Şimdi Ara

TV ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 lira param var Bu paraya alınabilecek en iyi tv yi almak istiyorum Marka olarak LG ve Samsung düşünüyorum LG Beni biraz kendinden soğutuyor soğutma sebebi servisi ve kanal geçiş hızının yavaş olması Samsung da parlak ekran var diyorlar
    Smart olmasını istiyorum fakat 3D gereklimi bu konuda bilgim yok TV yi en az 5 yıl kullanırım Ayrıca bu pilli ve pilsiz 3D gözlük var bu 2 seçenek arasında en iyi olanı hangisi pilli göz ve baş ağrısı yapıyormuş galiba kararımdan pişman olmak istemiyorum YARDIMLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ

• Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg 50ph670s çok güzel bence bende var kullanıyorum 1400 liraya almıştım şuan fiyatı ne bilmiyorum kanal geçişleri hızlı değil haklısın ama görüntüsü çok güzel ve plazma, zaten eğer büyük bi tv istiyorsan 1500tlye led tv alamazsın gözlükler pille çalışıyor ama 3d olmalı mı olmamalı mı diye soruyorsun 3d kullanacağından bile emin değilken hiç takma bunu bende alırken gözlük vs aldım gözlüğü sadece 1 kez denedim çalıştığını gördüm bi daha elime almadım 3d çokta kullanılan bieşy değil ayrıca pilli pilsiz arasında fark yok 3d izlemek zaten bağ ağrısına neden olur
  • Peki 3D siz 40h5570 modeli 1400 lira 3D li 40h6270 1500 lira sizce hangisini almalıyım 6270 almaya değermi

• Yardım edin dün alacaktım karar veremedim sizce 40h6270 mi almalıyım yoksa 40h5570 mi arada 100-200 lira fark var sizce değer mi 6270 un yanında 2 gözlük veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Peki 3D siz 40h5570 modeli 1400 lira 3D li 40h6270 1500 lira sizce hangisini almalıyım 6270 almaya değermi

6270 nerede 1500 tl dostum?
  • Bir mağazada buldum ben sizce alınırmı 6270 1500 liraya Beklediğim özellikleri Kanal geçiş hızı Ses kalitesi Konsol performansı iyi görüntü vermesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.