Şimdi Ara

Turkuaz Airlines Tüm Koltuklar 55 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
32.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir iç hatlarda tarifeli seferler yapmak için hazırlıklarını sürdüren Turkuaz Havayolları, ‘Kalite, konfor ve prestij’ hedefiyle iç hat seferleri için geri sayıma başladı.

Ankara çıkışlı operasyonlara başlayacak olan şirketin ilk tarifeli uçuşu 22 Eylül’de yapılacak.

Turkuaz Havayolları, iç hatlarda Ankara çıkışlı, Antalya, Diyarbakır, Batman, Erzurum, Gaziantep, Trabzon, Van ve İzmir’e uçacak.

Antalya’ya günde 5, Batman, Erzurum ve Gaziantep’e 1, Trabzon’a 3, Van’a 2 ve İzmir’e 4 sefer düzenleyecek olan Turkuaz Havayolları ilginç bir fiyat modeli uygulayacak.

Turkuaz Havayolları, son yıllarda bütün havayollarının tercih ettiği kademeli fiyat politikası yerine ilk 20 gün boyunca sabit fiyat uygulamasını kullanacak. Bilet fiyatları, 22 Eylül ile 11 Ekim tarihleri arasında 55 TL olacak.

Turkuaz Havayolları’nın yolcularına bir sürprizi daha var. Turkuaz; THY ve Atlasjet’ten sonra iç hatlarda business class sınıfı yolcu taşıyan üçüncü havayolu şirketi olacak.

444 TR KZ
    444 87 59
    www.turkuazairlines.com

• çok düzensiz yapılmış bir kampanya,bu fiyatlar sadece elektronik bilet olarak geçerli ve telefonunuza dahi mesaj gelmiyor telefonda bi numara söylüyorlar ve o numarayla uçuyormuşsunuz başkada bişey yok,sarı çizmeli mehmet ağa resmen

bi tanıdığımız için bilet aldım buradan,ama ne fatura,ne sms hiçbir şey verilmedi,telefonda şifaen verilen bi numara var sadece elimizde,umarım bir sorun olmaz uçuş günü

dahada ilginci yaptığım kısa bir google araştırmasında, turkuaz hava yolları pilotu,alkollü olduğu için Almanya da gözaltına alınmış,umarım yalan haberdir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 16 Eylül 2010; 16:10:12 >

• Şirket daha ucmaya 22 sınde baslıor yenıden yapılanma surecınden cıkma hava yollarıtasımacısı olmak ıcın uymanız gereken cok yuklu kurallar var en dandık hava yolu bıle cok guvenlıdır ıstısnalar olabılır ama.
  • söylediklerine göre şirket 6 senedir yurtdışında uçuyormuş zaten,iç hatlara yeni başlıyorlar.
  • siteside bi alem uçuş arıyorum hata veriyor...
  • Kalış arayın :D belki çıkar. Sitesi gerçekten çok amatör. Biz birde Ekim 16 ine 3 kişilik izmir seyahati aldık. E-bilet alayım diyorum sistemden yerini bulamadım. Online çek in kısmı da yok :D Havaalanına gidip uçakta yok derlerse şaşırmam :D
  • Turkuaz sitesinde uçuş aramak veya rezervasyon yaptırmak...boşa çaba.
    Amatörce bile demiyorum çünkü onların bile bir çabası olur...Bilet bile alamadığın bir havayolu ile uçmaya çalışmak...olmaz.
    55 lira iyi ama PGS Ekimde Ankara İzmir 41.99+vergi vs 51.99 a uçuruyor zaten. Rekabet bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kry80 -- 16 Eylül 2010; 17:49:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam da tüm koltuklar 51.99'mu acaba ona bakmak lazım. Burada tüm koltuklar 55 TL.

quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Turkuaz sitesinde uçuş aramak veya rezervasyon yaptırmak...boşa çaba.
    Amatörce bile demiyorum çünkü onların bile bir çabası olur...Bilet bile alamadığın bir havayolu ile uçmaya çalışmak...olmaz.
    55 lira iyi ama PGS Ekimde Ankara İzmir 41.99+vergi vs 51.99 a uçuruyor zaten. Rekabet bu mudur?
  • forever pegasus

quote:

Turkuaz Havayolları�nın yolcularına bir sürprizi daha var. Turkuaz; THY ve Atlasjet�ten sonra iç hatlarda business class sınıfı yolcu taşıyan üçüncü havayolu şirketi olacak.

sizce kaç kişi business classta uçabiliyor? yada uçabilecek? mükemmel bir süpriz.. bu ülkede pegasustan önce uçağa henüz binmemeiş milyonlarca insan vardı.. pegasusun gerçekten harika kampanyaları sayesinde millet uçak yüzü gördü.. uçağı boş göndermemek adına gerçekten mükemmel politikalar izledi Ali SABANCI.. ki inanıyorum ki böylesine zeki bir adam 10 yıllık zaman dilimi içinde tahmin edilemeyecek akdar çok büyüyecek.. çünkü adam fiyatları değil, insanları uçuruyor..

• Pegasus da heryere gitmiyor arkadaşlar. Yeni havayolu şirketlerine ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi

Pegasus da heryere gitmiyor arkadaşlar. Yeni havayolu şirketlerine ihtiyacımız var.

aynen katılyıroum bir çok hava yolu sirketi gelip rekabet ve bir çok yere sefer olması lazım karayollarıdan en azından kurtulup insan gibi birlyerlere gitmemiz gerekiyor
  • Karayolları deyince...aklıma geldi. Turkuaz Hava Yollarının acaba bir otobüs firması ile bağlantısı olabilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Karayolları deyince...aklıma geldi. Turkuaz Hava Yollarının acaba bir otobüs firması ile bağlantısı olabilir mi sizce?

özturkuaz turizm olabilir mi?
  • Metro Turizm ile bağlantısı var sanıyorum..Hatta sahibi aynı kişi de olabilir bir ihtimal.
    Site hala başka firmaların reklamını yapmayı sürdürüyor..Bilet almak/rezervasyon mümkün değil.Çok iyi başladılar maşallah.
  • keske ıstanbulda olsaydı uctugu yerler arasında...
  • turkuaz havayolları bildiğim kadarıyla çalık grubuna ait. Atv ve sabah ın sahibi yani
  • VANDADA amma uçak trafiği oldu thy hergün ankara istanbul karşılıklı seferleri var anadolojet hergün pegasus oda nerdeyse hergün sun express antalya izmir direk birde bu turkuaz gelecek sanırım iran ucaklarıda haftada bir kaç gün gelmekte vanda hava taşımacılığı demekki cezb ediyor halkda haksız değil yani 1750 km istanbul otobüs 24 saat ucak 1.45 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

forever pegasus

quote:

Turkuaz Havayolları�nın yolcularına bir sürprizi daha var. Turkuaz; THY ve Atlasjet�ten sonra iç hatlarda business class sınıfı yolcu taşıyan üçüncü havayolu şirketi olacak.

sizce kaç kişi business classta uçabiliyor? yada uçabilecek? mükemmel bir süpriz.. bu ülkede pegasustan önce uçağa henüz binmemeiş milyonlarca insan vardı.. pegasusun gerçekten harika kampanyaları sayesinde millet uçak yüzü gördü.. uçağı boş göndermemek adına gerçekten mükemmel politikalar izledi Ali SABANCI.. ki inanıyorum ki böylesine zeki bir adam 10 yıllık zaman dilimi içinde tahmin edilemeyecek akdar çok büyüyecek.. çünkü adam fiyatları değil, insanları uçuruyor..

valla katiliyorum bu dedigine ilk kez ucaga binmek nasip oldu bu yaz ve pegasusla uctuk sonra 1 ay sonra tekrar aldim yine pegasustu
    tabii son yaptiklari terbiyesizlikti ama yinede pek tepki göstermedim adamlar almanyadan gelen yolcular için bizim ucagi tam 2 saat bekletmişlerdi. gerci sonra ögrendim ki Anadolujet'te bunu yapiyormuş arada bir pek aldirmadim açıkcasi pegasus yapmiş yapmamiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 17 Eylül 2010; 6:11:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: velli

turkuaz havayolları bildiğim kadarıyla çalık grubuna ait. Atv ve sabah ın sahibi yani

bende öyle tahmin ettim eski patronum
  • siteye burdan ulaşabildim.
    ilginç.

http://turkuaz.crane.aero/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.