Şimdi Ara

Türlerden tür seç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çok arkadaşımız insanın başka bir türden geldini aslında insan olarak yaratılmadıgını idda ediyor. Bu koşullar altında insan binlerce yıl sonra hangi türe geçecek ?

    Yoksa insan olarak kalmak iyimi hep beraber evrimi durdursakmı ?

    Yani evrim bittimi yoksa yenimi başlıyoruz ?

    Secmek elinizde olsaydı hangi türe geçmek isterdiniz ?



  • bu konuya evrimci arkadaşlar iyi bi yanıt verebilir merakla bekliyorum bende....ama evrime inansam gelişimin durdugunu geriye dönüşün başladıgını söylerdim yani gidgide insanlıgımızı kaybettigimizi...
  • ben halimden memnunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krayt_dragon -- 13 Ocak 2007; 18:34:52 >
  • Şimdi yucco yanlış anlama ama cevap alınmak istenen soru tam olarak ortaya konmamış gibime geldi. Yani insan türünü gelecekte nasıl bir evrim bekliyor bu mu soruluyor? Yoksa "Şeçmek elimizde olsaydı hangi türe geçmek isterdiniz" sorusunda, yeryüzünde mevcut olan türler mi kastediliyor. Eğer böyle ise bu bilimsel bir tartışma olmaz, konu dışındaki sohbetler gibi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaotika

    Şimdi yucco yanlış anlama ama cevap alınmak istenen soru tam olarak ortaya konmamış gibime geldi. Yani insan türünü gelecekte nasıl bir evrim bekliyor bu mu soruluyor? Yoksa "Şeçmek elimizde olsaydı hangi türe geçmek isterdiniz" sorusunda, yeryüzünde mevcut olan türler mi kastediliyor. Eğer böyle ise bu bilimsel bir tartışma olmaz, konu dışındaki sohbetler gibi olur.


    Nasıl bir evrim bekliyor ? ana soru bu

    digerleride dostca yeri geldiginde ortamı yumuşatarak tartışalım diye herkes rahat rahat fikirlerini belirtsin istedim.

    ilgine teşekkür ederim.
  • bununla ilgili " insan türü nereye" başlığı açılmıştı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yucoo

    Bir çok arkadaşımız insanın başka bir türden geldini aslında insan olarak yaratılmadıgını idda ediyor. Bu koşullar altında insan binlerce yıl sonra hangi türe geçecek ?

    Yoksa insan olarak kalmak iyimi hep beraber evrimi durdursakmı ?

    Yani evrim bittimi yoksa yenimi başlıyoruz ?

    Secmek elinizde olsaydı hangi türe geçmek isterdiniz ?



    eğer evrim olsa idi insan için söz konusu olmamalı idi. Çünkü insanlar da zayıf bireylerin elenmesi diye bir durum diğer canlılara göre çok ama çok az ... bu durumda belki de diğer canlıların tıp sektörünü geliştiremediği için daha sağlıklı bireyler üzerinden ilerleyen nesilleri insanları geçmesi beklenebilirdi...

    ama olmamış...

    sormak istediğim insanların zayıf bireylerinin elenmeyişi evrimin insan üzerindeki etkisi hakkında evrime inananların görüşü ...




  • yucoo burda kendi çapında dalga geçmek istemiş ama olmamış. daha zekice ve daha yaratıcı espriler de okumuştum. bu çok amatör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.