Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (5353. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 20 Misafir (6 Mobil) - 22 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
107.140
Cevap
1.755
Favori
5.719.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53515352535353545355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    77 inçde olan indirimi kaldırmış lg şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: RedbullTam35

Odaya ışık gelmesi vs yazıyorlar hocam o nedendir panel ısınması vs olayı için mi ? Veya tv kapalıyken güneş gelse ne gelmese ne yani. Bide 100 küsür para verip onu şöyle kullanmak lazım yok uydu izleme aman sabit logo olmasın ya o kadar para vermişim ben yani keyfini süreniceksem niye verdim kardeşim? Diye geliyor insanın , bende c5 alıcaktkm ama dedigim gibi yanma sorunu yüzünden kafam hep Qn90f e gidiiyor zar zor alıyoruz zaten 1 sene 2 sene sonra yanarsa sunny alır geçerim ugraşmam derim yani bidaha bu kadar, ansiklopedi okur gibi araştırıyorum bu yaşta , ya şunda şu var, şunda şöyle onda öyle degil şunu alırsan şöyle kullanıcaksın ama şunu alırsan kafan rahat ama şöyle şöyle şeyleri var dert oldu valla tv arayışı.yok işlemcisiymiş, yükseltmesiymiş , halo effect yapıyor mu aman yanar mı vs her birinde ayrı bi kusur veya bi sıkıntı var yani almıcam valla en sonunda galiba:)) inanrmısın 43 inc arçelik vardı hanımla ne halo efect ne yanma bombaydı yani , tv yi özler olduk gerçekten

Yani hocam ister oled alın ister miniled. Ben burada oled ve miniled tecrübemi anlatıyorum. Yalanda yok yani fotoğraflarım var evimden çekilmiş. Tcl de kullandım baba model diye dediklerini. Kardeşim oledin yanından geçemez sattım diyorum ya 1 ay içinde. Eski postlarım duruyo daha başlıkta. 2024 sonunda aldım tcl miniledi hala en iyi model sanırsam c855. Yani ruh hastasımıyım abi satıp neden olede geçmiş olabilirim tekrar?
    Burada oledi öyle bir anlatıyorlar ki yandı bitti kül oldu. Bak oledin bir yanma dezavantajı varsa led ve miniledlerin en az 5 tane sayarım size. Yok halo effect yok dirty screen yok kötü izleme açısı. O siyahlarına güvenilen mimiledlerde yşne oledin yanından geçemiyor bizzat tecrübe ettim. Allahı var siyah arka fonda önde kabak gibi bir obje varken çok güzel görüntüyü veriyodu c855. Sınırları güzel koruyordu siyahların üstğne parlama atlamıyordu. Taa ki filmlerde karanlık sahneler gelene kadar. 3000 karartma noktası olan tv oldu sana gri 😁 çünkü karartmada biryere kadar. Çok karartırsa karanlık bölgedeki detayı öldürüyor. Sonra burda bir de demezler mi oledler karanlıkta detay vermiyor diye. Koy kardeşim foto hodri meydan ben c855 ile kıyasladım kullandığım tv yi hangi tv nin karanlık detayı daha iyimiş karşılaştıralım. Qd paneli zaten renk konusunda kıyaslamaya girmek istemiyorum. Bukadar oled gömülmese şu başlıkta umrumda değil isteyen gitsin tcl alsın isteyen gitsin lg alsın. Abi şundan 20 sayfa öncesinde miniledlerşn her açıdan oledden daha iyi olduğunu yazdılar çizdiler fotoğraflarla falan ya 😁 yanyana daha parlak miniledi koymuşlar dah karanlık bir oledin yanına kamera exposure falan desen yok o bilgi sonra vay oled çok karanlık görüyomusun miniled cam gibi. 😁 bir de saçma sapan infulencerların karşılaştırmalarına bakıyorlar. Aç bi “FOMO” veya “VINCENT” izle kardeşim. Bu adamların oled karşılaştırmalarında bile yanına biraz daha parlak bir oled tv gelince exposure değerlerini değiştiriyolar kameranın falan. Neyse kardeşim isteyen alsın tclini samungunu lg sini. 7-24 yerel kanal ağırlıklı tv kullanacak adam almasın oled tamam da diğer her koşulda oled üstün be babacım. Birtane övğndüğün yer var bukadar kusurun yanında oda parlaklık. Vallahi yşne söylüyorum parlaklık bile oleddeki gibi nitelikli değil 😁 kanmayın bu 5000 10000 nit olayına 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Al geç derim hocam ne diyim maceraya gerek yok 😁

65s90f aldınız siz herhalde o zaman dogrumudur qd oled dediginize göre ? Bende 75 c7k var şuanda hocam bu arada ben sizi en iyi anlarım emin olun ondan oled e bakıyorum zaten bi çekingem var onuda daha önce kullanmadıgım için zaten C5 77 ve s90f 77 arasında gidip geliyordum ta ki 77 qd segil woled oldugunu ögrenincr direk C5 e kaydım , 65 inc baksam s90f alırdım bende qd oldugu için . QN90f e bakma sebebimde hani tecrübe yok oled de olurda piyango bize patlarsa diye anla anlamışssınızıdr. 5000 nit vs umrumda degil benim açıkcası , isteyen florasan taksın tv nin arkadına, detay, derinlik, siyahlarda bozulmama ve tam vermesi , renk dogrulugu, calibrasyon sonrası dogru renklerde kalması, işlemcisi ve yazılım destegi , halo effect tantananın olmaması , oled her açıdan yani bende biliyorum siz tecrübe etmişssiniz diye nedir düşünceleriniz diye sordum brnim gibi miniledden geçtiğiniz için, endişe vs varmı diye ama çok farklı şeyler yazmışssınız oda galiba önceki sayfalarda vs kızdırmışlar sizi ondan galiba.Fomo yı diyosanız adam panasonic ve sony den vazgeçmiyor :)) Ama ülkemizede yok malsef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 7 Kasım 2025; 20:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapsınlar 65.000 alalım. Naz yapmasinlar :))

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

Üstat TCL 55t8c 33.500 e düşmüş. Anne baba için yandan renkler bozulmadan görünecek şekilde bu TV iş görür mü? 55p755 aldım begenmediler. Yandan bakınca sarı tabaka varmış gibi görünüyordu TV.

Hocam size cevaben yazsamda bazı yazdıklarım size ithafen değildi 😊 bunu zaten anlamışsınız. Hakkınızı helal edin. Ya sinirlenme değilde hocam yoksa nedir forumdonanımda bi başlık hayatımda görmeyeceğim insanlar. Ama yazık bukadar oled gömülmesine çok şaşırıyorum şu başlıkta. Oled bazıları tarafından öyle bir tavsiye ediliyor ki yanar biter kül olur paran çoksa al miniledle çok farkı yok gibi. Hatta mini ledler her kınuda dah iyidir mesajlarını gördü bu başlık bikaç sayfa öncesine kadar. 😊

Orijinalden alıntı: abekaynana123

77. oledde c5 mi s90f mi ?

Samsung s90f kullanıcısı olsrak c5 çünkü ikiside woled. Neden upscale i ve motion ı daha iyi olan lg yi seçmeyesin. Qd faktörü yok.

70-80 arasına gelirse diye bekliyorum :)

çok zor :)

Oled ne aldiniz hocam

Gala iletisimden alinir mi ? Kapali kutu mudur ?

birde 144hz mi bu da ps5 icin olur mu

• arkadaşlar Samsung Qn85f modeli bugün geldi kurulum tamamlandı. kanal geçişleri çok hızlı olmasa da idare ediyor hafif takılmalar mevcut. hepsiburada da satın alan birinin yaptığı yorumda ghosting problemi olduğunu söyledi özellikle uydu yayınında alttaki geçen alt yazıda alt bant yazılarda canlı yayındaki insanların yüzlerinde ghosting problemi mevcut bu bir problem mi yoksa bu cihazın paneli mi böyle bilmiyorum Qn85f cihazını kullanan varsa cevaplarsa çok sevinirim

Almanya’da satış fiyatı vergiler dahil 999€ kdv siz hali 839€ kdv otv trt payı ekleyince 1460 euro yapıyor oda 71,5 yapıyor

bu fiyat bence pahalı elinde sonunda dusecektir bence

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.