Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97.976
Cevap
1.577
Favori
5.200.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 35863587358835893590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu modeli çok araştırmıştım. Almaya niyetliydim ama uygun fiyatlı bulunca Sony 55XH8196 aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Aynı 55XH8196'yı da Haziran'da 8000 ₺'ye bir yakınıma almıştık. Çok memnun, tabiki Arçelik ile kıyas kabul etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Kasım 2021; 22:16:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• thorbank T kullanıcısına yanıt

11.11 indiriminden 11500₺ aldım. Şu anda 12 bin civarı iyi fiyat bence. Eşdeğer Samsung tv ler daha pahalı.

Ürün pek satılmadığı için fiyat düşürdüler sanırım.

• CeLTiK kullanıcısına yanıt

yorumlarınız nedir hocam 55 tcl 55 sony ve 55 samsung qled var aklımda ama 55 tcl ışık sızması servis sıkıntısı vs bahsediliyor

• Arkadaşlar film için şuan alınabilecek en iyi led tv hangisidir 55 inç. sony x95j ülkemizde yokmuş. x90j-x92j-x93j arasında da bir fark var mı stand dışında? 92 ve 93'de ayırca renk geliştirme varmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkaraburc -- 23 Kasım 2021; 12:8:8 >
  • https://www.hepsiburada.com/lg-oled55b16la-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00000FORGY arkadaşlar bu televiyon bu fiyata alınır mı ? 5 sene götürse yeterli beni. daha çok netflix için kullanılacak

• Circuit breaker C kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi düşünüyordum ama 55'' bir ufak boyutu olan 50'' Tv alıp 3 metreden izlemeye başlayınca satış politikası olmadığını anladım. 4K Tv alacaksanız 50 ve 55'' Tv'ler için 3 metre çok fazla.

O mesafeden ister Hd ister 4k içerik izle aradaki farkı anlamıyorsun. Anlamadıktan sonra 4k bir tv o kadar para vermeye değmez.

O mesafeden Hd ve 4k arasındaki farkı ancak Hd içerik çok düşük kalitede ise fark ediyorsun. Aksi halde Hd içerik bile 4k gibi geliyor.

Bu sebeple üretici siteler o şekilde yazıyorlar. Zaten bir tek onlarda yazmıyor. Tamamen bağımsız pek çok teknolojisi siteleri bile aynı bilgileri yazıyorlar. Ben odama 43 alacaktım 50 bile gereksiz görüyordum ama daha büyüğünü almam gerektiğini bir mağazaya gidip belli uzaklıktan bakınca anladım. Bütçem kısıtlı olduğu için 50'' aldım. Ha Qled yerine Crstay ekran alsaydım 60 filan alabilirdim belki ama 43'' den büyük alacaksam Qled alayım diye 50'' aldım. Kısaca mesafeye göre Tv olayı satış pazarlaması değil. Onu Tv aldıktan sonra net olarak anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Ben bugün 65x92j aldım 90j ile aynı fiyata geldi, trendyolda mediamarkt satıyor. düşünen varsa bakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrC61

Ps5 için bu tvlerden hangisini tavsiye edersiniz? Özelikle konunun detaylarına hakim veya ps5 ile beraber kullanmış arkadaşların fikirleri benim için çok önemli..

Samsung 55Q80T Ultra HD (4K) TV ------ 11.800.-TL

LG 55NANO916PA Ultra HD (4K) TV ------ 10.800.-TL

Sony KD-55XH9096 Ultra HD (4K) TV ---- 10.750.-TL

Hocam konsol için TV aldınız mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrkaraburc kullanıcısına yanıt

hocam çok araştırdım ben bunu, muhtemelen benim kadar bilen yoktur konuda TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

X92 ve X93, X90'ın tüm özelliklerine sahip.

X92 ve X93'te ilaveten 'Zengin Renk Geliştirici' özelliği bulunuyor.

X93'te de bunlara ilaveten built-in microfon var, yani kumandadan değil de televizyonun doğrudan kendine sesli komut verilebiliyor.

Ben önce X93J aldım vatan'dan 12.499'a, sonrasında panel ayakları en dışta olduğu için üniteme sığmayacağını fark ettim, ayaklar dar konumda da olabiliyor yazıyor SONY sitesinde ancak ben stoklarında olan bir VATAN mağazasına giderek sorduğumda bu özellik yok dedi.

Sonrasında VATAN'daki şiparişi iade ettim ve Mediamarkt pazar indirimi ile 11.874 TL'ye X92J aldım.

X92'nin standı ortada yuvarlak bir biçimde diğerlerinden farklı olarak.

Özetle, aynı fiyata bulabiliyorsanız ki şu anda öyle, X93 daha avantajlı gibi duruyor. Benim durumumda hem sığma sorunu hem de sadece televizyonda bulunan mikrofon için ekstra 630 TL vermeyi gereksiz gördüğüm için X92 aldım.

• Arkadaşlar selam, 10-12bin bandında 65", Qled veya nanocell önerebileceğiniz tv var mıdır ? mesela samsung qled QE65Q60T modeli 10.500 tl ye alınır mı yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore58 -- 23 Kasım 2021; 23:50:46 >
  • Commodore58 C kullanıcısına yanıt

Alınırdı bana göre de o indirim ne zaman geldi de bitti anlamadım :) Ben de bakıyorum Q70A ya güzel bir indirim gelirse almayı düşünüyorum ama 60T'de aslında alınabilir gibi.

60T özellikleri.

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

70A özellikleri.

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

• gsirin kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız acaba?

• 6000e kadar 65inch tv almayı düşünüyorum. Avox axen grundig toshiba vs. Hangisini önerirsiniz? Optik girişi olan tercihim olur açıkçası. Daha önce araştıran var mı?

• piayback P kullanıcısına yanıt
    17.150 tl ye aldım.

• thorbank T kullanıcısına yanıt

TCL de dediğiniz gibi sorunlardan bahsediliyor, kalitesi konusunda da pek bilgim yok. İncelemelere ve fiyata göre Sony daha mantıklı gibi.

• 10200 e 55x90j var alinirmi sizce?

OLED din yanık meselesinden dolayı ben de full array led olan 92j'yi tercih ettim. OLED tercih etmem derseniz bence alınır. Ben 65X92j aldım aralarında tek bir özellik dışında fark yok.

Bugün 10 bine almazsan yarın 14 bine almak zorunda kalacaksın

• 
Sayfa: önceki 35863587358835893590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.