Şimdi Ara

TüvTürk İlleti ve Arıza Ücreti Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende minicooperı götürdüm muayneye araç koltuk sayısı ruhsatta 5 yazıyormuş ama arka emniyet kemeri 2 tane olduğundan ağır kusur yazıp geri yolladılar.. Ruhsat değişti yeniden girip geçmiştim. Geçen ay 2006 model colt cz3 ile girdim hiç bir bakım yaptırmadım, yahuu far ayarı kusuru bile çıkmadı. Aracım kusursuz geçti

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

ön tekekerlek rulman boşluğu fazla dediğine bakmayın başka bir boşlukta olabilir rulman yerine rot başındada ve rotildede boşluk olsa öyle yazabiliyorlar ustya gösterip öyle değişim yaptırın.

Dostum aynen gittim ustaya rot sıkıntı dedi yaptılar iki dk da...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Ben stepnesiz gittim sormadılar bile, olunca hafif kusur olmayınca kusur yok :)

Stepneye bakiyorlar miydi ya. Ben de bagajin altini kaldirip bakmadilar bile. Sadece yangın tüpüne ve ilk yardim cantasiyla reflektore baktilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Ben stepnesiz gittim sormadılar bile, olunca hafif kusur olmayınca kusur yok :)

Stepneye bakiyorlar miydi ya. Ben de bagajin altini kaldirip bakmadilar bile. Sadece yangın tüpüne ve ilk yardim cantasiyla reflektore baktilar.

Bakıyorlar hocam benim araca muayeneye sokan eleman biraz titiz biriydi stepneden ilk yardım çantasının içine kadar baktı tam mı diye yangın tüpüne vs.

İlk defa gördüm bu kadar detaylı bakanı gördüm garip gelmişti hatta.

Ama sonradan doğru olan bu demiştim genelde bu tarz şeylere bakmadan hafif kusur yazarlar ama yapan arkadaş hiç birine hafif kusur yazmadı.

Tek hafif kusur vardı oda far çıktı oda çıkmıyaydı 2. defa hiç kusursuz geçecektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Muayeneye sabah gitmeyin, görevlilerin en cin olduğu zaman...Akşamüstü 4 ten sonraya randevu alın...Çoğunun pilleri bitmiş oluyor, öyle kıla tüye takılacak halleri kalmıyor...

Babamın taktiğide böyle, genelde geç saatte gider. Uğraşmazlar o saatten sonra der.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bana sormadılar stepneyi, götürmeye gerek olduğunu sanmıyorum

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

ön tekekerlek rulman boşluğu fazla dediğine bakmayın başka bir boşlukta olabilir rulman yerine rot başındada ve rotildede boşluk olsa öyle yazabiliyorlar ustya gösterip öyle değişim yaptırın.

Dostum aynen gittim ustaya rot sıkıntı dedi yaptılar iki dk da...

rotu değiştirdilerse rot ayarı yaptırmadan kullanmayın lastiklerini içten veya dıştan yiyebilir ayrıca araç yolda çekme yapabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.