Şimdi Ara

Tuvalete gitmek istiyorum ama kararsızım [Karar verildi-Uygulandı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gitsem aslında iyi olacak karnım ağrıyor felan ama hemoroidim var gidip yaparsam iki saat acır çok kararsız kaldım ya bir tarafta karın ağrısının gitmesi var diğer tarafta ise 2 saat rahat rahat oturamamak var ne önerirsiniz

SONUÇ: Gittim ve yanıyorum şu an.. iyice şişti ölüyorum burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 31 Mart 2012; 3:16:07 >

• Git kurtul ve rahat rahat uyu
  • bence git yap.Sonrada yüz üstü yatarsın.

bu arada bendede başlangıcı var sanırım.Çok nadir aralıklarda şiddetli ağrılar giriyor ama kıvrandırıyor gerçekten hemoroid başlangıcı olabilir mi bu?
  • çok kötü bişey geciktirmeyin doktora gidin 10dk operasyon 3 saat evde acı çekiyosun ama kurtuluyosun benden demesi
  • ya ben tam emin değilim.nadir aralıklarla şiddetli ağrılar giriyor sadece görünürde bu var.gereksiz yere de doktara oramı buramı açmak istemiyorum
  • Tuvalete git , mont giy ve sıkıntılarından kurtul.
  • Bekletme bence sonra daha kötü olur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su iç bence bol bol yada asitli şeyler içinde erisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: company94

ya ben tam emin değilim.nadir aralıklarla şiddetli ağrılar giriyor sadece görünürde bu var.gereksiz yere de doktara oramı buramı açmak istemiyorum

doktora açacan kardeş alt tarafı. seninki gibi binlercesini görmüştür, sonuçta şahin k'ya açmayacaksın. sağlık için çünkü. eğer gerçekten problem olduğunu hissediyorsanız lütfen bir doktora gidin.
  • Ayiptir soylemesi bende ishal olmusum.Tuvalete gitmekden usandim.Bisey yedigimde yok ne cikiyosa artik Ogle yemegi bozdu galiba yemekden sonra karnim agrimaya baslamisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

quote:

Orijinalden alıntı: company94

ya ben tam emin değilim.nadir aralıklarla şiddetli ağrılar giriyor sadece görünürde bu var.gereksiz yere de doktara oramı buramı açmak istemiyorum

doktora açacan kardeş alt tarafı. seninki gibi binlercesini görmüştür, sonuçta şahin k'ya açmayacaksın. sağlık için çünkü. eğer gerçekten problem olduğunu hissediyorsanız lütfen bir doktora gidin.

valla hocam zaten korkmaya başladım en kısa zamanda giderim herhalde

• ulan artık millet ''şuan tuvalette mıçıyorum'' diye konu açmayada başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

sazan.avi

http://forum.donanimhaber.com/m_59282867/tm.htm

tamamen ciddi konudur

gittim ama fena oldu beyler :(
  • Doktora gidin, ilerde basiniz derde girer. Gencken caresine bakin beyler.
  • başlık güldürdü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.