Şimdi Ara

TUSEM VS TUSDATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
9.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TUSEM VS TUSDATA

(En Son Oy Tarihi: 31.8.2023)
Giriş
  • Erken kayıtla bu iki kurumdan birine kaydolmayı düşünüyorum da fikri olan arkadaşlarımın pamuk ellerini ankete beklerim

Not:Bir de nedenini açıklamak isteyen arkadaşım olursa zevkten 4 köşe olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

TUSEM ve TUSDATA: TUS Adayları İçin İki Önemli Kaynak

TUSEM ve TUSDATA, Tıp Uzmanlık Sınavı'na (TUS) hazırlanan adaylar için iki önemli kaynaktır. Her iki platform da adaylara sınavlarına hazırlanmaları için gerekli araçları ve materyalleri sunmaktadır.

TUSEM Portalı

TUSEM, Türkiye Tıp Uzmanlık Dernekleri Federasyonu tarafından kurulan bir kuruluştur. TUSEM portalı, adaylara aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli kaynaklar sunar:

• TUS sorularının geçmiş yıllara ait çözümleri
    • Çalışma planları ve rehberleri
    • Konu anlatımları ve video dersleri
    • TUS'a özel sınavlar ve simülasyonlar
    • TUS haberleri ve duyuruları

TUSDATA

TUSDATA, özel bir şirket tarafından işletilen bir platformdur. TUSDATA, TUSEM'e benzer kaynaklar sunmanın yanı sıra şunları da içerir:

• Uzman eğitmenler tarafından verilen çevrimiçi dersler
    • Yapay zeka destekli soru çözme özelliği
    • Kişiselleştirilmiş çalışma programları
    • Deneyimli TUS hocalarıyla soru-cevap forumları

Hangisini Seçmelisiniz?

Hem TUSEM hem de TUSDATA, TUS'a hazırlanmak için değerli kaynaklar sunmaktadır. En iyi seçenek, öğrenme stiline ve tercihlerine bağlıdır. TUSEM portalı daha geleneksel bir yaklaşım sunarken, TUSDATA daha yenilikçi ve teknolojik olarak gelişmiş özellikler içermektedir.

Sonuç olarak, TUSEM ve TUSDATA, TUS adaylarının sınavlarına verimli bir şekilde hazırlanmaları için vazgeçilmez kaynaklardır. İki platformu da inceleyerek ve hangisinin ihtiyaçlarına en uygun olduğuna karar vererek, adaylar başarı şanslarını artırabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sene 2 ye geçtim yazılma maksadım erken kayıt ve indirimden yararlanmak
  • Tusdata dolandırıcı hocam ya videosu da vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana bişe sorcam ben 1.sınıfa başlıcam da elimde TUS kitapları var komitelere bunlarla çalışmak mantıksız mı yani her şey dahil midir TUS kitabında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tusdata diye biliyorum ama oy vermeyecegim bilgim yok

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Hadi canım ya bi miktar üzgünüm şu an nasıl bi video tam olarak
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle,öncelikle 1.sınıfta her ders yok atıyorum 1.sınıfta patoloji yok farmakoloji yok,işte histoloji,azıcık fizyoloji,biyokimya,anatomi,tıbbi genetik,biyofizik(bunun adı farklı olabilir),halk sağlığı,tıp tarihi gibi dersler var ki bu dersler bile her komitede yok
    Kitaplara gelince,dönem içi tus dershaneleri fakültelere beleş bir sürü kitap dağıtıyo örneğin anatomi sen anatomiye 2.dönem görmeye başlıyosun ilk iskelet sistemini görüyosun ama tus kitaplarında öyle sadece anatomi atlaslardaki ayrışmış olarak iskelet yok atıyorum onunla birlikte sınırı,damarı,patolojisi osu busu var ve terminolojin yetmiyo en azından benim yetmemişti
    Yani diceğim o ki illaki yardımcı olur ama bi sobotta atlas olmaz
    Not:Ben o tus kitaplarının yüzüne bakmamıştım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel kimya PETRUCCİ PDF ?
    12 yıl önce açıldı
    Tus dershanesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaboku Y kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-55D9EA873

Bu mesaj silindi.
    Evet böyle de bir gerçek var.Bir de şeyi çok duydum hocam adam tusem e yazılıyo-hocalarının daha iyi olduğunj söylüyorlar-ama bir de gidiyo ayriyeten data nin kitaplarını aliyo daha iyi oldukları için
    Ben tusem e 4000 küsüre yazılıyorum ona kaydolup 1500 lira civarı bi ücreti de data nın kitaplarına mi versem
    Yoksa tusdataya 3000 e yazılsam mı
    Tusem in hocalarına daha iyi denmesi kafamı karıştırdı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaboku -- 24 Ağustos 2020; 20:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaboku

Evet böyle de bir gerçek var.Bir de şeyi çok duydum hocam adam tusem e yazılıyo-hocalarının daha iyi olduğunj söylüyorlar-ama bir de gidiyo ayriyeten data nin kitaplarını aliyo daha iyi oldukları için
    Ben tusem e 4000 küsüre yazılıyorum ona kaydolup 1500 lira civarı bi ücreti de data nın kitaplarına mi versem
    Yoksa tusdataya 3000 e yazılsam mı
    Tusem in hocalarına daha iyi denmesi kafamı karıştırdı biraz

Alıntıları Göster
    Hangi hocadan ders dinlersen o hocanın kitabından çalışman daha mantıklı olacaktır. Yani ben tuseme arkadaşlarımdan hiç tusdata konu kitabı kullanan görmedim. Çıkmış sorular ve test kitapları için zaten herkes tusdata çözüyor onda sıkıntı yok.

Hoca konusunda cok büyük farklar olduğunu sanmıyorum, zaten bütün şubelere aynı hocalar gelmiyor. Yani Ankara ile İstanbul hocaları farklıdır veya atıyorum Antep'te hocaları aynı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaboku Y kullanıcısına yanıt
    lela gulyoutube
    TUSDATA Gerçekleri Sami Selçukbiricik
    https://www.youtube.com/watch?v=XdZNTmPRyxg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Hangi hocadan ders dinlersen o hocanın kitabından çalışman daha mantıklı olacaktır. Yani ben tuseme arkadaşlarımdan hiç tusdata konu kitabı kullanan görmedim. Çıkmış sorular ve test kitapları için zaten herkes tusdata çözüyor onda sıkıntı yok.

Hoca konusunda cok büyük farklar olduğunu sanmıyorum, zaten bütün şubelere aynı hocalar gelmiyor. Yani Ankara ile İstanbul hocaları farklıdır veya atıyorum Antep'te hocaları aynı olmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam bana tusem şube müdürü de tusdata da istanbulda,ankarada derse giren hoca gelir burda malatyada da derse girer demişlerdi ama

• yeni nesil hızlı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yeni nesil hızlı geliyor
    Biraz öyle oldu hocam
  • tusem temel bilimlerde bariz bir şekilde iyi. data ise klinikte. aynı bkun lacivertleri aslında. birine gidip keşke diğerine gitseydim demezsin. hangisine ulaşımın kolaysa ona git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.