Şimdi Ara

Turnuva var topa şampiyon öneriler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben top lane gidicem toptan indiğimde tf lerde yapabilecek champ önerirmisiniz her yoruma cevaplamaya çlışcam. takımda en tecrubelı benım d5 im takım buyuk ıhtımal gerı kalcak ındıgımde guclu ınmek ıstıyorum toptan karsıma gelecek kısınınde zorlayacagını sanmıyorum benı.

Renekton : Baya üst seviye oynarım ama sıkıntı latede yetersiz kalması kullanmayı düşündüğüm ilk champ.

Ryze : kabiliyetlerini hala çözebilmiş değilim 21/9/0 mı 0/9/21 mi bılmıyorum hangısı daha uygundur ? kullanmayı baya düşünüyorum ama çözülmesi gerekenlerini çözmek lazım.

Wukong : Çok kullanmasamda çok sağlam bı champ oldugu kesın hakimim tamamen.

Maokai : laneden kill cıkarabılme potansıyelının olmadıgını oldugunu dusunuyorum farm yapıp lateye bırakma tarzı bı champ bılmıyorum 1 2 kez kullandım sımdıye kadar.

Shen : denedım turnuva ıcın belkı ıse yarar dıye denedım ama sap gibi tf lerde dolasıyor bılmıom useles geldı kısacası.

Malp : gercekten muhtesem bır guc kullanmayı dusunuyorum cogunlukla ad olan takıma karsı almayı dusundugum bı champ.

tavsıyelerını beklıyorum tasımam lazım lanemdede ezılecegımı sanmıyorum.

• Riven dene. d5 olmuş adama akıl vereceğim aklımın ucundan geçmezdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Riven dene. d5 olmuş adama akıl vereceğim aklımın ucundan geçmezdi

riven turnuvada fazla iddia lı kaçar rezil olmak var ucunda hemde çok tecrubelı deılım onda :)
  • Jayce / İrellia Tavsiye edebilirim
  • Malp oyna. Full tank gitme lane den güçlü cikarsan faydan çok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maokai ye çalış bence. Toplane de çok iyi olan gnarı bile outtrade bırakabilyor. Ve roa çıktığı anda hasarı çok yüksek. Late te de aşırı miktarda hasarı tanklayabiliyor hernekadar hasarı düşse de

• Belki de oyuna en az etki eden lanee gitmissin asagida zibilyon tane aksiyon dönerken sen 2-3 kill alsan ne olur ki hele bi de plat gold elosu bi maçta o herolarla isin zor try fiora riven zed yasou lee sin khazix vb.soloda tek başına yarabilecegin ayrik itebilecegin herolarla is yaparsin fiora ve try en net favoriler sonra da Lee tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jarvan

• quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

Jarvan

eyw kullanmayı dusuncem aklımdan gıtmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Maokai ye çalış bence. Toplane de çok iyi olan gnarı bile outtrade bırakabilyor. Ve roa çıktığı anda hasarı çok yüksek. Late te de aşırı miktarda hasarı tanklayabiliyor hernekadar hasarı düşse de

calısmaya baslım ozmanan tsjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesequ1ck

Jayce / İrellia Tavsiye edebilirim

ireliada yetenekli değilim aradıgım apc adc cıkarabılcek champ olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

Malp oyna. Full tank gitme lane den güçlü cikarsan faydan çok olur.

ap kasıcam ama zhonya felan kasarak w nun da etkısıyle zırh da olmuş olcak buyuk ıhtımal ad agırlıklı takıma karsı alıcam
  • Turnuva için maokai der giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellTruant

Belki de oyuna en az etki eden lanee gitmissin asagida zibilyon tane aksiyon dönerken sen 2-3 kill alsan ne olur ki hele bi de plat gold elosu bi maçta o herolarla isin zor try fiora riven zed yasou lee sin khazix vb.soloda tek başına yarabilecegin ayrik itebilecegin herolarla is yaparsin fiora ve try en net favoriler sonra da Lee tabi

dediğin gayet mantıklı ama benim düşüncelerimle arkadaslarınkı gram uyusmuyor buda takım uyusmazlıgı ben kendımde gayet emınım renekton alsam mesela turnuvada en az 2 kıll alıp full farm yapıp ınerım asagı ama late gucunun yetersızlıgı korkutuyor onun ıcın boyle bir arayısta bulundum dedıklerınden fiora try kullanabılırım tskler tavsıye ıcın.
  • Sezon 3ün başında oynanıyordu senin dediğin herolar, ne zamandır solotop oynamıyorsun

Ryze gayet güçlü, tercih edebilirsin.
    Maokai lanede kill çıkarabilme potansiyeline sahip bence. 1v1de değilsede gank atıldığı anda 3 tane ccsi var illaki o killi alabiliyorsun.
    İrelia herzaman güçlüdür ama fightta yapabilecekleri kısıtlı kalıyor.Ben rakip uygun olmadıkça pek tercih etmiyorum.
    Kimse oynamıyor ama solotop jayce bence hala oynanabilir durumda.
    Kassadin oynanabilir durumda ama rakibe göre picklenecek bir hero buda.
    Riven yine oynanabilir durumda ama rakibe göre picklenmesi gerekiyo cünkü suanda çoğu rakibe karşı earlyde çok sıkıntı çekiyo.

Özetle benim safe picklerim;ryze,maokai,jayce
    Rakibe göre picklerim;kassadin,riven,irelia

• Lulu, Rumble, Gnar

• bu soruyu soruyorsan o turnuvada ilk turda elenirsiniz :D
  • Bence ryze lulu maokai üzerine yoğunlaş. Renekton shy gibi oftankların taşıma potansiyeli çok düşük şu an
  • Vlad

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Lulu, Rumble, Gnar

bunlar şuan çok iyi. üstüne maokai.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.