< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TV Plus Yıllık Premium 169,48 (10. sayfa)
-
-
Bugün superonlinedan aradılar. 2 yıl taahütlü kotasız 25 mb internet 120 lira tv plus hediye. Kararsız kaldım uygun mudur acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Webde izlerken kalite yükseltme nasıl yapılır gösterme imkanınız var mı? Ben ekranda bu yönde hiçbir ayar bulamıyorum.
-
3 senedir kullanıyorum
8 mbitden şuan 35 mbit hepsinde iyidi şuan süper.
-
Seneye S Sport'ta Premier Lig yok arkadaşlar alan arkadaşlar dikkat etsin
-
Ortak olmak isteyen ulaşsın. 3 kişilik grup kuruyoruz. Son bir kişi kaldı.
ekip tamamlandı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 14 Nisan 2022; 13:7:45 > -
Ben bunu aldım ancak benden ayda 25 tl çekmeye devam ediyor. Elimdeki paketi iptal mi etmem lazım. Sabah iptal tuşuna bi basayım nolacak dedim geri sarma özelliği falan gidecektir gibi bir uyarı geldi yapmaya çekindim. Bilgisi olan var mı?
-
3 kişilik grup kuran varsa özelden mesaj atabilir...
-
bende katılabilirim 3 kişilik gruba paycell ile alım da yapabilirim.
-
Merhaba. Bein Connect uygulamasında bir kere kayıt emri veriliyordu. Program veya dizinin bütün bölümleri otomatik olarak kaydediliyordu. Bunda da var mı bu özellik? Hiç kullanmadım daha önce. Teşekkürler.
-
Mevcutta superonline abonesimiydiniz ?
Bu teklifi yeni aboneliklerede yapıyorlarmı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortak arayan varsa bende girerim
-
Evet eski aboneyim. Yeni üyelikler için bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
paycell li aboneliğe ortak olabilirim.
-
Alan arkadaşlar cevap verebilir mi? Çoklu ekran aynı anda kullanılabiliyor mu?
-
3 kişilik grubuna eksik 1 kişi varsa girebilirim. Eğer 2 kişi daha çıkarsa grup kurabiliriz. Ben android tv cihazıma kayıt yapıp kullanacağım aktif olarak.
-
150/30 kampanyası için Paycell'in mobil uygulamasında görünen sanal paycell kart ile yapacağız ödemeyi değil mi ? Daha önce yapan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi acaba ?
-
arkadaşlar boş yeri olan var bende girebilirim tvplus a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de ortak olabilirim.Durum yasal mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X