Şimdi Ara

Tv Modelinizi Öğrenebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı tecrübelerinize göre bir tv alacağım arkadaşlar.Tv bölümünde gezindim tam istediğim modeli buldum derken(uzun süredir birçok model araştırmıştım) ghosting sorunu olduğunu gördüm.O yüzden konunun yeri burası diye düşündüm.Kullandığınız tv modelini ve aşağıda belirttiğim problemleri yaşayıp yaşamadığınızı belirtirseniz oyun performansı kötü bir tv almamış olurum.

1)Lag sorunu olmayan
    2)Ghosting sorunu olmayan bir tv arıyorum.32" boyut benim için yeterlidir.Bir ricam da kullandığınız tv'nin mkv açıp açmadığını belirtirseniz sevinirim.

(Lütfen kullandığınız/test ettiğiniz ürünü tavsiye edin arkadaşlar birçok model buldum fakat benim için önemli olan oyun konusundaki deneyiminiz.)

• ben toshiba 40mv732 kullanıyorum,tv'nin ethernet girişi,sd kart ve usb girişleri var ama film olayıyla işim yok zaten,uzun süre araştırıp sonunda bunu aldım almamda ki en büyük etkende ALBANİ hocanın toshiba ile ilgili şu sözüydü;toshlar ya çok hızlıdır yada hızlıdır,gerçektende haklı tv benim için gayet yeterli,720p görüntü birçok tv'de acayip dağılıp çamur gibi gözükürken bu tv'de şaşırtıcı derecede iyi,konsol amaçlı almıştım iyi ki almışım diyorum,sen 32'' alacağın için yeni serilerden bir tane kap pahalıdır ama hakkını sonuna kadar verir
  • bende de toshiba 46sv685d var.gayet memnunum.
  • hocam monitörden tv ye terfi ediyorsun demek monitör de bi başka be
  • LG 26 LV5500 70 ekran ama işimi fazlasıyla görüyor. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  • @sendomi Toshiba'da çeşit kıtlığı var bimeks harici yerlerde.Kendi sitesinde de televizyonlar kısmında bimeks'e yönlendiriyor.Yeni seri hangi seri oluyor bilmiyorum.Kullandığınız model teknosada 1249 TL'ymiş.Bu modeli araştıracağım fiyatı makul geldi siz de memnunmuşsunuz.Toshiba'nın servis anlayışı nasıldır hocam? Nedense bir önyargıyla sadece Samsung tv'leri araştırıyordum

Alabileceğim fiyat aralığındaki diğer ürünler ise bunlar yeni seri mi bilmiyorum ama;

http://www.bimeks.com.tr/urun/120268/toshiba-32lv833-32-lcd-tv.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119058/toshiba-37rv733-94-ekran-lcd-tv.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116882/toshiba-40bv700-40-lcd-tv.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118180/toshiba-40lv833-40-lcd-tv.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116196/toshiba-40rv733-40-lcd-tv.aspx

Bu arada 32" tek model var yukarısı odama büyük gelir gibi ama bakalım ne olacak.

@ShalafiTr o tv fazla büyük hem kuracağım oda büyük bile olsaydı fiyatı da fazla zaten

@yunalir aslında ilk tv'den monitöre geçmiştim xbox sistemleriniz konusunda benim 37 ekran tvye denk gelen olmuştur

@OrKo1984 tavsiye için teşekkürler hocam almışken biraz daha büyük alayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 26 Aralık 2011; 1:14:49 >

• bende marka olarak Toshiba yı tavsiye ederim.Daha önce 2 farklı model kullanmıştım input-lag,ghosting vs. oyunlarda bir sorun yaşamadım.Keşke biraz daha paraya kıyıp Toshiba markasıyla devam etseydim
    XV serisi vardı zamanında gamerlar için tavsiye edilen onun güncel serisi ne olmuş onu araştır albani üstada sor.

servisinede işim düşmüştü,kullanıcı hatası olmasına rağmen ücretsiz değişim yapmışlardı biraderimin patlattığı tv hoparlörünü

Kullandığım modelde herhangibir sıkıntı yaşamadım konsollarda ama LG markasını servisinden dolayı kesinlikle tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kullanıcı tecrübelerinize göre bir tv alacağım arkadaşlar.Tv bölümünde gezindim tam istediğim modeli buldum derken(uzun süredir birçok model araştırmıştım) ghosting sorunu olduğunu gördüm.O yüzden konunun yeri burası diye düşündüm.Kullandığınız tv modelini ve aşağıda belirttiğim problemleri yaşayıp yaşamadığınızı belirtirseniz oyun performansı kötü bir tv almamış olurum.

1)Lag sorunu olmayan
    2)Ghosting sorunu olmayan bir tv arıyorum.32" boyut benim için yeterlidir.Bir ricam da kullandığınız tv'nin mkv açıp açmadığını belirtirseniz sevinirim.

(Lütfen kullandığınız/test ettiğiniz ürünü tavsiye edin arkadaşlar birçok model buldum fakat benim için önemli olan oyun konusundaki deneyiminiz.)

LG 32LW5500 kullaniyorum cok memnunum 3d de cok basarili.Oyunlarda lag sorunu her tvde olucaktir alicagin ancak lg de daha az diyorlar bende yillarca monitorde oynadim oyunlari tvye gecince bir sure alisamadim gecikmeye bunu goz onunde bulundur
    birde forumda tv tavsiyeleri bolumunde lg cinema 3d konusu var cok uzun bir konu ama bi bak derin oraya

• Panasonic Plazma 50UT30E 3D Full HD 600hz
  • Sony bx320 tv kullaniyorum 32" ekran boyutunda. Hem Xbox hem laptop televizyona bagli oyunlar disinda dizi filan izlerken de cok iyi performans aliyorum renk olarak. Bunun harici oynadigim oyunlarda herhangi bir problem kesinlikle yasamadim.
  • Panasonic Plazma TXP46GW10...Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum oyun modu var fiyatı da epey ucuzladı ben zamanında 3700 lira para vermiştim şu an yarısına alınabiliyor. Gayet memnunum lag, ghosting yok plazma olduğu için geçici burn-in oluyor tabi ama kalıcı bir sorun kesinlikle olmadı şu ana kadar.
  • Samsung 46D6500 3D LED... TV den çok memnunum 32" den buna geçince oyunlardaki grafikler çağ atladı resmen.
  • Panasonic Plazma Gt30. Daha da oyun icin sadece Plazma kullanirim..
  • Sharp 46LE824

Memnunum, oneririm,
  • sony kdl 46 hx 720

mkv açmaz. tavsiye ederim.

samsung gibi leş bir görüntü vermez. gidip izlemeni tavsiye ederim.
  • Samsung 46D8000 kullanıyorum. xxd6000'den xxd8000'e kadar olan modellerin birini alabilirsin. Samsung bu konuda oldukça iyidir. Panel kalitesi, işlemci gücü ve diğer özellikleriyle oyun konusunda müthişdir. Samsung almazsan da sonraki tercihin LG olmalı. Şu pasif 3D olan modellerin giriş segmentindeki değil de 1-2 model yukarısındaki TV'lerde de oyun performansı oldukça iyi. Gerçi onların 3D performansları kötü. Bu bahsettiğim Samsung'lar MKV çalıştırıyorlar ama altyazı boyutları biraz küçük. Uzaktan izlemek sıkıntı yaratabilir. LG'de durum nedir bilmiyorum, sadece oyun oynama ve 3D film izleme şansım oldu.

Bu tür bir TV satın alma aşamasında bence bir USB flash diske 3-5 film atıp, büyük bir teknoloji markette deneme de yapılabilir. Burada verilen fikirlerle de birleştirilince bence karar vermen daha da kolaylaşır. Hatta işi biraz daha ileri götürüp oyun konsolu da bağlama şansın var oradaki TV'lere. Biz zamanında yapmıştık

Yabancı forumlardaki kullanıcıların da fikirlerine bakmanı öneririm. TV konusunda daha teknik detayları merak ediyorsan özellikle. Tabi oyun için Plazma düşünme bile. LCD almalısın. LED

Bu tür forum başlıklarında insanlar genelde kendi TV'lerini överler ama bunun yanında, diğer markaları da kötülerler. Bu başlıkta da ufak tefek örnekleri var bunun. Bu yüzden burada yazılanlara güven derecen %60 falan olsun. TV'lerin resmi sitelerinin teknik servis forumlarındaki arıza ve problem mesajlarına bakmanı öneririm. Mesela ben Samsung önerdim sana ama ülkemizde backlight bleeding ve siyah karartı sorununu en çok yaşatan markalardan da biridir Samsung. LG bu konuda daha iyi. Toshiba da öyle. Sanırım bir özelliği tercih ederken bazı konularda da risk almak veya fedakarlık yapman gerekecek. Zor bir karar aşaması. Kolay gelsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aklımda oyun performansının iyi olduğundan söz edilen geniş bir codec desteğine sahip olmasada(her mkv açılmıyormuş) filmlerimi oynatabileceğim LG LW 4500 3D TV vardı fakat 1500 TLye sadece Teknosa'da var.Ellerinde tüm mağazalarda 1 adet olduğunu ve bunların teşhir olduğunu söylediler.Paralel ithalat olarak 1250 TL civarı bir fiyata "benimevim"den alma ihtimalim var fakat öncelikle resmi distrübütör garantili modellere göz atacağım olmadı paralel ithalat artık.

Bunun haricinde arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda Toshiba marka ürünleri araştırıyorum.@.ZeuS'un dediği gibi market çalışanlarını ikna edebilirsem inputlag olayını denemek için konsol kurmayı planlıyorum.Gönlümde okuduğum kadarıyla birçok video formatını sorunsuz açan Samsung 32D5500 tv vardı ama input lag olayında okuduğuma göre çok iyi olmasına rağmen hızlı sahnelerde karelenme/yavaşlama sorunu olduğunu okudum.Gerçi tvyi sadece konsolunda kullanan bir forum üyesi rahatsız edici birşeye rastlamadığını söylesede kendim gidip bir deneyeceğim özellikle bu modelde.

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar (tabi hala önerilere kapalı değilim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 27 Aralık 2011; 18:39:43 >

• LG 37LV3550 kullanıyorum memnunum. Ayrıca 37" (94 ekran) den düşük almamanı tavsiye ederim.
  • Philips 52PFL7404H/12

Çok memnun olduğumu söyleyebilirim , normalde samsung ve lg den yanayım bu tv konuların da ama Philips beni şaşırtıyor
  • LG 42LV3550 42"(106 ekran) kullanıyorum, oldukça memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 27 Aralık 2011; 21:22:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.