Şimdi Ara

tv den izliyebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar labtobum ile evdeki tv nin hdmi cikisi var ben laptobumdaki filmleri hdmi kablosu alsam tv den izliyebilirmiyim izliyebilirsem ne gibi ayarlar yapmam lazim tesekkurler

Orijinalden alıntı: Stanislav21

İzleniyor ben eski laptop'umla öyle yapıyordum ama ayarları hakkında fikrim yok televizyondan televizyona değişir

bir arkadas soyle birsey soyledi labtopla tv arasindaki hdmi baglantiyi yaparsin sonra labtobdan filmi acarsin labtobun ekranini kisayoldan kaparsin tvvden bu sekilde izlersin dedi ama bu kabaca bi tarif oldu dogru biseymi bu sekil

Orijinalden alıntı: Zvezda

quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav21

İzleniyor ben eski laptop'umla öyle yapıyordum ama ayarları hakkında fikrim yok televizyondan televizyona değişir

bir arkadas soyle birsey soyledi labtopla tv arasindaki hdmi baglantiyi yaparsin sonra labtobdan filmi acarsin labtobun ekranini kisayoldan kaparsin tvvden bu sekilde izlersin dedi ama bu kabaca bi tarif oldu dogru biseymi bu sekil

Kabloları taktıktan sonra sağ tık yap ekran çözünürlükleri'de ordan monitör 2'yi seç(TV) sonra laptop ekranı gider televizyon açılır ben böyle yapıyordum olmazsa televizyondan ayar yapman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV'den TV'ye görüntü aktarma ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.