Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (5352. sayfa)

5 sn
107.106
Cevap
1.754
Favori
5.719.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53505351535253535354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FameRaftB

Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz her oled tv nin ömrü 3 4 yıl mı yani kesin mi?
    Soruyu yanlış sormuşsunuz, oledlerde ekran yanığı oluyor mu olmalıydı 🙂
    Evet oluyor, ekran yanığınin ,ekran aydınlığının azalması oledi kullanım zamanina göre değişiyor.
    Burada biri komşunun ikinci el oledini alayim mi diye sormuştu, 4-5 yillik oled, toplasan 200 saat yokmus Tv nin açık kaldığı süre, cok kullanmayınca daha uzun süre gidiyormuş 🙂
    Buradaki Samsung satıcının yanmaz oled vaadi ile oled alan vatandaşın 2-3 yilda oledinde ekran yanığı oldu, adam beddua ettiği ile kaldi ortada.
    Baska oledi yanan örneklerde var.
    Ha oled alınmaz demiyoruz, Tv günlük az kullanılacaktır olabilir, ama günlük uzun kullanimlarda, uydu kanallari izlemede oled uzun vadede sıkıntı, ha parası çoktur,alir yine kendi bileceği i?...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dj_citax kullanıcısına yanıt

Geliriz köy kasaba peşinden 

Google TV OS işletim sistemi mevcutmuş bu üründe. Yani webos değil televizyon.Ü

Google TV varsa muhtemelen akıllı kumandası da vardır diye düşünüyorum ben. Dahili uydu alıcısı hakkında da hiçbir fikrim yok.

Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin veya instagramdan sorabilirsiniz doğrudan next sayfasına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Sitede İşletim Sistemi: Google TV OS böyle geçiyor hocam. Ben mi yanlış bakıyorum acaba

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hocam soruyu yanlış kişilere soruyosunuz 😊
    Bakınız 2016 dan beri oled kullanıyorum. Lg65c6v idi kullandığım model ve bu senenin başında tv yanık izi yokken panel arızası sebebiyle bozuldu. Bakınız yanık yoktu panel birden gitti 😊 ilk seri oled bunlar. Ve ben bu tv yi neredeyse 10 sen yanıksız kullandım. Sonra macera arayıp 75c855 e geçtim neymiş lan bu tcl miniled diye 😊. Boy boy burda da fotoğraflarını paylaştım. 1 ay sonra sattım samsung s90f kullanıyorum şuan. Ailemde yaklaşık 6 aydır 65c4 kullanıyor yeri geliyor bütün gün açık tv. Gidiyorum arada bir gray test falan bakıyorum sıfır yanık. Maceraya gerek yok. Söyleyeceklerim bukadar 😊

Hocam tutturmuşlar bir yanık. Yanık olmaz demiyoruz. Olabilir ki ama yeni teknolojide oldukça zor. Ama her oled eninde sonunda hele ki 3-4 yılda yanacaktır diye de birşey yok kesinlikle anlatamıyoruz. Ben de burada anne baba evinde sadece uydu yayınında kullanılmış 9 yıllık curved 55EG910V paylaştım. Ki bu panel başlangıç modeliymiş A serisi gibi 60 hz falan. Yanık yok. Sağ tarafta ufak bir dalga şeklinde bozulma var sadece. Buyrun görüntülerde burada. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162400355

Odaya ışık gelmesi vs yazıyorlar hocam o nedendir panel ısınması vs olayı için mi ? Veya tv kapalıyken güneş gelse ne gelmese ne yani. Bide 100 küsür para verip onu şöyle kullanmak lazım yok uydu izleme aman sabit logo olmasın ya o kadar para vermişim ben yani keyfini süreniceksem niye verdim kardeşim? Diye geliyor insanın , bende c5 alıcaktkm ama dedigim gibi yanma sorunu yüzünden kafam hep Qn90f e gidiiyor zar zor alıyoruz zaten 1 sene 2 sene sonra yanarsa sunny alır geçerim ugraşmam derim yani bidaha bu kadar, ansiklopedi okur gibi araştırıyorum bu yaşta , ya şunda şu var, şunda şöyle onda öyle degil şunu alırsan şöyle kullanıcaksın ama şunu alırsan kafan rahat ama şöyle şöyle şeyleri var dert oldu valla tv arayışı.yok işlemcisiymiş, yükseltmesiymiş , halo effect yapıyor mu aman yanar mı vs her birinde ayrı bi kusur veya bi sıkıntı var yani almıcam valla en sonunda galiba:)) inanrmısın 43 inc arçelik vardı hanımla ne halo efect ne yanma bombaydı yani , tv yi özler olduk gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 7 Kasım 2025; 19:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RedbullTam35 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar:)))

OLED alabileceğiniz bütçelerle MiniLED almak gibi bir hata yapmayın, OLED fetişisti ilan edilen ben burada 2 gündür Next MiniLED öneriyorum, neden? Çünkü bedava…

• Lg resmi sitesi de 65 g5 fiyatını 149 bine çıkardı anlaşılan g5 hayali yalan oldu şeytan diyor xiaomi yeni çıkan bi tv al geç

Evet hocam bana zaman ayırıp yardımcı olmuştunuz özelden sagolun tekrardan, mm gidince hanım la hepsi bi anda yanar felan vs olunca hanımla kaldık öyle tcl c8k ya yönledirdiler dedim istemiyorum qn90f daha iyiken yani onu geçtim C5 duruken veya s90f dururken ne yapıcam onu, abi senin tercihin 2 yıl sonra en geç yanarsa tek kalırskn kimse biley yapmaz paran çöp olur diyince kaldık öyle bizde , çok hakim degiliz bu alana açıkcası hani bu enflasyonda da para kolay kazanılmadıgı için bi istişare yapalım dedik çıktık oradan

Bu ürünü al geç keyfine bak
    Hocam LG OLED C5 al geç iyi fiyat
    Siz diyince baktım lg kendi sitesinde c5 fiyatı 97.499 tl idi 84.999 tl ye indirmiş

lg tr
    65 inç LG OLED evo AI C5 4K 144Hz Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25 2025 - OLED65C54LA | LG TR
    https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled65c54la

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

• Bende siz diyince şimdi onu gördüm evet ilginç şeyler oluyor yapacak birşey yok panel garantisi şu hu derken 110 bandına düşerse g5 alayım diyordu anlaşılan yandı bu plan 11.11 bekler duruma göre 65 ya da 77 c5 alıp köşeme çekilirim yetti galan :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.