Şimdi Ara

tus ataması hakkında yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11 Eylül Kurasında mecburi hizmet atamam Ardahan-Sulakyurt'a çıktı..Benim merak ettiğim eğer hiç göreve başlamazsam tus sınavına girebiliyor muyum ve alacağım cezalar ne olur bu durumda?(Tus'a girememe yada ekstra hizmet süresi, devlet hastanesi yazamama vs.. gibi) yada göreve başlayıp sonra istifa dilekçesi verdiğim zaman ne gibi cezalar alıyorum bu durumda yada göreve başlayıp istifa etmekle başlamadan istifa etmeme arasında bir fark var mıdır ceza alma yada tusa girememe konusunda? bilgi verirseniz sevinirim..iyi günler..

• abiminki de istanbul-güngören e çıktı. tusa yarın ve diğer gün girecek malum. hiç bahsetmedi 15 gün süre var sanırım, ya da tustan hemen sonra da başlayıp 2 ay yapabilirsiniz . bilgilerim yüzeysel kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 11 Eylül 2009; 23:43:44 >
  • tmm çok tşkr ederm bu konuda dwtaylı bilgi alınca paylaşrsanz sevinirm..
  • hiç başlamazsan 1 yıl başlayıp 1ay sonra istifa edersen 6 ay devlet memuru olamıyorsun.yani sonraki tusta eğitim araştırma hastanesi yazamazsın ama üniversite yazarsın
  • arkadaşın bahsettiği 1-2 aylık zorunlu hizmet sanırım? tusu kazanır asistan olursanız sorun yok,istediğin uzmanlığı kazanamazsan yazacaksın gelecek bir yeri ertesi gün vereceksin istifayı.konuya hakim değilim abimden bildiğim kadarı bu ben hukukçuyum. yarınki ingilizce sınavından sonra sorarım abime=)

siz girecekmisiniz yarınki sınava ve tusa?
  • http://www.drtus.com/

Aradığın cevapları burada bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

http://www.drtus.com/

Aradığın cevapları burada bulabilirsin

üye alımını kapatmışlar soru sorucaktım sonramadm..

imdat çekici ablam giriyor ben değil onun yerine sordm ben..abinize başarılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp ders seçiminde yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tusu hiç kazanamadığı halde ne olacağını söyledim.kazanırsa zaten sorunu yok..başlamaz yada başlayıp bi süre çalışıp yeni yerine geçer
  • ablanıza da başarılar..sınav 9.30 da, şimdi uyuyor olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iletimmesaji2

ben tusu hiç kazanamadığı halde ne olacağını söyledim.kazanırsa zaten sorunu yok..başlamaz yada başlayıp bi süre çalışıp yeni yerine geçer

peki bu tus döneminde kazanamadı ama atama yerine de gitmedi o zaman ne oluyor?
  • gelecek tusta devlet hastanelerini mi ne yazamıyorsun.sadce üniversite hastaneleri...sanırım..
  • işte o durumda 12 ay devlet memuru olamıyor.ama bu 12 aylık dönemin son 3 ayında tus varsa ona girip eğitim araştırma yazabilir.yani kısaca nisanda yalnız üniversite yazabilir
  • başka hiçbir cezası yok mu??yani gidip göreve 1 ay başlayıp sonra istifa etmekle hiç başlamayıp tusa girmek arasında ne gibi bir fark var yada yok mu hiçbir fark??2sinde de devlet hastanesi mi yazamıyoruz sadece onun dışında bir dezavantajı yok mu..çünkü bir farkı yoksa oraya gidip 1-2 ay rezillik çekmeye değmez
  • işte birinde 6 ay diğerinde 12 ay devlet hastanesi yazamıyorsun.eskiden hiç başlanayanlar uzmanlıktan sonra zorunlu hizmet süreleri yüzde elli daha fazlaydı ama bu değşti sanırım.birde en fazla 3 istifa hakkın var.sonra birdaha devlet memuru olamazsın.3 hakkından birini kullanmış oluyorsun
  • peki gidip istifa ettik diyelim istifamız kabul edilip nisan dönemi tus a yetişebiliyor muyuz devlet yazacak şekilde?birde zorunlu hizmette ceza ekleniyor sanırım onunla ilgili bir şey varmı?
  • gidip istifa edince 1 ay çalışmış oluyorsun işte, istifa dilekçen 1 ayda sonuçlanıyor yani..ekimde başlar kasımda istifa etmiş olur.mayıs haziran ayına kadar devlet memuru olamıyor.bu durumda yetişirmi yetişmezmi bilmiyorum..zorunlu hizmete gelen cezyı bilmiyorum. eskiden süre uzuyordu ama sanırım değişti o, emin değilim
  • peki çok teşekkürler yardımlarınız için..
  • arkadaşlar peki birde zorunlu hizmet süresiyle ilgili cezalarla ilgili son gelişme nedir..1 yıl ekstradan ceza işliyor mu yine istifa edildiğinde?ekstra 1 yıl cezası var mı bunun yoksa normal zorunlu hizmet süresinden devam mı ediyor
  • bir de en son ayın kaçında görev başı yapması lazım 11 inde açıklandı kurası bu tarihten sonra 15 gün mü 20 gün sonra mı göreve başlaması lazım en son
  • ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.