Şimdi Ara

Tv alıcam fakat yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm forum sakinlerine merhabalar.
    Öğrenci olduğumu belirtmek isterim, kendimi maddi olarak toparladım ve ev düzenimi oluşturdum ancak sıra Televizyona geldi ve aklımı kurcalayan çok soru var kafam karışmış durumda burada bulunan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum en azından birkaç kriterim belli ve eleme yapmamızın kolay olacağı görüşündeyim.
    Televizyona ayıracağım bütçe 3000-3500 TL arasında olacak daha fazlası mümkün değil ödeyemem. Alacağım TV yi uzun bir süre kullanmak isterim her ne kadar öğrencide olsam dandik işe yarayaman bir tv istemiyorum o nedenle bütçemi olabildiğince yükselttim.

-Bütçem Max. 3500 TL
    -Boyut 55" 140cm
    -Konsol oyunları ve Futbol maçları ağırlıklı olmak üzere, hdd filmlerim mevcut (bluray,1080p film)
    -3d görüntü olmasını istiyorum
    -smart tv olması beni pek ilgilendirmiyo açıkcası ama sanırım çoğunda var
    -özellikle hdmı girişi sayısı benim için önemli en az 3-4 adet olması gerekmekte

işime en çok yarayan özelliklerden bahsettim yardımlarınızı bekliyorum..

şunuda belirtmek isterim benim baktığım bir iki tane tv var onları sizlerle paylaşmak isterim yorumlarınızı görüşlerinizi almak için.

bu vericeğim tv de 100tl lik bi aşma mevcut sizce değermi yoksa işime yaramamazmı :http://www.gold.com.tr/lg-55la690s-139cm-wifi-hd-uydu-3d-smart-led-tv_u

bu tv de yine aynı şekilde.. :http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-55PFL6158K-12-55-in%C3%A7-140-cm-Ekran-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,832131.html?langId=-14

YOrumlarınızı bekliyorum.. saygılar.

• hiç yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.