Şimdi Ara

Tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 65 inc tv alacagim. Ama 14 binede de var 30da var. Google tvsi var webosu var. Baya geri kaldim.bu teknolojiden. En uygun fiyatli 65 inc ne alabilirim ? Suanda lg var smart sanirim internete dilan giriyor ama cok kasiyor internette ve siteleremden film filan izleyemiyorum. Yazilim destegi almiyor. Bunun gibi olmayacak ne alabilirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg ve samsung haric ne alsan bos omg hadi bi de sony diyeyim kalanlarin alayı çöp

Bu konuyu senelerdir psikopat gibi arastiriyorum bunlar hariç düzgün panelli yok

HELE YERLİ GÖRÜRSEN KOSARAK KAC OMG

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam onlarda cook pahali. Yani o yerlileri alsak ne gibi sorunlarla karsilasiriz mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 8 Aralık 2023; 22:8:21 >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    ABİMMMM YERLİLERDEN GÖRÜNTÜ KALİTESİ NE BEKLEYECEN YAW

Bİ KONSOL PC FALAN TAKSAN GÖZÜN KANAR GÖZÜN PATLAR KÖR OLURSUN KÖR

HİC DEGİLSE PHİLİPS AL AMA ONDAN DA YAZİLİM BEKLEME YAZİLİMİ ÇÖP GÖRÜNTÜ GENE TÜM YERLİLERİN İCİNDEN GECER

TOSHİBA DA ORTA MARKA DİYORLAR BEN PEK TASVİP ETMEDİM AMA YERLİLERDEN İYİDİR

ALLAH'INI SEVERSEN VESTEL NEYİN ALMA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A0D70FE4 -- 11 Aralık 2023; 23:4:11 >
    Hocam yerli üretim dedikleri yerli montaj. Panel fabrikaları 3 aşa 5 yukarı belli. Dünyada birkaç büyük panel üreticisi var, gerisi montaj.

Yerli üretim yapanlarda meşhur markaların panellerini kullanıyor ancak yerli modellerde anakart farklı olabilir.

Örnek olarak panel üreticisi BOE

Bkz

Yerli üretimlerde panel harici anakart(işlemci, ram, cpu, COF vs) farklılık gösterir genelde düşük maliyetli birimler seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Aralık 2023; 23:47:33 >

• @onatba @hamza5806 peki arkadaslar 18 19 civarina 165 ekran ne onerirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    65" TV Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Smart Olmayan Tv Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Philipsin bi makinesi vardı o fiyata 4k 120hz de vardi hatta ama cok zaman oldu pahalanmis olabilir

Evde değilim hastanede refakatçi kaliyorum yoksa pcden bakar bulurdum sana hocam

Hocam önce hangi tip panel istiyorsunuz IPS mi VA panel mi ona karar vermeniz lazım.

Bkz.
    Adem Helvacıyoutube
    VA panel mi yoksa IPS panel mi? Siz karar verin :)
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=CPXLzQgjC4A

Çok seçenek var kafa karıştıran. Kartı çipi işletim sistemi işlemcisi kasası vs derken kafa iyice karışıyor. Uğraşmak istemiyorsanız vestel alıp geçin hocam.

Bütçeyi biraz zorlarsanız TCL de 100hz var ancak en son fiyat ne oldu bakmadım hiç.

• onatba O kullanıcısına yanıt

Valla o panel vs pek anlamiyorum fatklari ne kalitesi nedir bilmiyorum. Mesela evde 49UJ630V 49" LG ULTRA HD 4K TV var . Ekrandan goruntuden vs memnunum. Tek sıkıntım mesela internetten film filan acacagimda cogu playeri calistirmiyor. Yazilim destegi filan yok.

yada en ucuzundan goruntusu iyi olan bi tv alip yazilim vs isini sonradan tv box ile çözmek. Suan acayip karatsizim. Gecen teknosada birisi yazilim oncelikliyse kesinlikle hangi marka olursa olsun google tv al dedi.

• Vestelin iyi bir modelini alırsan memnun kalırsın üstelik YERLİ..

Gururla Yerli..  

• Unutma Avatarındaki kişi yerli ürün tercih etmeni ister..

------------------------------------------

Siyasi ve askeri zaferler ekonomik zaferlerle donatılmadıkça verimli sonuç alınamaz..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..

Yazılım öncelikse google lisanslı tcl yada samsung bakabilirsiniz ancak fiyat vardır muhtemelen 25 30 civarı. Vestelde de sunny de fln da var sanırım artık google tv. Android/google box almakta bir çözüm tabi tv den hem daha hızlı olur.

Bazı TCL ler arçeliğin çorludaki fabrikasında montajlanıyor sanırım yerli üretim olarak geçiyor.

Samsungda bazı modellerini sunny e ürettiriyor olabilir emün değilim ancak.

• Yerli üretimi desteklemeyenleri gördükçe akıma devrim geliyor..

YAZIK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 10 Aralık 2023; 13:17:39 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 10 Aralık 2023; 17:0:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 10 Aralık 2023; 17:22:59 >
    Hocam 2 ürünüde kullanmadım görüntü kalitesi nasıldır bilmiyorum ancak webOS ve Tizen bilinen yaygın iki işletim sistemi. Panellerin özelliklerine vakmak lazım. Paneller muhtemelen VA paneldir.

Sunny markası atmaca holdingin markası. Onvo da holdingden ayrılıp Onvo yu kuran mehmet atmacanın markası.

Yorumlara bakılırsa yeterli iki tv de ancak vestelin pixellence algoritmasını renk dağılımını ben gayet başarılı buluyorum.

Hocam suan onvo ile vestek arasinda kaldim. Ptt avm den alacagim en iyi taksit secenekleride burda. Onvo tv vatanda varmis oraya gidip bi bakacagim ona gore karar verecegim. Birde benim.evde eski bi toahiba var onuda mutfaga kuracagim ama akilli tv degil. Tv box alacagim onun icin ne onerirsiniz

Tv box hiç bilmiyorum hocam ancak aliexpresste çok çeşit var. 4k da kullanacaksanız xiaomi olabilir. Goolge tv istiyorsanız lisanslı olmasına dikkat ediniz.

Onvo izlemedim hiç ancak vestelin renk dağılımıno başaeılı bukuyorum hocam.

Vestel bir yandan regal, toshiba vb yan markalarla da satış yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 11 Aralık 2023; 2:37:45 >

Sanirim vestel alacagim hocam. Ama ayni fiyatlara baska bi markanin daha buyuk ekran olanini mi alsam.diyede dusunmuyor degilim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.