Şimdi Ara

Turnike Atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şutlarda problem yok hatta baya iyidir ama turnikeyi bir türlü beceremiyorum tam olarak tavsiyeleriniz neler ?

Orijinalden alıntı: marophat

sakin ol ve o topu yavaşça yere bırak

çok komiksin ya sen
  • İlk önce ciddi 'ağır çekim gibi' çok yavaşça çalışma yapın.Boş bir pota altında sağdan başlayıp yavaş hareketler ile turnkiye girin.Bir tarafı en az 15-20 kere çalışın sonra diğer tarafa gidin.Topu çemberin içine değilde panyanın tam ortasına çemberin hemen üstündeki boyalı alanın içine doğru atmaya çalışın (Daha sonra iyice alışınca zıplar ve çemberin içine doğru bırakmayı da çalışabilirsiniz).Ters taraftan girerken de diğer kolunuzu kullanarak atın.

Orijinalden alıntı: kaanj90

topu gogusunde tut uc adim at ve yukari zipla bu sirada topla potaya uzanabildigin kadar uzan bu sirada kolun potaya dik dursun.

Basketbol oynadığımdan beri şu turnike atmayı yarısı yanlış biliyor ya Bak kardeşim anlatıyorum ne yapman gerektiğini

Şimdi ilk başta oldugun yerden turnikeye cıkcaksın.Yapman geren şey topu göğüs hizanda tut adımlarını dikkatli say.Birinci adımı at ikinciyi at üçüncüyü basmadan zıpla.Eğer üçüncüyü basarsan steps olur.Sonra dribbling yaparken turnikeye girmeye çalışcaksın.Zamanla gelişirsin.Ve özellikle söylemeyi unuttum.İlk adımını her zaman sağ ayağınla at.Sağ-Sol-Zıpla

http://www.uzmantv.com/basketbolda-turnike-nasil-atilir buda videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Rose1 -- 28 Temmuz 2012; 12:41:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Virajda Takla Atacaktım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6315

quote:

topu gogusunde tut uc adim at ve yukari zipla bu sirada topla potaya uzanabildigin kadar uzan bu sirada kolun potaya dik dursun.

Basketbol oynadığımdan beri şu turnike atmayı yarısı yanlış biliyor ya Bak kardeşim anlatıyorum ne yapman gerektiğini

Şimdi ilk başta oldugun yerden turnikeye cıkcaksın.Yapman geren şey topu göğüs hizanda tut adımlarını dikkatli say.Birinci adımı at ikinciyi at üçüncüyü basmadan zıpla.Eğer üçüncüyü basarsan steps olur.Sonra dribbling yaparken turnikeye girmeye çalışcaksın.Zamanla gelişirsin.Ve özellikle söylemeyi unuttum.İlk adımını her zaman sağ ayağınla at.Sağ-Sol-Zıpla

ve ayrıca topu sağa sola sallama yoksa topa pat diye vururlar noluyor diye kalırsın ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: ugur6315

quote:

ve ayrıca topu sağa sola sallama yoksa topa pat diye vururlar noluyor diye kalırsın ortada

İlk öğrendiğimde cok oldu bana Zamanla geliştim.Hatta artık turnikeye giderken bacak arası geçirip öyle atmaya calısıyorum.Bazende topu belimin arkasından dolandırıp öyle atıyorum o daha kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Yol yakınken geri dön bence

harbiden çaça. Bu arada tek başına basket çalışırken takacaksın kulaklığı kulağına açacaksın basshunter, hem gaza getiriyor hemde müthiş keyifli oluyor.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • Arkadaşlar nasıl yapılacağını yazmışlar yukardaki yorumlarda.Bnm sana tavsiyem ilk başta öğrenirken yapaman çok normal olacaktır atışını yap girmesin ama doğru şekilde yaptığından emin ol ve tekrar sayısı artırdıkça yapman daha da kolaylaşacaktır :)

Lenovo IdeaPad Y500 Kullanıcıları Kulübü
    Edifier C2XD--Audio Technica CKS77--Sansa Clip
  • quote:

Orijinalden alıntı: obsesifadam

Arkadaşlar nasıl yapılacağını yazmışlar yukardaki yorumlarda.Bnm sana tavsiyem ilk başta öğrenirken yapaman çok normal olacaktır atışını yap girmesin ama doğru şekilde yaptığından emin ol ve tekrar sayısı artırdıkça yapman daha da kolaylaşacaktır :)

2 ay öncesine kadar sol elle turnike atamıyordum. potanın altına geçtim sol elle topu potaya attım. karpuzlama atar gibi avuç içime aldım topu avuç içim potaya bakıyor , ve potaya attım. İlk başlarda potayı değdiremedim. ilk 1 2 gün denedim olmadı, 3 ve 4. gün çalıştım ve attım. sağ el gibi atamasamda 10/2 si giriyordu. Daha sonra bu şekli turnike atarak yapmaya çalıştım gerçektende oluyordu şuan sol elle mükemmel olmasamda boş turnike kaçırmıyorum. sağ el gibi atamasamda ona yakın atıyorum.

ama ilk 1 hafta hiç turnike girmedim potanın altında durup hep potaya doğru sol elle attım. Gerçekten faydası oldu.
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)

• Turnike atamadan basketbol oynananır mı lan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.