Şimdi Ara

TUSEM mi TUSDATA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
13.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tıpçılardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Edit:Ankara için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elestiren_Adam -- 21 Ekim 2016; 20:58:22 >

• Önemli arkadaşlar
  • Adana'dayım. Hangisine gittiğin çok önemli değil, hangisi ucuzsa ona git. İş öğrencide bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Dereceyim ikiside ücretsiz kaydediyor.Siz hangisine gidiyorsunuz memnun musunuz kaynakları hangisinin daha iyi? Teşekkür ederim
  • hiçbir farkı yok. dershanenin tek artısı insanda çalışma isteğini dürtüyor. hepsinin kaynakları da sınavda yeterli soru yakalama başarısına sahip.

• Hacı derecesin ve yıllardır hangisi daha iyi daha öğrenemedin ve de konu dışından yardım istiyorsun..

Ben işte bu yüzden komitelerin %60ını sorumlu geçiyorum

• Dereceyim derken hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegem mi ? Yargı mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Not ortalamam iyi o yüzden ücretsiz kayıt ediyorlar
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Dönem 3 üm üst dönemlerle görüştüm bir de buraya sorayım dedim
  • Aa ne güzel:) İyi derken kaç mesela hocam 100lük sistemde 90 filan mı

• Yok ya o kadar değil.Siz ne düşünüyorsunuz derhaneler için
  • Meslektaşa bi up. Bi bilgim yok valla tusdatayı daha çok duymuştum

• Daha 1.sınıfım :) Ama 3.sınıf dersane için erken degil mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım26

Dereceyim ikiside ücretsiz kaydediyor.Siz hangisine gidiyorsunuz memnun musunuz kaynakları hangisinin daha iyi? Teşekkür ederim

Bana çekilişten indirim çıktığı için tusem e gidiyorum, memnunum. Dışardan objektif bakıldığında temelde tusem, klinikte tusdata iyidir derler. Ha bir de en önemlisi tusdata kurucusunun fetö ile bağlantısı olduğu söylentisi var, ne kadar doğru bilemem, daha önünde 3 senen var, yarın bir gün kayyum atanır, dershane kapatılır vs. mağdur olabilirsin.

• Dershane 4-5 te gidiliyor ama erkenden öğrenci kapmaya çalışıyorlar o yüzden.2.sınıfın başında bile çağırıyorlar derslerin iyiyse.Ama tabi iline ve okuldaki sıralamana göre değişiyor.Üst dönemlerine sor bence ilk yıl kazan bir daha rahat edersin yoksa tus dershaneleri pahalı 8-9 milyar civarı.2 de 3 te kazanırım deme 2 yılın 3 yılın ortalamasını alırlar.Dediğim gibi bu yıl çalış kazan
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için sağolun bu dershanenin kaynaklarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?Benim için kaynaklar daha önemli de.Tusem çok detaylı anlatıyor, tusdata sınava yönelik falan diyorlar?
  • quote:

İlginiz için sağolun bu dershanenin kaynaklarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?Benim için kaynaklar daha önemli de.Tusem çok detaylı anlatıyor, tusdata sınava yönelik falan diyorlar?

2 dershanenin mantalitesi de tek kaynak çok tekrardır. O yüzden gidip tusdata kaynaklarını incelemedim. 2 dershane de 240 sorunun ortalama 220 sorusuna referans oluyor. Yani aham şaham bir fark yok arada. Tekrarlıyorum sen çalıştıktan sonra hangi dershaneye gittiğinin çok önemi yok. Gönlün hangisine daha yakınsa ona git.

• Eyvallah sağolasın :)

• quote:

Not ortalamam iyi o yüzden ücretsiz kayıt ediyorlar

Hangi universiteside kacincisin? Tus ilk 10a gircek adamla mi konusuyoruz acaba

• Hangisi yakınsa ona git.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.