Şimdi Ara

Tuzlu çekirdek nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz tuzlu olmayan ve kavrulmamış olan çekirdeği nasıl tuzlu hale getiririm? Elbet bilen, yapan vardır Suyla birlikte kavurmayı denedim birkez tuzlar tutmadı

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 7 Ekim 2010; 19:49:30 >

• tavaya dök cekırdeklerı tuzuda dök pişir tavayı sallaya sallaya
    yag dökecen biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 7 Ekim 2010; 19:51:32 >
  • Onun taktiğini bir arkadaş söylemişti unuttum, ayrıca nasıl yapıldığını görsen bir daha asla yemezsin diye ekleme yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

tavaya dök cekırdeklerı tuzuda dök pişir tavayı sallaya sallaya
    yag dökecen biraz

Ne kadar sürede kavrulur acaba ama tuz yapışmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Onun taktiğini bir arkadaş söylemişti unuttum, ayrıca nasıl yapıldığını görsen bir daha asla yemezsin diye ekleme yapmıştı

Merak ettim şimdi

• Bilen yok mu yahu?
  • Bi tabak tuz al ,çekirdekleri hafif ıslat karıştır ve ...
  • Çekirdeği ağzına at iyice em sonra bir kase tuzun içine at. Kuruyunca tuzlu olacaktır afiyetle ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Bi tabak tuz al ,çekirdekleri hafif ıslat karıştır ve ...

Tuzu suyla karıştırıp döktüm tencereye üstüne çekirdek döktüm karıştırırken de çok az yağ. Bekliyorum şimdi kurumasını
  • Tavada yapıyorsun. Hafif yağ, tuz ve çekirdeği atıp salladığın zaman yağın etkisiyle yapışır mutlaka tuz.

dipçik. Su olmaz yanlış yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 7 Ekim 2010; 20:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Tavada yapıyorsun. Hafif yağ, tuz ve çekirdeği atıp salladığın zaman yağın etkisiyle yapışır mutlaka tuz.

Herşey güzelde bu sefer de ellerimiz yağ oluyor yahu. Onunda çözümünü bulmak lazım
  • Onun tadı da orada be hocam. Köy de yaparlardı ay çiçeğini tarladan toplayıp tadı ayrı güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 7 Ekim 2010; 20:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Tavada yapıyorsun. Hafif yağ, tuz ve çekirdeği atıp salladığın zaman yağın etkisiyle yapışır mutlaka tuz.

Herşey güzelde bu sefer de ellerimiz yağ oluyor yahu. Onunda çözümünü bulmak lazım

yağla ne alakası var yağ mağ dökme çekirdekleri hafif ıslat üstüne limon tuzu at fırına sür

• quote:

Orijinalden alıntı: darkvoi

yağla ne alakası var yağ mağ dökme çekirdekleri hafif ıslat üstüne limon tuzu at fırına sür

Limon tuzu büyük kaçar sanki Fırın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Orijinalden alıntı: darkvoi

Limon tuzu büyük kaçar sanki Fırın?

olm fırında biraz dursun çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.