Şimdi Ara

TVS Apache 150 cc hakkında Bilgi Paylaşımı..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar Tvs Apache almaya karar verdim siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

tvs kullanıcısı arkadaşlar varsa lütfen yardım

TVS Apache 150 cc hakkında Bilgi Paylaşımı..!!!

• çin malı degildir
    hakkında çok övgü duydum ayrıntılı bilgi sanırım motosiklet.net te bulabilirsin
    ybr tarzı bir motordur
    yedek parça vs konusunu araştırmadan alma yaygın bir marka degil.
    yanlış hatırlamıyorsam hindistan malı gibi birşeydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

çin malı degildir
    hakkında çok övgü duydum ayrıntılı bilgi sanırım motosiklet.net te bulabilirsin
    ybr tarzı bir motordur
    yedek parça vs konusunu araştırmadan alma yaygın bir marka degil.
    yanlış hatırlamıyorsam hindistan malı gibi birşeydi...

ya illaki şart değil ki orjinal parçası olacak die bişey yokki olmadı ybr. takar.
  • Hindistan Malı.
    TVS tata grubunun markalarından biri.
    Zamanında Suzuki ile ortak motosiklet üretimi yapmışlar.
    İlk motosikletim TVS Scooter'dı, 24.000km boyunca birkere bile servise gitmedi. Bakımlarını kendim yapıyordum.
    Sattığım arkadaşım hala kullanıyor. 2004 modeldi. En son baktığımda 37.000'deydi.

TVS Apache'e gelince. Benim şöyle bir hipotezim var. Bu ülkede bir motoru 3-4 kuryede birden görürsen düşünmeden alabilirsin!!
    Tabii sen buna katılırmısın bilmem ama kurye abilerimiz bu işin üstadı olmuş durumdalar ve sağlamlıklarından emin olmadıkları makineleri kolay kolay almazlar. Apache bayağ sattı, çoğunuda kurye abilerimiz ve arkadaşlarımız aldı.

Hiç denemedim makineyi ancak söylenenlere göre çok seri ve dengeli bir motormuş. CBF150 ile karşılaştırmaları sıkça yapılır ve pekçoklarına göre CBF'den birçok konuda üstün. CBF'i savunanların tek dayanağı ise üzerinde Honda yazması.

Bence sınıfının en yakışıklı motoru ve gönül rahatlığıyla alınabilir.

• tek sorunu yaygın servis ağı olmayışı
  • ybr ye de çoğu yönden fark atıyormuş öle dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: vale46

ybr ye de çoğu yönden fark atıyormuş öle dediler

Orası tartışılır. Evet, görünüş olarak fark atar. Performans olarakta YBR'den iyidir.
    Ancak sağlamlık ve dayanıklılık konusunda YBR ile kıyaslanması bile yersiz. Bu konuda YBR125 kendi sınıfının tartışması kralıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hic endise etmeden al apache yi ne cbf ne ybr al apache kafan rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 28 Temmuz 2010; 2:53:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.