tutup 2 dk sonra bırakıyor.
    Grenaj kalitesi çin malı gibi değil, esneme payı ve parça kalitesi sürüşte oluşan gereksiz sesleri azaltmış
    Sakin sürüşte, az ötesinden geçtiğiniz biri sizi elektrikli bisiklet sanabilir, çalışması benzerlerine göre oldukça başarılı.
    Dik yokuşta durup kalkmada çok az titreme var, düz yol kalkışlarında yok denecek kadar az ve 2 kişi dahi yokuşta bayılmadan kalkıyor.
    2. kişi için olan ayak yereleri sürüşte sıkıntı etmesede durmak gerektiğinde sürücünün ayağına çarpabiliyor.
    Almadan önce, honda, yamaha, suziki, sym, modenas, kymco, asya, kanuni vs piyasada eş değer ürünleri olan tüm şirketlerin motorlarını inceledim, parça kalitesi, uzun ömür, yorumlar, ekonomiklik ve fiyat terazisinde bu ürün karşıma çıktı.
    Aklıma gelen ne varsa yazdım. Almaya niyeti olanlar için belki bi fikir vermiş oluruz....

• Bu arada TVS şirketi Hindistan üretimi olan, motor aksamı suzukiye ait olan bir şirkettir. Yani suziki motor kalitesi neyse bunda da aynı şey söz konusu. Honda ve Yamahadan geri kalır bir yanı yoktur.
  • değerler çok iyi ben 900km deyim aynı kırmızıda 50-60 km gidiyor. bu soguklarda bile marşa dokunduğum an çalışıyor.Esskiden bisan lifan vardı 2 gün kullanmayayım hemen akü boşalırdı. neredeyse 1 ay yıllık izindeydim geldim 2.marşta çaıştı. sadece arada uzun zaman kullanmayınca kayış sesi yapıyor kalkışlarda. oda yol yapınca geçiyor.1 yada 2 kere yaptı şu ana kadar. hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan.
  • Aynı motoru kullananlar olarak bir grup kursak, hem bir sorun oldumu, fikir alış verişi hemde ortak sohbet konumuz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.