Şimdi Ara

Turkuaz dan Mazot yada Benzin alan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Turkuaz dün yeni acmis oldugu subesinde acilis sebebi ile mazot 3.51 benzin 3.70 den satiyordu. Daha once turkuaz dan mazot yada benzin alanlariniz oldumu ? Guvenilir mi ? Yeni şubeyi merak edenler icin şişli cevahir otelin karsinda. Eski starpetin oldugu yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Narcotiq

Merhaba arkadaslar. Turkuaz dün yeni acmis oldugu subesinde acilis sebebi ile mazot 3.51 benzin 3.70 den satiyordu. Daha once turkuaz dan mazot yada benzin alanlariniz oldumu ? Guvenilir mi ? Yeni şubeyi merak edenler icin şişli cevahir otelin karsinda. Eski starpetin oldugu yer.

Rafineri çıkış fiyatları daha pahalı bilginiz olsun.

1-2 günlük fiyatlardır bunlar diye düşünüyorum.
  • Yeni açılmış bir istasyonun tanıtım amaçlı yaptığı kampanyada kötü yakıt ssatacağını sanmıyorum,

alın bişey olmaz
  • Bende farkindayim gecici indirim oldugunu fakat benim sorum genel olarak nasil bir firmadir kullananlardan bilgi almak istedim.Normal sartlar da mazotu 4.20 civari satiyor.

• Face te yazıyordu yeni açıldık ondan dolayı fiyatlar boyle butun lisanslarimiz sertifikalarımız tam korkunuz olmasın diye

• Turkuaz'ın kendisi kötü firma değil fakat yeni açılan yer kendi istasyonları mı? Bayi mi? buda önemli... Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Fulle fulle fulle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzin 3.70'se çok süper, LPG tesisatını söktürüp oraya gidiyorum adresi ver dostum
  • Normalde shell disinda baska biryere girmem, corludan istanbula gelirken onume shell cikmaz diye girmistim, bundan once de almistim, korkmayin kalite olarak kimse kotu diyemez.aracta ne menzilde nede baska bir seyde fark oldu

• Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler arkadaslar.

• Narcotiq kullanıcısına yanıt
    3.50 olsa, abartım yok bidonlarla giderim oraya, aracı fuller, en az bidon damacana ne kadar alıyorsa artık, 100 litreye yakında öyle alır, çeker giderim :) 1 lira fark var nerdeyse.
  • Olsada fullesek 3.70den. Depo boş zaten
  • Sürekli alırım, bir sıkıntı yaşamadım.Yol üstü işlek bir yerdeyse bir şey olmaz.Tanıtım amaçlı kötü yakıt da satmazlar.
  • Dun gece 12 ye kadardi kampanya maleaef bitmistir artik ;)

• Turkuazin kendi verdigi mazot iyi olabilir ama istasyonlar kesinlikle kontrol edilmiyor.

Tirlarimiza Turkuaz petrolden gaz yagli suriye mazotlu ne oldugu belli olmayan mazot yakiyorduk, ve istasyon yillardir turkuaz bayiisiolarak duduruyor.Mazotun icine ne koyduklari denetlenmiyor yani.

Bu sizin aldiginiz istasyonun kotu oldugu anlamina gelmez ama ornegin po da mazot depolarina marker koyuyorlar, herhangi farkli bir madde konuldugunda merkeze sinyal gidiyor.

• Birkaç hafta önce Libadiye Turkuaz açılışında almıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Aracin performansına etkisi iyi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.