Şimdi Ara

RANGE ROVER EVOQUE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
32.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Yetkilisi kocaballi isteği üzerine konu başlığını tekrar yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Ocak 2012; 1:27:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

ilk mesaj düzenlenecektir arkadaşlar

özellikle bu başlığın patlayacağını düşünüyorum.. çünkü 62.000€'a bir Range Rover Evoque sahibi olmak çok avantajlı bence

özellikle X1 ve X3 müşterilerinin bir kısmının Evoque'a kayması bekleniyor..

Dizelleri gelmedikce o kayma isi biraz sınırlı olacak gibime geliyor :/ Birde alinca prestige almak lazim o da 75 bin euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 22 Temmuz 2011; 17:49:04 >
  • dizelleri de gelecek abi, onu da belirteyim ama zaman belli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Temmuz 2011; 18:49:41 >
  • Fiyatlarını görünce bende çok şaşırmıştım, bu fiyatlara Türkiye'de pazar yakalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 22 Temmuz 2011; 19:10:32 >
  • dizelleri gelince gorucem ben.. 5 serisi gibi zebil olacak...
  • x1 x3 q5 glk alayı patlar gibime geliyor evoque geldiği zaman....lanet olsun alınmayacak bir şeyde değil ki

kaputunda range rover yazması yeter.....he sport olması tercihtir ama
  • Araç çok güzel görünüyor.Bakalım gelsin şans bulabilirsem okşamaya gideceğim aracı.

Konu da hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shroud61 -- 23 Temmuz 2011; 2:05:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Range Rover Kaza
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler, güzel mıncıklamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 23 Temmuz 2011; 1:50:38 >
  • quote:

teşekkürler, güzel mıncıklamalar

Borusan'a falan ne zaman gelecek araç.Randevu almadan okşamak istesek okşatırlar mı?
  • randevu test sürüşü için alınıyor.. mıncıklamak için gidebilirsiniz istediğiniz zaman.. ama şu anda Borusan'da ya da Kosifler'de Evoque var mı bilmiyorum.. varsa da hangi şubede olduğunu bilmiyorum.. ama büyük ihtimalle İstanbul Avcılar ve İstinye'de vardır..
  • quote:

randevu test sürüşü için alınıyor.. mıncıklamak için gidebilirsiniz istediğiniz zaman.. ama şu anda Borusan'da ya da Kosifler'de Evoque var mı bilmiyorum.. varsa da hangi şubede olduğunu bilmiyorum.. ama büyük ihtimalle İstanbul Avcılar ve İstinye'de vardır..

Siz bu aracı tanıtımda görmüştünüz sanırım techzone?Gördüyseniz bu aracın büyüklüğü konusunda fikir sahibi olabildiniz mi?Özellikle Q5le kıyasla tercih edilebilirmi?Şu an Q5 var bende fakat evoque ile 5serisi A6 arasında kalmış durumdayım yani 75-85k € bandındaki araçlarla ilgileniyorum.5 serisi ve yeni a6yı inceledim fakat bu araç daha çekici gibi geliyor banaBu konuda yorumunuzu almak isterim bir 5 serisi sahibi olarakta...

• lansmanda araç genel olarak tanıtıldı.. esas olarak daha sonra haliç kongre merkezi'nde "kapalı oda" adı altındaki özel etkinlikle Range Rover sahiplerine randevu sistemi ile tanıtıldı.. araçlardan biri kırmızı (Coupe), biri beyaz (5 kapı) idi.. bu etkinlik kapsamında araçların tüm donanım seçenekleri sanal olarak bilgisayar ile de tanıtıldı.. açıkçası beni hem fiyatı, hem de en ucuz, en küçük ve yapabilecekleri açısından abilerinden farkı olmaması dolayısıyla heyecanlandırdı.. Elbette bir Range Rover VOGUE ya da Range Rover SPORT'un girip çıkacabileceği yerler kadar ağır şartlarda kullanılamaz ama araç yine abileri gibi beline kadar su almıyor, havalı süspansiyon seçeneği var vesaire.. zaten ayrıntıları Eylül'den itibaren sizlerde yollarda görebileceksiniz..

aracın büyüklüğünü belirtmem gerekirse araç Freelander kadar..

3 kapı ve 5 kapı seçenekleri mevcut..

kendi fikrime gelince, Q5 ile, X3 ile, Freelander ile, GLK ile ve bu tip orta büyüklükteki SUV'ler ile kıyas kabul etmeyecek bir araç olmuş.. hatta genel yapı ve A'dan Z'ye kalite açısından değerlendireceksek sonuç değişmez.. o derece iddialı, lüks ve fantastik bir araç.. bu fiyata Range Rover sahibi olmak içten bile değil..

• Bilgilendirdiğin için teşekkürler dostum,peki bir 5 serisi sahibi olarak bu aracı ve yeni a6 yı kıyaslasan görüşün ne olurduTabi 5 ve a6dan farklı klasman olarak ama dediğim gibi aynı fiyat bandı içerisinde yer aldıklarından kafamdaki seçenekler bunlar
  • SUV'ler, sedanlarla da kıyas kabul etmez.. o yüzden fiyat aralığı aynı diye o mu? yoksa bu mu? diye sormak yerine önce sedan mı yoksa SUV mi alacağım? sorusuna cevap vermeniz daha mantıklı olacaktır..

ha hem SUV hem de sedan sahibi olarak diyebilirim ki; her ikisi de bambaşka zevklere hitap eden araçlar.. birini almanız halinde diğerinden mahrum kalacağınız kesin..
  • Yorumlarınız için teşekkürlerHaklısınız SUV kullanımıyla sedanlar farklı ihtiyaca göre karar vermek en mantıklısı gelsin bi araç yollara görelim acele etmemek lazım ilk siparişlerde sorunlar olabilir sonuçta
  • sorun olacağını sanmıyorum.. Yılların ar-ge'si var.. En iyiyi üretiyorlar artık..
  • http://reviews.cnet.co.uk/cars/range-rover-evoque-review-50001053/ burda incelemesi var millet yanlız ingilizce

ama fiyat 27.995 £
  • merhabalar,
    ben forumdan yorumları bir süredir izliyorum. evoque ile ilgili tüm yorumlar için çok başarılı diyebilirim. benim yardım istediğim bir konu var. yeni bir araba almayı planlıyorum ancak o kadar çok seçenek ve farklı yorum var ki kafam iyice karıştı.
    düşündüğüm araçta:
    prestij arabası olan,
    yerden yüksek muhtemel SUV grubu (sedan düşünmüyorum)
    vergi nedeniyle 2000 motor olması
    arazide çok kullanmayacağım.
    100-160k arası fiyat aralığı olacak.
    düşündüğüm modeller: audi q5 - bmw x3- freelander 2- volvo xc60 ve tabiki evoque 5 kapılı olan...

ben çok arabalardan anlayan biri değilim. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  • arazide kullanmayacaksaniz X3 yeterlidir...
  • Ay sonu gibi bayilere geliyormuş Evoque. Öyle dedi Teknik Oto.

Bu arada bu linkteki Evoque un motoru nedir sizce?

http://www.youtube.com/watch?v=WLgpWoZSeWc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 3 Eylül 2011; 13:30:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.