Şimdi Ara

tv min tüpü patladı ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beko en küçk ekran tüplü tv kullanıyordum ancak yer değişikliği yapmak zorunda kaldık o sırada da kardeşim düşürdü tv yi(yatağın yanına koymuştum o sırada irseği değmiş tv yere düşmüş)tv açılıyor ama ekran sih beyaz renklerde değişip duruyor tüp patladı...şimdi hiç açılmıyoru bile...ekranda kırık vb vb yok sizce tamir mi ettireyim yoksa yeni tv mi alayım 150 ytl nakit param şu anda mevcut daha fazla veremem lütfen yardım edin hem ps2 yi hem de ps3 ü onda oynuyordum

• tüpçüyü ara
  • Hiç boşuna yaptırma.Lcd monitör almaya çalış,2. elde olabilir
  • kardeşim tüp değişimi en kötü 80 ytl den fazla tutar yani hic uğraşma piyasada 150 ytl güzel televizyonlar var onlardan alırsın olmadı 50 daha koy monitör al ps3 icin fakat ps2 yi bilemem BU arda gecmiş olsun
  • televizyonu seç, sürükle, geri dönüşüm kutusuna bırak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

kardeşim tüp değişimi en kötü 80 ytl den fazla tutar yani hic uğraşma piyasada 150 ytl güzel televizyonlar var onlardan alırsın olmadı 50 daha koy monitör al ps3 icin fakat ps2 yi bilemem BU arda gecmiş olsun

saol sanırım biraz tvsiz kalıp lcd alacağm hangi monitör uygun ve güzel 200 ytl üstü olmaması lzım ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV'nin değeri kadar para isterler büyük ihtimalle tamirine de. Ortalama bir LCD monitör almak daha akıllıca olacaktır.

Bu tür TV ile alakalı başlıkları, ilgili bölüme açarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kardeşim ben garantili olarak 2,ci el samsun 940 bw monitör aldım sıf ps3 icin fakat nalet olsun bi ps3 alamadım kendime tavsiye ederim samsung 940 bw fiyatıda uygun 200 ytl kadar bula bilirsin cok güzel monitör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.