< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tusdata mı Tustime mı

-
-
Data by far
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlamadım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tusdata'ya giden cok oldu hocam cevremde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbiri dostum hiçbiri. zamanında en iyisine gittim muhtemelen ilk 200 e girdim(henüz açıklanmadı. ancak bunda dershanenin payı ne kadardır şüpheli.
dershaneye 50bin para verip de evde çalşırken klima açmaya korkacaksam gereği yok. ders çalışırken aç kalacaksam gereği yok. dershaneye bu paraları verebiliyorsan hepsini aşmışsın demektir.
5 seneye dershane diye bir şey kalır mı emin değilim. dershane olunca her hocası iyi olmayabilir. bireysel çalışan genç, dinamik, yenilikleri takip hocaların dersini almak en mantıklısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
katılıyorum:
anatomi:smt
biyokimya:yavuz sahin
patoloji: beyazyıldız
dahiliye:atilla uslu
gibi...
saolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
hiçbiri dostum hiçbiri. zamanında en iyisine gittim muhtemelen ilk 200 e girdim(henüz açıklanmadı. ancak bunda dershanenin payı ne kadardır şüpheli.
dershaneye 50bin para verip de evde çalşırken klima açmaya korkacaksam gereği yok. ders çalışırken aç kalacaksam gereği yok. dershaneye bu paraları verebiliyorsan hepsini aşmışsın demektir.
5 seneye dershane diye bir şey kalır mı emin değilim. dershane olunca her hocası iyi olmayabilir. bireysel çalışan genç, dinamik, yenilikleri takip hocaların dersini almak en mantıklısı.
Oytun hangisindeyse o
-
3.sınıftayım sınıfın ilk 10 öğrencisi tusdataya kaydoldu :)
25.falan olan bir öğrenci vardı bi o tustime ı tercih etti
belki şehirle alakalıdır (ankara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 20 Eylül 2022; 20:19:16 > -
hocam başka derslerin youtube kanalı var mı acaba bildiğiniz
derecelere büyük oranda indirim var zaten hele ankara gibi bi yerde daha farklı da olabilir indirim tarifeleri :))
bu arada o reklamda gördüğünüz hocalar sizin periferdeki şubeye gelmeyebilir haberiniz olsun
bedava kazanırsan git bence, çünkü tek başına o motivasyonu bulamayabilirsin, yazılmak istiyorsan da en erken ne zaman o zaman yazıl, ya da indirim günlerini takip et o zaman
ama ben kendi motivasyonumu sağlarım diyorsan kendin de çalışabilirsin, 1 haftada küçük stajları bitiriyorlar, 20 saatte bir ders bitiyor, sonrası sana kalmış senin çabalamanla olacak bir durum
ve dershane temposu çok yoğun geçer, cuma-cumartesi ders sonra hafta içinde full tekrar edeceksin, ardından ttsleri çözeceksin ve vakit kalırsa da denemelere göz atacaksın bir yandan da okuldaki derslerin 8-17.00 devam ediyor ve staj derslerini de çalışacaksın
yorucu tempo
-
tustime
neden net bir şekilde tustime dediniz ? oranın kursiyeriyseniz bilgi verebilir misiniz lütfen, ben 3.sınıfım ve büyük kararsızlık yaşıyorum şu an
şimdiden teşekkürler
-
özelden bilgi verdim
ilk sene çok ders çalış ortalaman yüksek olunca absürt indirimlerle kapını çalıyorlar. birkaç arkadaşım bu şekilde burs aldılar ortalamalarını falan söyleyip. arkadaşımın söylediğine göre ortalama kasmasının en büyük avantajı buymuş bana saçma gelmişti ama vardır bir bildiği. bildiğin dershane yok parasına geldi kıza. bir iki arkadaşım daha var ama onlarla çok samimi olmadığımız için sadece var diyebiliyorum. birisiyle uzun uzun konuşmuştum. daha 2. sınıftan dershanelerden burs koparabilmek garip gelmişti. yani böyle bir şans geçerse eline düşünmene bile gerek kalmaz. absürt paraların uçuştuğu yerde ucuz olana geçer bakarsın kafana göre ama ilgim olmayan konu tamamen arkadaşım üzerinden yorumladım.
edit: direkt başlık için girip yorumları okumamıştım. 3. sınıfmışsınız kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 25 Ekim 2022; 19:19:11 > -
sonuç burada
-
ortalamam yüksek ve time epey bir indirim yapıyor ama data ilk 10da değilseniz 11. de olsanız hiç fiyat düşemiyorum diyor
ben de epey kararsızlık yaşıyorum
-
1 tusdata 2 tusemdir, diğerlerinin adını bunlarla anmak bile hata.
En Beğenilen Yanıtlar

dershaneye 50bin para verip de evde çalşırken klima açmaya korkacaksam gereği yok. ders çalışırken aç kalacaksam gereği yok. dershaneye bu paraları verebiliyorsan hepsini aşmışsın demektir. 5 seneye dershane diye bir şey kalır mı emin değilim. dershane olunca her hocası iyi olmayabilir. bireysel çalışan genç, dinamik, yenilikleri takip hocaların dersini almak en mantıklısı. |
Parantezi kapatsana aw
|
Benzer içerikler
- yks derece bursları
- aile evinde üniversite okumak
- siber güvenlik yorum
- ayt fizik formülleri
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X