Şimdi Ara

Tütünden anlayanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yönetici kardeşler konu yanlışsa silin hiç gocunmam. Tütün alıp sarma sigara içenler var mı beyler, fiyatlar nası kaliteli tütün bulması kolay oluyo mu ?? Eskişehir'de olan varsa çok daha makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

Öncelikle yönetici kardeşler konu yanlışsa silin hiç gocunmam. Tütün alıp sarma sigara içenler var mı beyler, fiyatlar nası kaliteli tütün bulması kolay oluyo mu ?? Eskişehir'de olan varsa çok daha makbule geçer.

Ciğerlerin biter.
  • up up up
  • O tütünler normal sigara tadını vermez boşuna alırsın. saman gibi.
  • Yapmayın be olmaz mı diyosunuz şimdi. captan black tütünü falan oluyo diyolar ama ne diyosunuz bu konuda
  • Tütün normal sigara ile denk fiyatta neredeyse.Filtre 9.5 lira.Normal bir tütün kilosu 80 lira.(Çelikan Tütünü)Bir de aleti var sarmak için,10 lira da o.Artı o kadar uğraş vereceksin.Zor iş.
  • Tat olarak içinde 4000 türlü şey olmadığından normal sigaradan biraz ağır, ama şahsen ben kaliteli bir sarma sigarayı normal fabrikalara tercih ederim. Golden virginia, adıyaman tütünü gibi kaliteli tütünlerden alıp güzel bir çarşafa sararsan (yapışkansız arap çarşafları mesela) normal sigaradan çok daha lezzetli gelebilir.

Ekonomik açıdan kalitesine göre değişir ama en kalitelisi bile normal tütünün aylık masrafını geçmez. Filtre 3-4 lira pakedi, bir pakette 100 tane falan var. Bu da değişiyor tabii ürüne göre.

Kendi elinle sarmanı tavsiye ederim hem daha lezzetli hem daha kıymetli geliyor insana. Ayrıca gayet de keyifli. Başta zor gelir yarım yamalak yaparsın en geç 1 haftaya 30 saniyede cillop gibi bir dal yapmaya başlayınca aldığın başarı hissi mükemmel. Yok dersen ben uğraşamam 5-10 liraya makine al sen yerleştir o yapsın.

Sağlık açısından dediğim gibi sigarada 4000e yakın zehir var sarma sigara tütün işte. Yani sarma sigaralar daha sağlıklı. Ama filtre koymadan içersen filtresiz tütün çok daha sağlıksız. O yüzden tadını ufaktan etkilese de filtreli içmeni tavsiye ederim (sağlıklı diyoruz ama sonuçta ikisi de kansere gidiyor, en iyisi kullanmamak)

Umarım kafandaki soru işaretleri ortadan kalkmıştır. Merak ettiğin varsa çekinmeden sorabilirsin. İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Tat olarak içinde 4000 türlü şey olmadığından normal sigaradan biraz ağır, ama şahsen ben kaliteli bir sarma sigarayı normal fabrikalara tercih ederim. Golden virginia, adıyaman tütünü gibi kaliteli tütünlerden alıp güzel bir çarşafa sararsan (yapışkansız arap çarşafları mesela) normal sigaradan çok daha lezzetli gelebilir.

Ekonomik açıdan kalitesine göre değişir ama en kalitelisi bile normal tütünün aylık masrafını geçmez. Filtre 3-4 lira pakedi, bir pakette 100 tane falan var. Bu da değişiyor tabii ürüne göre.

Kendi elinle sarmanı tavsiye ederim hem daha lezzetli hem daha kıymetli geliyor insana. Ayrıca gayet de keyifli. Başta zor gelir yarım yamalak yaparsın en geç 1 haftaya 30 saniyede cillop gibi bir dal yapmaya başlayınca aldığın başarı hissi mükemmel. Yok dersen ben uğraşamam 5-10 liraya makine al sen yerleştir o yapsın.

Sağlık açısından dediğim gibi sigarada 4000e yakın zehir var sarma sigara tütün işte. Yani sarma sigaralar daha sağlıklı. Ama filtre koymadan içersen filtresiz tütün çok daha sağlıksız. O yüzden tadını ufaktan etkilese de filtreli içmeni tavsiye ederim (sağlıklı diyoruz ama sonuçta ikisi de kansere gidiyor, en iyisi kullanmamak)

Umarım kafandaki soru işaretleri ortadan kalkmıştır. Merak ettiğin varsa çekinmeden sorabilirsin. İyi günler.

Eyvallah usta baya açıklamışsın yarın bi dolanıyım mekanları.

• ben yaklaşık beş aydır tütün içiyorum.ondan önce 7 ay e sigara içtim, ondan önce 15 sene paket sigara. başka bir topicte yazdığım yazıyı aynen yapıştırıyorum.(ne olduğu belli olmayan dükkanlardan tütün alma sabit bir dükkanın olsun. kükürt ile tütünü sarartıp iyi tütün diye satıyorlar. almadan önce bir tane sardır ve dene zaten içiminden belli olacaktır tütünün kalitesi. çarşaf diye tabir edilen sigara kağıtları ile sarmak en mantıklısı.içinde 200 adet bulunan hazır sigara tüpleri iyi değil kendin çarşafla sarsan daha iyi tat alırsın. en iyi bulabileceğin arap çarşafı, rızla,gizeh,ocb vs markalar var.ben hepsini denedim ama muskote diye bir marka var bulamıyorum şimdi bu en iyisidir. 100 lü paketlerde filitreler var onlarlan kullanırsan ve sarma makinaları var ondan alırsan ilk başta zorluk çekmezsin. piyasada iyi tütünün kilosu ortalama 80 liradır. yarım kilo tütün 1-1,5 paket sigara içen birisinin 1 aylık sigara ihtiyacını rahat karşılar. aldıktan sonra tütünü bir saklama kabına koy ve üzerine bir ağaç yaprağı, elma kabuğu vs nemimi koruması için bir parça koy ve buzdolabında sakla. ( ben yapmıyorum )tütünün kurumasın ve aşırı da nemlenmesin. çok meşakatli gibi geliyor ama keyif işidir. hem doğaldır hemde cebine dehşet faydası olur. soruların varsa cevaplarım.umarım faydası olmuştur.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.