< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Paneli iyi tv modellerinin neredeyse %99'u smart tv özelliği taşıdığı için dediğiniz şekilde bir başlık yoktur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
cok fark oluyor diye mi smart tvsiz bakıyorsunuz hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 5 Mart 2021; 21:37:2 > |
ben olsam sony ürünlerine odaklanırdım ille ambllight diyorsanız bu urune bakardım 1234Rambo sagolun hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 6 Mart 2021; 9:48:20 > |
O fiyat aralığında 100hz bir tv yok şu an maalesef Sony’de. Philips pus serisinde zaten 100hz tv yok bildiğim kadarıyla. Sony 55XH9096 Şubat ayında 8 bin bandına gerilemişti. O modeli takip edebilirsiniz, full array VA paneldir ve 120 hz’dir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 6 Mart 2021; 18:54:51 > |
Arkadaşlar merhaba, bu aralar televizyon almam lazım. bol özellikli, fazla sorun çıkartmayan bir ürün arıyorum. 10 bine kadar çıkabilirim. Aklımda Samsung 55q80t var. Tavsiyelere açığım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 6 Mart 2021; 22:41:42 > |
Ustam bende LG 70un70706 düşünüyorum Hepsiburada 7699 liraya satıyor. LG tarafından ek garanti satın alınabilse düşünmeden alacağım. |
Dostlar Samsung Q80T vs Sony XH9096 desem ne dersiniz? |