Şimdi Ara

TUV TURK GEÇMİŞ KAYITLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 2008 model bir araç bakıyorum. ağır hasar kaydı var. Tescil tarihi 2013. polnet çıktısı aldım onda da tescil tarihi 2013.

5664 sorgulamada 2013 ten itibaren bilgi geliyor, TuvTurk muayene bilgisi gelmedi.

- Neden böyle olabilir? Sşgortadan satılan araçların eski bilgileri siliniyor mu sistemden?
    - Tuv Turk 2013 'ten onceki bilgileri veya km kayıtlarını almak istesem bana bilgi verir mi? Sikayetvar sitesinde 1-2 kişi şikayet etmiş, aracın güncel sahibiyim ama tuvturk geçmiş kayıtları paylaşmıyor şeklinde.

• TÜV Türk ayrı bir alem.Adamlar yanlış girdikleri km kayıtlarını bile düzeltmiyor. Sizin işte çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 5 Şubat 2016; 20:05:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5664 bazen km bilgisi gondermiyor sans sistem tam oturmadı galiba bazen 2gun sonra geliyor acele etmeyin 5lira almasını biliyorlar ama:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın tescil tarihi değil ilk trafiğe çıkış tarihi önemlidir. 2008 model araba 5 yıl ruhsat çıkmadan depoda beklemez. Araç 2013 yılında kullanılmış olarak satılmış, başka şehirde tescil yapılmış plakası değişmiştir.
    O nedenle aracın tescil tarihi 2013 görünüyordur.
    Tescil tarihi ilgili trafik şubesine kayıt yapıldığı tarihi belirtir, aracın ilk defa trafiğe çıktığı tarihi değil.

Bu yazdığım devlet tarafından tasfiye yoluyla satılan araçlar için geçerli değildir.
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak geçmiş km bilgilerine tuv 'den ulaşma şansımız yok, bunu anlıyorum.
    ancak tuv 'de çalışan birisini araya koyacaz öyle olacak.
    son çare her zamanki gibi yetkili servis kayıtları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.