Şimdi Ara

TV İÇİN KULLANILACAK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim burda elektrik kesintisi sık oluyor 1 kez anakart 1 kez güç kaynağı birde modemim gitti şimdiye kadar..yeni alacağım tv yi sağlama almak istiyorum bu yüzden şimdi sadece regülatörlü priz işimi görürmü görürse sadece tv bağlantısı işin kaç amper yada watt olmalıdır? sadece bu regülatörlü priz işimi görürmü yoksa ups mi almam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

günümüzün büyük sorunlarından biri bu. onlarca lira verip aldığımız cihazlar ufacık bir elektrik saçmalığından kartları yanıyor ve yine yüklü miktarda tamir masrafı çıkartıyor.

bugün samsung tv kurulurken servis de bahsetti. 190tl istedi. 5li versiyonuna. piyasasını bilmediğim için almak istemediğim.

var mıdır kullanan memnun olan. önerisi olan ?

Normalde elimde delta regülatör vardı, 1000VA cihazdı ve ne bağlarsam da yükte 222 volt falan çıkış veriyordu, test etmiştim ama bir arkadaşımın cihazıydı ve 100 liraya satmıştım.

Şimdi de bana lazım oldu, sıfırı 300 lira olmuş anasını satayım..

Doğrusu mert elektronik diye bir yer power master cihazı test ediyor voltajı yükseltiyor fakat cihaz bir noktadan sonra birden 220 yerine 250 volt falan çıkarmaya başlıyor.

Buradan hareketle içime bir kuşku düştü, her şey iyi güzelde voltaj dalgalanmalarında bu cihazlar nasıl performans veriyor çok merak ettim.

Piyasada İNCİ - BAYSALLAR - DELTA - FCM - TUNÇMATİK - SAKO - ÇETİNKAYA gibi basmakalıp ürünler satan markalar var.

Çoğu da birbirinin aynısı valla.

Ben alınacak bir ürün varsa sektörde güç ile alakalı onlarca ürün çeşidi olan Delta'yı gözüme kestirdim. Hem pc hem monitör bağlanabilecek sanırım 1kva modeli iş görür.

Zaten 1kva modele de 900w falan bağlanabilir. Bir pc zaten maksimum yükte bu devirde 450 - 500 watt'ı geçmez. Tv bağlarsak da bu maksimum olsun 600 watt.

Bu cihazlar ortalama 250 - 300 arasında satılıyor. 500va modeller de 180 - 230 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Ağustos 2020; 3:47:41 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.