Şimdi Ara

Tüylerimi diken diken edecek korku filmleri arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Korku filmi izlemekten acayip derecede zevk alıyorum ama aksiyon kesme biçmeli değilde şu tarz filmler :

İnsidious serisi
    rec serisi
    conjuring
    descent
    mirrors
    evil dead

tarzı . Yani ani şeyler olabilir yada çok korkutması lazım mesela insidiousta aniden bir şey çıkıyor yada o girişteki insidious yazısı çıkınca çalan şarkıda bile benim tüyler diken diken oluyor :D var mı bu tarz filmler ? Otel , testere tarzı olmasın onlar biraz daha aksiyon kesme biçme ye giriyor o tarz fazla sevmiyorum

• Mama
    The Woman in Black
    The Cabin in the Woods
    Sinister
    House at the End of the Street
    Chained
    Maniac
    You’re Next
    The Awakening
    The Crazies
    The Uninvited

• Tam aradığın filmler. Tokatı hissediyorsun adeta, şu zamana kadar bu ikisinden başka bir filmden tırsmadım. Halen aklıma gelir, terlemeye başlarım.

Sanıyorum İnsidious'u çekerken James Wan'ın ilham noktası da bu yönetmen olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

Tam aradığın filmler. Tokatı hissediyorsun adeta, şu zamana kadar bu ikisinden başka bir filmden tırsmadım. Halen aklıma gelir, terlemeye başlarım.

Sanıyorum İnsidious'u çekerken James Wan'ın ilham noktası da bu yönetmen olmalı.

Teşekkürler hocam pek eski film izlemem ama bu 2 sini indireceğim trailer dan güzel oldukları belli oluyor bu tarz yeni çekilmiş 2005 + film önerebilirmisiniz hocam peki ?

@addar :

teşekkürler teker teker bakıcam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

Tam aradığın filmler. Tokatı hissediyorsun adeta, şu zamana kadar bu ikisinden başka bir filmden tırsmadım. Halen aklıma gelir, terlemeye başlarım.

Teşekkürler hocam pek eski film izlemem ama bu 2 sini indireceğim trailer dan güzel oldukları belli oluyor bu tarz yeni çekilmiş 2005 + film önerebilirmisiniz hocam peki ?

Güven bana, bu ikisini atlattıktan sonra korku eşiğin çok yükselecek.

Argento gibi olmasa da bu filmde izleyen üzerinde baskı kuruyor. Aklıma bu geldi yenilerden. İşin içinde gizem de var bu sefer. Çok keyif alabilirsin.

• Del Toro kullanıcısına yanıt
    Tm hocam bu gece insidious 2 yi bitirip 2 gun içinde attıklarınızı izleyeceğim çok teşekkurler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Others
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.