Şimdi Ara

Tutuştur hakkında fikrim var [Sezon3 içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden kabiliyetlerden tutuşturu atınca ekstra 5 ad 5 ap geliyordu. Şimdi oyun başladığı gibi atsaydık 5 ad 5 ap gibi ekstra bir rakama sahip olurduk kısa bir hesaplama :

Uzun kılıç 400 altın eskiden ve 10 ad veriyordu. 200 gold da da 5 ad ye denk geliyor.

Kuvvet kitabı 435 altın 20 ap veriyor. Yaklaşık 100 lerde gold denk geliyor 5 ap.

Düşünsenize özellikle hybrid karakterlerde rakibimizden 300 gold fazla başlasak çok iyi olmaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 21 Aralık 2013; 11:45:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Eskiden kabiliyetlerden tutuşturu atınca 5 ad 5 ap geliyordu. Şimdi oyun başladığı gibi atsaydık 5 ad 5 ap gibi ekstra bir rakama sahip olurduk kısa bir hesaplama :

Uzun kılıç 400 altın eskiden ve 10 ad veriyordu. 200 gold da da 5 ad ye denk geliyor.

Kuvvet kitabı 435 altın 20 ap veriyor. Yaklaşık 100 lerde gold denk geliyor 5 ap.

Düşünsenize özellikle hybrid karakterlerde rakibimizden 300 gold fazla başlasak çok iyi olmaz mıydı?

Benim arkadaş atıyordu 5 ad/ap gelsin diye. Açıkcası karşı pot almasa iş görür taktikti.
  • bende bazı adamlar beni niye tutuşturla harraslıyor derdim hep. embesil sanardım. [bazıları sağlam embesildi ama ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

bende bazı adamlar beni niye tutuşturla harraslıyor derdim hep. embesil sanardım. [bazıları sağlam embesildi ama ]

/all oha full canli adama tutustur atti report riven trolluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

bende bazı adamlar beni niye tutuşturla harraslıyor derdim hep. embesil sanardım. [bazıları sağlam embesildi ama ]

haykırdım
  • Ben mundo oynarken ya da renekton oynarken level 3 de ignite atanlar ????!?!?!?!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

9x yesin inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Tutuştur hakkında fikrim var [Sezon3 içerir]
  • gerek yok öyle fantaziye aslında.adamın son 150 canına ignite atıp yavaş yavaş geri yürümenin zevki paha biçilemez
  • Sezon 3 de zaten öyle yapmıyormuyduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Tutuştur hakkında fikrim var [Sezon3 içerir]

ince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.