Şimdi Ara

Tv İncelemekten Bıktım LG 42LM615S 1800tl'ye Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv seçme işi gerçekten zormuş, seçmeyi yapıyorsunuz bu seferde indirim bekliyorsunuz; kliksa sitesinde üye girişi yapıldığında bu televizyon 1800 tl ye geliyor; sizce alayım mı? Yoksa 620 modelini mi bekleyeyim?

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900187794 (üye girişi yapılıp sepete gidince 1800 tl oluyor cihaz)

• bu tv istanbulbilişimde de 1800 tl teknosa bimeks gibi yerlerde de aynı fiyat. verdiğiniz siteyi hiç duymadım ama üye olmadan baktım galiba fiyatı uçuk tutup üyeye indirim varmış gibi yapılıyor.
  • 42Lm615 için gerçekten de uçmuşlar o fiyata elektroworld 47LM660 veriyor , ilginç galiba 47 olarak yazacaklardı yanlışlık var
    ama 620 almanız yararınıza olacaktır.2169TL 42"
    Bu arada site sağlam site teknosa'nın yan kolu gibi düşün.istanbul bilişimden de mümkün oldukça uzak durmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 15 Haziran 2012; 12:48:43 >
  • Haklısınız zaten piyasa fiyatını şişirip, indirim yaptık diye normal fiyattan satıyorlar... Acele etmemek lazım, teşekkürler...
  • aynı urunu bende arastıyorum 1 haftdan berı 42 LM 615S MODeLI BANA HER TÜRLÜ CEVAP VERICeK GIBı KEnDINden UYDULU SIFRELI KAnALARRI ACIYOR BİSLERİ 2D DEN 3D DE GeÇİŞVa R AMa 3D GIBI OLMAsADA GÖRUNTUYE DeRINLIK KATIYOR.. En UCUZ OLARAk ISTANBUL BILISIMDe ŞU ANDa ? DAHa ÖNCEDe ORADAN LED TV LAPTOP ALMIŞTIM SORUN YAŞAMAMADIM EĞERKİ HAFTa SoNU INDIRIMLERINDe FAlAn ÇIKAZMSa SaNIRIM ISTANBUL BILISıMDen AICAM..
  • 620s al,bende 47lm615s aldım dts açmıyor pcden bir türlü 3d görüntüyü alamadım sinir harbi resmen hiç gerek yok 620s al gitsin.Orjinal garantili al bence ib den daha ucuza başka yerde alırsın
  • Teşekkür ederim, turuncu indirim bekliyorum ama bu hafta olmayacak sanırım.. Hayırlısı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47LA660S almalı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Teşekkür ederim, turuncu indirim bekliyorum ama bu hafta olmayacak sanırım.. Hayırlısı olsun...

turuncu indirim var bu hafta arkadaşım..

ben de pusudan çıkıp 42 lm615s alarak rahatladım yaw..uzun süre beklemek ne kötü birşeymiş..smart olayını da kafama takmadım.laptopları bağlayıp heryere gireriz artık..
    tv yi turuncu indirimden teknosadan aldım.1849tl 3 ay ertelemeli cardfinansla 5 taksit..2 ay dsmart fullhd kampanyası da verdiler. 2 tane de fazladan gözlük hediye ettiler.düşünenler babalar günü için iyi fırsat bence..47 inch ile arasında 800tl gibi fark vardı..42lm 620s ise 2099 tl diyolar..dediğim gibi smart özelliğini tercih etmedim yaklaşık 300tl farktan dolayı..
  • Hayırlı olsun...Samimi söylüyorum bende kuş gibi oldum :) kliksadan Philips 42PFL4307k/12 sipariş verdim...
  • sana da hayırlı olsun o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Teşekkür ederim, turuncu indirim bekliyorum ama bu hafta olmayacak sanırım.. Hayırlısı olsun...

turuncu indirim var bu hafta arkadaşım..

ben de pusudan çıkıp 42 lm615s alarak rahatladım yaw..uzun süre beklemek ne kötü birşeymiş..smart olayını da kafama takmadım.laptopları bağlayıp heryere gireriz artık..
    tv yi turuncu indirimden teknosadan aldım.1849tl 3 ay ertelemeli cardfinansla 5 taksit..2 ay dsmart fullhd kampanyası da verdiler. 2 tane de fazladan gözlük hediye ettiler.düşünenler babalar günü için iyi fırsat bence..47 inch ile arasında 800tl gibi fark vardı..42lm 620s ise 2099 tl diyolar..dediğim gibi smart özelliğini tercih etmedim yaklaşık 300tl farktan dolayı..

42lm615s modelinde dahili uydu alıcı var digiturk ve dsmart kartlarını takabiliyor muyuz ? siz 2 aylık dsmart paketini kartlı olarak bu tv de mi kullanıyorsunuz

teşekkürler.

• daha ikisine de başvurmadım ama modüllü üyelik digitürkte yok dsmartta var diye biliyorum..yani digitürkü cihazıyla dsmartı kartla kullanabilirsin..
  • arkadaşlar bu tv 50hz dir kesinlikle alınmaz dün mağazada 100hz görüntü verdim sonuç beni şaşırtmadı titreyen bulanık görüntüler. renkler soluk... 1800 tl ye 40ex720 alabilirsiniz on numara tv görüntü süper panel 100hz kore firmaları gibi 50hz panele 400hz demiyorlar. japon bunlar.
  • ben de sonunda aldım , çok güzel cihaz, fiyatına göre iyi..

- uydu kanal geçişi normal, uydu cihazı almaktan kurtuldum.. zaten HD uydu alıcısı almaya kalksan en az 150 tl.. kablo ve kumanda kirliliği ortadan kalktı..
    - tivibu ev de aldım, aylık 9.90 tl taahhüt olmadığı için iyi, iptal ettirebilirim ama... (tivibu kötü bir alışkanlık, durdur geri sar tekrar izle vs. işin tadı kaçıor :)

- modeme bağlanıyor DLNA çalışıyor, fakat DLNA üzerinden film izlerken bazı dosyaları açmadı, bazılarında da ses çıkmadı, çok da uğraşmadım... (USB ile bağladığında açıyor)
    fakat DLNA çok pratik değil, bilgisayara yüklediğimiz PLEX gibi programlar çok karmaşık geldi bana , kullanıcı dostu değil gibi.. veya ben çok uğraşmadım..
    asıl istediğim, laptopdaki görüntüyü masaüstü vs olduğu gibi ekrana aktarmak.. kesin bir yolu vardır ama bilmiyoruz..

- internetten 3D film indirdim oynatıyor dual PLAY ile ...

-smart tv özelliğini pek aramadım, zaten TV ile internete girip verimli bir şekilde surf yapacaksan, TV.nin içindeki donanımın baya baya yüksek olması lazım, işlemci bellek grafik işlemci vs, bu da fiyatı yükseltir..

Teknosadan 1849'a aldım.

sonuç olarak gayet güzel, şu 50Hz - 100 Hz - 200 Hz olayını araştıracağım, bende bir video vardı 60 FPS konser kaydı, onu bir izleyim..

• 615s - 620s serisinin gerçekte 50 hz oldugu soyleniyor. 100 hz lik Demo videosu deneyen var forumda. 660s ile ilgili konuda bahsediliyordu sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu 50 Hz ise iyikide almışım.Hiçbir şikayetim yok.SD ve HD yayını 4 metreden seyrediyorum.Kusursuz görüntü kalitesi var.
  • ben de bu tv den aldım. şu an görüntülerde hiçbir problem yok. 720p ve 1080p mkv leri oynatıyor.
    Türkiye şartlarında uydudan gelen sinyal zaten 100hz olana kadar bizim saçlar beyazlar. :)
    yaş 30 :)))
  • uydu kanallarının 100 hz olmasını bekleyeceksek plazma alır oturur izleriz gerek var led tv ye
  • LM615s'i bende kullanıyoum gayet memnunum. 20gblik bluray filmleri sorunsuz tıkır tıkır çalıştırıyor. 3D'side mükemmel düzgün bir 3d film bulabilirsen rahatlıkla izleyebilirsin 200hz ama görüntü aktarım hızı harika çok net ve gerçekçi tavsiye ederim
  • yaa arkadaşlar bendede lg 42lm615s war bazı filmlerle cogu altyazıyı uyduramadım altyazılar gözükmüo pek bi bilgim olmadıgı için hangi dosyaları destekliyor altyazı ve film için bi yazabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.