Benim araç kamyonet sınıfında, yani her yıl, 15 dakikalık iş için 507 lira 40 kuruşum, devlet destekli Doğuş grubuna bağlı Tüvtürk tarafından gasp edilecek, ne diyelim Türkiye de yaşamanın bedeli, |
TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (25. sayfa)
-
-
Merak etmeyin 2027 de sözleşme bitiyor bu sefer sadece devlet destekli bugünün parası ile 750 tl alırlar herkes rahatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
800 MİLYON TL'LİK VERGİ borcunu silmişler utanmadan sıkılmadan.
Yine zalim zenginlerin hizmetkarı AKP yönetimi, yine ZULÜM...
Eksoz emisyon ile birlikte 627tl verdim yol masrafı hariç
15 dk sürdü valla yazık günah bu paralar ağaçtan toplanmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muayene esnasında nasıl başında duruyorsun o bölüme girmek yasak çıkışta bekliyor herkes ne ilginç bir tipsin çözemedim ya yalan söylüyorsun yada içeri giriyorsun içeri girdiysen o zaman seni almaları yanlış o zaman herkes girip orda yorum yapsın iyice saçma salak bir ortam olur orası zaten doğru dürüst baktıkları yok iyice saçmalarlar
-
girmişken bıde rot balans fln yapsalar ıyı olur aslında
-
Ahh ahhh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Foruma bir süredir girmemiştim. Şimdi cevap hakkımı kullanayım dedim. Muayene yaptırırken başında duruyorum demedim. Aracı alıp başka şehire götürmüyorlar. Aracı takip edebiliyorum. Bagaja ilk teslim ettiğim yerde bakmışlardı. En son far ayarına baktıkları yerde ise tekrar gidip bagaja cins cins bakınca 1 dk sonra aracı çıkarıp yanıma getirince orada sordum bi sıkıntı mı var diye. Tek derdimiz bu olsaydı da bunun peşine düşseydik keşke. Bunu bu kadar düşünene kadar fiyatları soygunu dert etseydiniz belki böyle olmazdı durum.
Milleti iyi soyuyorlar gercekten.. Araban mı var sağıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 17 Temmuz 2022; 13:0:13 > -
Yorumlara bakıyorum da şaka gibi. Tüvtürk; Doğuş grubu, Alman Tüv Süd ve İngiliz Bridgepoint şirketi ortaklığının. Adamlar 12 avroya (24 avronun yarısını devlet aliyor) onlara göre çok ucuza hizmet veriyorlar. Tepkinizi bu hizmet özelleştirilirken verecektiniz. Artık şemsiye açılmaz, zevk almaya bakın. Son olarak hiç bir şey pahalı değil, siz çok fakirsiniz.
bak bak laflara bak son yılların moda sözü siz fakirsiniz
bir kere 24 değil 29 euro önce doğru bilği ver
burası türkiye avrupa değil herşeyin fiyatını dövize bağlamaktan vazgeçin
çalışanlarına dövizlemi maaş veriyor???
araç başı 14.5 euro demekki kârlı bir yatırım ki adamlar gelmiş buraya tesis kurmuş
Bir işe yaramayan soyguncu bunlar
birde bu dövizci tırrekler çıktı. lan olm o zaman bana da euro ile maaş versinler . versin bana 11bin eu sonra bu fiyatları çeksin. adamın önüne anası yemeğini koyar babası cebine harçlığını koyar dünyadan haberi yok cav cav konuşur internetlerde.
-
haklısınız biraz sert olmuş özür dilerim
-
Zaten euro ile maaş veriyorlar, ederin kadar veriyorlar star trrek. Yukarıdaki başka sivri zeka Almanya'da TL kullandıklarını düşünüyor herhaldeki dövize bağlamayın diyor. Dünyadan o kadar bir haberdar ki iğneden ipliğe herşeyin dövize bağlı olduğundan haberi yok. Ayrıca euro/doların da enflasyonu olduğu aklına bile gelmiyor. Diger yandan trrek isyan ediyor fakirim maaşımı arttırın diyor, ama bunu söylediğinin farkında bile değil.
Bir devir kapanıyor artık. 4 ay sonra Tüvtürk diye birşey olamayacak. Çile BİTİYOR!
Muhalefet ortak politika metninde konuya değindi, rekabetin oluşturulacağını resmi olarak beyan etti.
-
Güzel tespit. Evet ortak metnine koymuşlar.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d/dosya/mutabakatname30012023.pdf
-
Tüvtürk aracı yetkili servisten iyimi bilecek sanki? Yetkili servislerinde muayene yapabilmesi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir tabii ki. Hatta markalar sadece kendi markalarina bakmayacak. Peugeot u olan birisi Kia servislerinde , Kia si olan birisi Vw servislerinde vs. gerekli kontrollerini yaptirabilir. Zaten bakilan bolgeler standart bolgeler.
Boylece rekabet artar kullaniciya olumlu yonde yansir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X