Bildirim
TV KARTI ÖNERİSİ İSTİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Avermedia galaxy. Bugün aldım güzel bir ürün. Tavsiye edilir. _____________________________ -
ben de uydu kartı tavsiye ediyorum herzaman net görüntü, mp3 bile artık dinlemiyorum açıyorum radyosunu mis gibi yada müzik kanalını... _____________________________ Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum. -
Inca IT-AD40X Hybrid Tv Kartını öneriyorum
fiyatı uygun
görüntü kalitesi mümekemmel
www.haliselektronik.com_____________________________ -
avermedia a700 _____________________________ -
Tv kartı muhabbetinin babası avermedia ustune tanımam herturlu,fonksiyonel degişiklige acık kalitesi de iyi
phılıps çok iyi oldugunu biliyorum,kullandım kalite iyi
ınca -çin yapımı ama onların yaptıgı en iyi şey,şebeke durumu anten cekimi çok iyi ama goruntsu için aynısını söleyemem.
bilginize._____________________________
INTERCEPTORquote:
... -
Avermedia alma da ne alırsan al.
mesela Skystar falan deneyebilirsin.
Forumda ki tavsiyelere uyarak, Avermedia Hbyrid Super 007 aldım,
analog görüntüsü eski kartım olan Fly3000 dekinden kötü + kumandayı bir türlü tanıtamadım.
Görünürde web sitesi Türkçe, sitesinde girip destek aradığımda yabancı siteye bağlanıyor.
yani diyorum Avermedia dışında bir ürün dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my54 -- 1 Nisan 2010; 12:59:22 >_____________________________ 2008 model bir PC - Galaxy Note 10 Lite - CANON A2200 -
http://www.vatanbilgisayar.com/kworld-kw-dvb-t-100se-pci-dvb-t-tv--tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=44262
40$
KWORLD TV KARTI PCI DVB-S 100SE uYDU_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: azk
http://www.vatanbilgisayar.com/kworld-kw-dvb-t-100se-pci-dvb-t-tv--tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=44262
40$
KWORLD TV KARTI PCI DVB-S 100SE uYDU
Sanırım sadece DVB-T destekli, uydu anten desteği yok_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: azk
40$
KWORLD TV KARTI PCI DVB-S 100SE uYDU
Bu kart digital değil, analog.
Ben AverMedia DVB-S Pro kullanıyorum. Sorunsuz bir kart. Tavsiye ederim._____________________________ Bir çocuğun karanlıktan korkması normaldir. Ama bir yetişkinin aydınlıktan korkması anormaldir. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X