Şimdi Ara

Turnuva'ya Katılmali Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liselerde her sene yapildigi gibi bu senede siniflar arasi futbol turnuvasi var, Tabi sinifta iki kisi kimin nerde oynayacagini belirliyor. Beni defansa koymuslardi bende defansta oynamam ileride kanatta oynarim dedim. Aramizda bir münakaşa yasadik. Neyse iste bugunde bir iddiaya girmistik. Emindim ama iddiayi kaybettim. İddiayi kaybedersem onlarin istedigi yerde oynamayi kabul edecektim. Simdi ise zor duruma dustum. Acaba katilmasam mi yoksa sozumde mi durmaliyim? O iki arkadasta ise iddiadan once sinif maclari yapariz oradaki performansima gore kanatta oynatacaklardi ama sadece bir mac yapabildik ve onda da iyi oynamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derdini öpeyim butonu enter

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Tek derdimiz bu olsun.

• Bir daha lisede okumayacağız oyna keyfini çıkar
  • Son turnuavada yerler islakti kayip yere düstum tum okulun onunde daha da katilmicam ben

• Erkek adam soğanında durur.

Sözüde olabilir neyse soğan vermişsin tutman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetration -- 10 Şubat 2015; 17:04:41 >
  • Sanki maça çıkınca herkes görev aldığı yerde oynuyo da :-D koşuşturmaca kim kime dum duma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Tetration kullanıcısına yanıt
    Öyle değil. Gercekten herkes cok disiplinli oynuyor. Herkes para verdiginden bir macta yenilip elenmek istemiyorlar. Ha bende burda para verip butun maci defansta gecirmek istemiyorum,

@Tetration sozumde durmak istiyorum ama bir taraftanda oynamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 10 Şubat 2015; 17:16:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.