Tuzlu kahve(!) içen damat öldü

-
-
Sabah uykum kaçtı foruma gireyim dedim gördüğüm habere bak
Bıktım cidden böyle saçma sapan geleneklerden ve kızların yaptığı saçma sapan akılsız hareketlerden Allah rahmet eylesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı gelenek ve göreneklerin bırakılması lazım.Eskiden beri yapılıyor olması onun sürdürülmek zorunda olması anlamına gelmiyor.
-Örneğin gece davul çalmak uyuyanları rahatsız ediyor (oruç tutan alarmla kalkıyor zaten)
-Cenazede pide dağıtmak.Böyle mi yas tutulur?
-Her büyüğüne saygı göstermek.Adam şerefsizin biriyse neden saygı göstereyim?
-Bele kırmızı kuşak bağlamak kızımız bakiredir efenim anlamında (kurbanlık koyun veriyor abimiz)
--Hadi oğlum göster amcaya pipini! Sonra kız etek giyse dayak at.İlerde o çocuk karısını da döver adam da keser.
Bunun gibi saçma sapan şeylerin yok olması lazım.Akılcılık ve mantık almalı bunların yerini artık.
-
Saçma sapan isler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fake haberdir öyle saçma haber mi olur insan bundan ölmez. Tam csb.
Fake haberdir öyle saçma haber mi olur insan bundan ölmez. Tam csb.
Lan okurken midem kalktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu örf adetler resmen felç indiriyor
Abi tamam olmaz olsun boyle adette, bu yuzden olunur mu anasini satiym milyarda bir olacak bisey.
-
bizim cogu gelenegimiz mantik disi, salakca, gerici ve igrenc. Cocuklarimi bunlardan arinmis bir sekilde yetistirecegim.
Asterixle oburixin iksirine dönmüş kahve.
En Beğenilen Yanıtlar

Bazı gelenek ve göreneklerin bırakılması lazım.Eskiden beri yapılıyor olması onun sürdürülmek zorunda olması anlamına gelmiyor. -Örneğin gece davul çalmak uyuyanları rahatsız ediyor (oruç tutan alarmla kalkıyor zaten) -Cenazede pide dağıtmak.Böyle mi yas tutulur? -Her büyüğüne saygı göstermek.Adam şerefsizin biriyse neden saygı göstereyim? -Bele kırmızı kuşak bağlamak kızımız bakiredir efenim anlamında (kurbanlık koyun veriyor abimiz) --Hadi oğlum göster amcaya pipini! Sonra kız etek giyse dayak at.İlerde o çocuk karısını da döver adam da keser. Bunun gibi saçma sapan şeylerin yok olması lazım.Akılcılık ve mantık almalı bunların yerini artık. |
Sabah uykum kaçtı foruma gireyim dedim gördüğüm habere bak
![]() Bıktım cidden böyle saçma sapan geleneklerden ve kızların yaptığı saçma sapan akılsız hareketlerden Allah rahmet eylesin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X