Şimdi Ara

Tuvaletteki Minik Sineklere Bİr Çare Artık... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
294.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bizde sinekden cok cektik tuvaletteki sinekler üst katın tuvalet giderinde üst kapak varmış bu kapak zamanla aşınma yapiyormus biz orayı alçıladik alüminyum folyayla sardık küçük sineklerin kaynagi bulunmassa ilaclar fayda etmiyor şimdi gene var sinek sanirim mutfak pis su giderinde çatlak var bugun orayada el atcaz inşallah :) :) :) herkeze bu savaşta başarılar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurileflef

Arkadaşlar tuvalette bir sürü şu küçük sineklerden var güve sineği demişler ama güve sineğinin antenleri uzun bununkinin kısa... havalandırmada küçük delikli sineklikte var tuvalet deliğinden mi çıkıyorlar nerden geliyorlar anlayamadım bu sineklere karşı çözüm nedir acaba bilen varmı? resimleride ekledim belki bilen biri çıkar diye resmi yakınlaştırırsanız çok daha net görebilirsiniz...
     Tuvaletteki Minik Sineklere Bİr Çare Artık...

Konunun hortlanma vakti gelmiş.

Aynen bu sineklerden bizim wc de var. Öldür öldür bilmiyorlar. Bir ara ava çıktım en az 100 tane öldürdüm 1-2 hafta yok oldular şimdi yeniden hortladılar.. Çözümü yok sanırım bu namussuzların

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

quote:

Orijinalden alıntı: nurileflef

Arkadaşlar tuvalette bir sürü şu küçük sineklerden var güve sineği demişler ama güve sineğinin antenleri uzun bununkinin kısa... havalandırmada küçük delikli sineklikte var tuvalet deliğinden mi çıkıyorlar nerden geliyorlar anlayamadım bu sineklere karşı çözüm nedir acaba bilen varmı? resimleride ekledim belki bilen biri çıkar diye resmi yakınlaştırırsanız çok daha net görebilirsiniz...

Konunun hortlanma vakti gelmiş.

Aynen bu sineklerden bizim wc de var. Öldür öldür bilmiyorlar. Bir ara ava çıktım en az 100 tane öldürdüm 1-2 hafta yok oldular şimdi yeniden hortladılar.. Çözümü yok sanırım bu namussuzların

Alıntıları Göster
    bunlar tuvaletlerin gülüdür gülü
    aldım bir tane cızz raketlerden kökünü kazıdım hepsinin. hem cızz raketle avlanmak eglencelide oluyor, keske bir tane olsada patlatsam diyorsunuz alısınca

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Onlar sinek değil güve ve heryerde 2TL' ye satılan naftalin ile kaybolurlar.

Vay be nerden nereye

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Onlar sinek değil güve ve heryerde 2TL' ye satılan naftalin ile kaybolurlar.

Vay be nerden nereye

Alıntıları Göster
    Sinekler tuvalet havalandırmasından geliyorsa oraya tel kafes takabilrisiniz, belki o sayede giremezler.
  •  Tuvaletteki Minik Sineklere Bİr Çare Artık...

Bu arkadaşlarıyla bizim evi istila eden pis sinekle nasıl başedilir acaba güve bu mudur naftalin mi işe yarar nedir durum yardım edin kendi evimizde Evde misafir gibi yaşıyoruz

• Çözüm buldunuz mu hocam ne lanet şeyler bunlar sinek ilacı bile işe yaramıyor

• Modern hayatin kucuk bas belalari. Yok mu acaba kesin sonuç bulan?

• Su giderlerine çamaşırsuyu sonrada tuzruhu dökün. Koku zehirli olacaktır. Havalandırın ve kokklamayın. Lağım sineği imiş isimleri bu çözümü yeni duydum. Uygulayıp görelim

• pirens P kullanıcısına yanıt
    Konuyu tekrardan hortlatıyorum ama işe yaradı mı hocam sonuç nedir ?
  • Gerçekten bir çözümünü bulan varsa lütfen yazabilir mi? Çok feci ısırıyorlar. :(

• tAkip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinek yapışkanı da bir çözüm

www.gittigidiyor.com
    Sinek Yapışkanı - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=sinek+yap%C4%B1%C5%9Fkan%C4%B1
  • ARKADAŞLAR BEN ARAŞTIRDIMDA BİR ÇARE VARMIŞ

FORMÜL GİBİ 1 KASEYE SİRKE (ELMA SİRKESİ VB ) ÜSTÜNEDE DETERJAN SİNEKLERİN OLDUGU YERE KASEYLE KOYULUNCA HEPSİ

İÇİNE GİRİP ÖLÜYOR

BEN YAPTIM VE BEGENDİM[:
  • ayldztm A kullanıcısına yanıt
    hangi deterjan koydunuz tuvaletteki sinekler kayboldu mu ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenko17 -- 3 Aralık 2019; 10:57:6 >
  • Kökünü kurutmak için ne yapacağız?

• YOK MU ÇÖZÜM BULANN

• arkadaslar benim mutfak lavabomda 1 aydir var bunlar, gittikce cogaliyor

camasir suyu ile bolca dokup yikadigimda sayisi biraz azaldi gibi oldu ama yine cogaldi (hemen ertisi gun)

baslikta cozum olarak net bir sey yazan olmamis malesef

yardim lutfen

• edyraper E kullanıcısına yanıt
    Su giderinize s verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

tesekkurler, benim sadece mutfak lavabomun giderinde var diye takmin ediyorum cunku hep orda dolasiyorlar

camasir suyu dokup dokup duruyorum, azaliyormus gibi yapip bir anda cogaliyorlar

mesela

3 gun once 10 tane vardi

dun 3 tane vardi

bugun 10-15 tane saydim :(

sanirim bende 3-4 gun boyunca mutfagi kullanmam gerekiyor tamamen icersi kurumasi icin, bilemedim

bir arkadas neftalin demis baslikta, o da ise yaradigini soyleyemem

bu arada ben site de oturuyorum. sanirim sitenin ilaclanmasi lazim bunlardan kurtulmak icin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.