Şimdi Ara

tus ataması hakkında yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ''
  • ^^
  • van merkez 10 nolu eğitim sağlık ocağı nerede?
  • bilmiyorum ki bizimki ardahan
  • bir sorum daha var diyelim ki tusta iyi puan alamadık ama 55 gibi çokda düşük olmayan bir puan aldık ve 51 52 puanlı yerleri yazıp kazandık..şimdi kazandığımız zaman hiç atamamız olan yerden(doğu mecburi hizmeti) istifa etmeden direkt uzman olarak kazandığımız yerde göreve başlar ve 1 gün sonra buradan istifa edersek mecburi hizmetteyken istifa ettiğimizde işlenen ekstra 1 yıl fazladan doğu hizmeti zorunluluğu bu sefer kalkıyor mu?yani ardahan dayken istifa etmemden ve ceza yememdense batıya gelip düşük puanlı bir uzmanlıktan istifa etmek daha yararlı olmaz mı?ceza ve doğu mecburi hizmeti kalkıyor mu o zaman bu konuda da bilgi verebilir misiniz?bir de bazı hastaneler direkt başlatmıyormuş kayıt yaptırdıktan sonra 1 ay 2 ay sonra göreve başlattırıyor diyelim(uzmanlıkta)..bu sürede bizim durumumumuz ne olacak?boşta evde mi oturacağız..ve diyelim ki eğer aralık 5 e kadar dilekçeyi veremezsek göreve başladığımız için nisan dönemi tusunda devlet hastaneleri yazamıyor muyuz ve uzmanlık kazandığımızda bir sonraki tusa girebilmek için en geç ne zaman istifa etmemiz lazım devlet hastanesi yazamasakda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 13 Eylül 2009; 13:45:06 >

• ''
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.