Şimdi Ara

TÜV TURK muayene sırasında lastiğe bakıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyorsada ne kadar inceliyorlar ellerine mezro alıp derinliğini falan ölçüyorlar mı acaba ? bu konuda iyi kötü tecrübesi olan insanlar var mı?

• Göz ucuyla bakıyorlar aöa ben lastikten kalanı görmedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

Göz ucuyla bakıyorlar aöa ben lastikten kalanı görmedim .
    bakılıyor hocam, diş derinliğini ölçüyorlar...
  • quote:

Goz ucuyla bakmiyorlar. Dis derinligini vs olcuyorlar. Lastik yuzunden muayeneden kalan cok gordum. Sahsen bir yakinimin aracini soktugumda ben de lastikten kaldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastiğin düz mü ters mi takıldığına da bakıyorlar. Muayenede bundan dolayı kalanların fazlalığını görünce şaşırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Goz ucuyla bakmiyorlar. Dis derinligini vs olcuyorlar. Lastik yuzunden muayeneden kalan cok gordum. Sahsen bir yakinimin aracini soktugumda ben de lastikten kaldim.

Alıntıları Göster
    diş derinliğini ölçüyorlar. bide lastik ebatları eşitmi onu kontrol ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLIGHT

aynen öyle diş derinliğini ölçüyorlar çünkü bu tür rakamları bilgisayar sistemlerine gidiyorlar. ama kusur ne düzeyde kanbul ediliyor bilmiyorum kafanıza takılan tüm soruları tür türk müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz hemen bağlanabiliyorsunuz.

numarasıda: 0850 222 88 88
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLIGHT

aynen öyle diş derinliğini ölçüyorlar çünkü bu tür rakamları bilgisayar sistemlerine gidiyorlar. ama kusur ne düzeyde kanbul ediliyor bilmiyorum kafanıza takılan tüm soruları tür türk müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz hemen bağlanabiliyorsunuz.

numarasıda: 0850 222 88 88

Alıntıları Göster
    Bakıyorlar tabi, Lastik yüzünden geçemeyeni gördüm yanıbaşım da, ağır kusurlu olarak verildi evrağı..

• Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Demek ki bölge ile alakalı , kabak torosları geçerken gördümde ben baya

• quote:

Demek ki bölge ile alakalı , kabak torosları geçerken gördümde ben baya
    en az kaç cm olmalı diş derinliği acaba
  • Bakıyorlar. Kamyonet muayneden geçememişti lastikten dolayı. Çalışanlardan biri de trafik kazası yapınca trafik sigortasıda olmadığı için bağlandı. Baya tuzluya patlamıştı bana. Yeni lastik almak zorunda kalmıştım+otopark+ceza+sigorta+muayne ücreti ve gecikme zammı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD82B0187

Bakıyorlar. Kamyonet muayneden geçememişti lastikten dolayı. Çalışanlardan biri de trafik kazası yapınca trafik sigortasıda olmadığı için bağlandı. Baya tuzluya patlamıştı bana. Yeni lastik almak zorunda kalmıştım+otopark+ceza+sigorta+muayne ücreti ve gecikme zammı.

şöyle birşey buldum

• Balon varsa bırakıyorlar beni bıraktılar

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    En az 5mm olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

En az 5mm olmalı.
    en az 1.6 mm diyor yukarıda paylaştım resmini
  • MURRAT kullanıcısına yanıt
    bende eski arabamla kalmıştım, bir kış günü muayeneye gidiyordum sakaryada, öyle çok kar buzda olmaz ama... kayarak gittim ve lastikleri değiş gel dedi.
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Benimde aklimda 1.6 diye kalmisti dogruymus demek. Ellerinde bir alet var onu lastigin ortasindaki kanala sokup bakiyorlar derinligine.

• Kış lastiği takma zorunluluğu gelince ona da bakıyorlar. Dedikleri gibi diş derinliğini de ölçüyorlar. Perşembe günü patronun Caravellesini götürdüm, arkadaş "kış lastiğini erken takmamış mısınız yav? :) " dedi. Bu arada, selam verin, iki kelam güzel söz söyleyin, kolay gelsin deyin, uğraştırmıyorlar. Bnden 2-3 araç önce giren araçtan önce çıktım ve acil durym çantasını, cam filmini önceki muayenede kusur gördükleri halde bu sefer bir tane bile kusyr yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorian

Kış lastiği takma zorunluluğu gelince ona da bakıyorlar. Dedikleri gibi diş derinliğini de ölçüyorlar. Perşembe günü patronun Caravellesini götürdüm, arkadaş "kış lastiğini erken takmamış mısınız yav? :) " dedi. Bu arada, selam verin, iki kelam güzel söz söyleyin, kolay gelsin deyin, uğraştırmıyorlar. Bnden 2-3 araç önce giren araçtan önce çıktım ve acil durym çantasını, cam filmini önceki muayenede kusur gördükleri halde bu sefer bir tane bile kusyr yoktu.
    Ben muayeneye gittiğim zaman 4 lastiği de şöyle bir şey ile kontrol etmişlerdi;

Kış lastiği zorunlu ise lastiğin özelliğine de bakıyorlar sanırım.

• 6 yillik lastiklerle gecmisti vize den arac

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.