Şimdi Ara

TV SEÇİMİM BİTMİŞTİR BUGÜN LG 47LM670 ALINDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
9.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç ay önce lg 42lm660 mı samsung 40es7000 mi diye başlayan tv arayışım...bugün lg 47lm670 ile son buldu

öncelikle samsungtan vazgeçme sebebim fiyat/performans kıyasında lg nin çok gerisinde kalması yani eyvallah parlak ekran yapmışlar cillop gibi ama daha küçük ekranı, daha az sayıda gözlüğü ( aynı zamanda yorucu ve pahalı),motion kumadası olmaması vs çeşitli sebeplerle samsungtan vazgeçtim...

sonra lg modellerine bakarken lm670 serisi çok hoşuma gitti çünkü metalik çerçeve istiyordum.böylelikle 660 da tercihler arasından çıkmış oldu sonra sıra 670 in fiyatını kollamaya geldi.fiyatlara bakarkende 47 inç tercihinin daha mantıklı olduğuna karar verdim.yani 300-400 tl daha fazla verip dev gibi tv alıyorsunuz ve 3d olayında büyük tv çok önemli...

gelelim alışverişe 2-3 aylık fiyat kollamalarından sonra bugün ankamall lg bayisinden 2.620 tl ye yarısı nakit yarısı tek çekim şeklinde aldım aslında hepsini nakit verebilsem 2600 e alacaktım ama bankamatik 1.500 tl den fazlasını vermediği için bu şekilde oldu.

aslında 2500 ve altına yakalamak istiyordum ama 100 tl için aylarca fiyat takibi yapmak istemedim. bugünkü durum şu şekilde idi

bimeks.... stok yok
    teknosa... 3.800
    electroworld... 3499
    vatan... stok yok lm671 var oda %25 indirimli 2.899
    hepsiburada... nakit 3.870
    istanbulbilişim... nakit 3.150

bu tv nin fiyatının belli bir seviyenin altına düşmeyeceğini hatta stoklarının kısa sürede biteceğini düşünüyorum zaten aldığım bayi bu modelinin stoklarını biz çok yüklü şekilde çektik dedi haklı olma payıda çok yüksek çünkü stok açısından sıkıntılı bir model...aynı fiyata 671 alma şansımızda vardı tek farkı metalik kısmının renk tonu farklı...

tv alacak olan arkadaşlara aceleniz yoksa dvb t2 destekli tv leri beklesinler ben sabredemedim..
    lg de pcmcı girişi var ilerde dvbt2 tuner aparatları takılabilme ihtimali var...
    tv yarın kurulacak deneyimlerimi paylaşırım...
    merak eden varsa bu tv yada genel olarak soru sorabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 17 Eylül 2012; 1:08:13 >

• hayırlı olsun iyi kullanımlar bir zamanlar ben o fiyata 42lm 620 almıştım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun gule gule kullan. Şık bir tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun

son derece güzel bir tv yi oldukça uyguna almışsınız
  • hayırlı olsun bende bu tv ve phılıps arasında kalmıs durumdayım :)
  • Bende de 47LM670S var. Doğru bir tercih yapmışsınız.

İyi günlerde kullanın.
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkürler umarım Allah mahçup etmez bugün öğlene kadar gelip kuracaklar ama fazla kurcalayamayacağım 1 hafta şehir dışında olucam...inşallah herkese istediğini almak nasip olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darısı bizim başımıza inşallah bizede nasip olur.. fikirlerinizi kullandıkca bizimle paylaşırsanız seviniriz
  • öncelikle hayırlı olsun... dizaynı çok güzel... araştırmışsınızdır almadan önce, içindeki modül nasıl? panel kalitesi... albani üstad'ın cihaz hakkında yorumları var mı?
  • albani usta pek tavsiye etmiyordu yanlıs hatırlamıyorsam.
  • hayırlı olsun... ben de bu 47lm660 ile başladımmm 47lm671 almak da karar verdim... o olmazsa 47lm670 alacağımm...
    47lm671 altın renkli çerçevesi daha hoş görnüyor fakat bu model vatan da var ve 2899 tl...47lm670 da 2899 lira....

hepsiburada.com 'a hiç bakmaya gerek yok. bu site çalışnaları piyasadaki rakiplerinin kaça sattıklarını bilmiyorlar sanırım...
    47lm660 = 2649 tl (indirimli bu fiyattı, şu an bu fiyat değil 4599 tl, muhtemelen tekrar indirim yaparlar.)
    47lm669 = 3129 tl
    47lm670 =3949 tl

hepsiburada.com a bakınca en yüksek fiyata 670i satması bunun daha iyi olduğunu düşündürüyor...
    forumda bazı arkdaşlar 660 ile 670 arasında fiyat farkının sadece çerçeveden kaynaklanmadığını yazmışlar (true motion hızı, tepki süresi gibi). bunlar ne derece doğru bilmiyorum, doğru olmsa bile 47lm670i almak mantıklı.
    hizlial.com da ise 47lm660,47lm669 ve 47lm670 var (47lm671 yok, olsa muhtemelen o da aynı fiyat olur) ve HEPSİ DE 2599 lira üstelik 12 taksit.. vatanla arasında 300 lira var.. 300 lira az değil...

bütün bunlara bakarak 47lm670/671 almak mantıklı geliyor.. ve ben de son anda kararım değişmezse hizlial.com daki kampanya bitmeden bu tvyi almayı düşnüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanem58

hayırlı olsun... ben de bu 47lm660 ile başladımmm 47lm671 almak da karar verdim... o olmazsa 47lm670 alacağımm...
    47lm671 altın renkli çerçevesi daha hoş görnüyor fakat bu model vatan da var ve 2899 tl...47lm670 da 2899 lira....

hepsiburada.com 'a hiç bakmaya gerek yok. bu site çalışnaları piyasadaki rakiplerinin kaça sattıklarını bilmiyorlar sanırım...
    47lm660 = 2649 tl (indirimli bu fiyattı, şu an bu fiyat değil 4599 tl, muhtemelen tekrar indirim yaparlar.)
    47lm669 = 3129 tl
    47lm670 =3949 tl

hepsiburada.com a bakınca en yüksek fiyata 670i satması bunun daha iyi olduğunu düşündürüyor...
    forumda bazı arkdaşlar 660 ile 670 arasında fiyat farkının sadece çerçeveden kaynaklanmadığını yazmışlar (true motion hızı, tepki süresi gibi). bunlar ne derece doğru bilmiyorum, doğru olmsa bile 47lm670i almak mantıklı.
    hizlial.com da ise 47lm660,47lm669 ve 47lm670 var (47lm671 yok, olsa muhtemelen o da aynı fiyat olur) ve HEPSİ DE 2599 lira üstelik 12 taksit.. vatanla arasında 300 lira var.. 300 lira az değil...

bütün bunlara bakarak 47lm670/671 almak mantıklı geliyor.. ve ben de son anda kararım değişmezse hizlial.com daki kampanya bitmeden bu tvyi almayı düşnüyorum.

Sayın pervanem58;
    Seninle birebir aynı fikirleri paylaşıyorum. HB ya mail attım bana özelden 670s için iyi bir fiyat verin alayım diye. Hızlıal.com a tam güvenemiyorum nedense. Ayrıca 670s için koydukları resimler 660s ile aynı. Mail attım kopyala yapıştır cevabı verdiler. <Yanlışlık yok falan. Halbuki alt kısmı metalik olmalı 670s in. Şu internetten izlenen filmleri tam ekran yapmayışıda kötüymüş...Aklım karıştı doğrusu...

• Benim aldigim yerdede 671 s ayni fiyata vardi isterseniz 671 verelim siz karar verin dediler biz bir sure kararsiz kaldiktan sonra 670in daha guzel durduguna karar verdik metalik kisminin tonajlari farkli servis geldi kurdu ama sehir disina cikmak zorunda oldugum icin kurcalayamadin zirt diye evdeki kablosuz aga baglandi soyle bir kanallari dolastim bir problem yoktu dis gorunus muhtesem zaten.660 ile tepki surelerinin farkli oldugunu bende 1-2yerde okudum bunun 2 660 in 5 ti galiba suan telefondan nete girdigim icin fazla katilamiyorum muhabbete hafta eve gidince detayli yazarim zaten turkcell tv diye bir hediyesi vardi ona aklimda gidince aktiflestirecegim
  • Hayırlı olsun oldukça uyun fiyata kaliteli bir tv almışsınız.
  • dün 2700 e vardı 200 tl indirim ceki ile olunca 2500 e geliyordu ama cepten 2700 cıkınca düsündüm tabi. ben düsünürken bir baktım stokta yazısı kaybolmus :D yerine haberdar et gelmiş .. neyse bu fırsatı mı diyeyim artık kaçırdım . önümüzdeki günlerdeki kampanyalara bakacağız.
  • arkadaşlar nihayet memleketten ankaraya dönüş yaptım...adanadayken arkadaşım evindeki samsung es6140 görünce ya bende ankaraya dönünce 47lm670 i verip yerine 40es8000 mi alsam falan diye düşünüyordum önyargıyla geldim açıkçası

neyse ankaraya eve geldim yaklaşık 1 saat falan tv yi inceledim. kanalları dolaştım,internette gezindim,kumandaları falan kurcaladım yani ne bileyim bir olumsuzluk göremedim.1-2 falso görsem gaza gelip değiştiricem ama yani tv yede haksızlık etmek istemiyorum...kesinlikle samsung modelleri kadar parlak değil ama izliyorum izliyorum yani karşımdaki parlaklık yeterli hatta tvyi izledikten sonra kafamı laptopa çevirdiğimde laptop ın ekranı çok çok soluk kalıyor.birde karşımda samsung olsa demekki dünyadaki renklerde soluk kalacak yani insanların doğal renklere yakınlık diye yazıp durudukları olay bu olsa gerek...trt hd de buca-ksk maçı vardı görüntü ve renkler mükemmeldi,internette dolanırkende renkler mükemmeldi..

şimdi düşünüyorum ben bu tv yi verip yerine aynı paraya 40 es 8000 alsam...

büyük ekranı kaybedicem 7 inç zarardayım ( internette gezibirken ve 3d izlerken çok çok önemli)
    magic kumandayı kaybedicem ( inanılmaz bir kumanda tv seçme sebeplerimden biri bu kumanda olmadan smart tv at gitsin)
    4 gözlük ve pasif 3d yi kaybedicem
    pcmcı yuvasını kaybedicem

karşılığında

parlak ekranlı bir tv m olacak ( ki gereklimi,zararsızmı hala bilmiyorum)
    800 hrtz olacak ( 400 hz kardayım )
    kamera

sanırım tv numu değiştirmeyeceğim...önümüzdeki 1 hafta içinde tv yi hakkında baya bir şey öğrenirim baya bir fikir edinirim burdan paylaşırım. daha 3d yi deneyeceğim,media player,sürüm yükseltme,gündüz performansı vs daha bakıcam çok şey var.

• arkadaşlar bugün tv yi yaklaşık 1-2 saat daha kurcaladım aslında kurcaladıkça hoşuma gidiyor...

- tv sürüm güncellemesi yaptım 04.01.36 oldu. ne işe yaradı bilmiyorum

-3 ay turkcell tv hediyesi olduğu için turkcell tv yi kurdum hancock filmini açtım ama görüntü kalitesi sarmadı sanırım 3 ay hediye bitince aboneliği iptal ederim

-magic kumadanın hala mükemmel ve smart tv için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum

-3d kanalından bir kaç görüntü izledim 3d si gayet güzel gerçektende 3d olayında lg nin lider olduğunu düşünüyorum.çünkü ağır,pahalı,göz yoran aktif 3d nin hiç gerek olmadığını anladım. 3d kanalında mentalist diye 1 dk süren bir video var izlemeniz lazım hayatımda ilk defa gerçektende objenin üstüme geldiğini hissettim dokunamayacağımı bile bile elimi objeye uzattım. 3d olayı izlediğiniz 3d görüntünün kalitesiyle doğrudan ilgili birşey

-lg apps kanalından birkaç oyun indirdim basit oyunlar var pek işe yaramaz.
    eklentilerin gelişmesi lazım özellikle tıbbi programlar,anatomik atlas vs olsa çok iyi olur.

-google maps ve accu weather uygulaması mükemmel hatta giğer uygulamalarda çok güzel ama daha fazla içerik lazım.

- tv kanallarının yerlerini düzenlemek çok kolay ve zevkli

aklımda daha bir sürü şey var.play station,usbden film,media share falan bir sürü şey deneyeceğim.sonuçları burdan paylaşırım

• paylaşımlarını bekliyoruz sabırsızlıkla..
  • aklıma gelmişken yazayım özellikle gündüz ortaya çıkan ayna gibi yansıma olayı rahatsız edicek düzeyde değil şuan oturduğum odada küçük sayılmayacak tek pencere ve yanında camlı bölüm var tam tv nin karşısında perdesi açıkken bile yansıma yok denecek kadar az. diğer odalarda durum ne olur bilmiyorum. güneşin deli gibi girdiği bol pencereli bir odada değilseniz korkmayın.hatta o şekilde bile rahatsız ediceğini sanmıyorum
  • az önce playstation ile denedim

pes 2011 oynadım durum vasat diyebilirim kötü değil ama vasat sanki eski tv m 32 inç hd ready toshibamla oynarken daha zevk alıyordum.belkide ekran çok büyük geldi

daha sonra brothers in arm diye fps tarzı bir oyun denedim güzeldi hem performans iyiydi hemde zevkliydi

sanırım oyununa göre farkedecek.

bu arada şu ışık süzmesi olayını denemek için ışıkları kapattım öyle bir problem yok,ayrıca kumandanın tuşları fosforluymuş parıldadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 25 Eylül 2012; 21:51:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.