Şimdi Ara

TürkTelekom'un Yeni Yayımladığı Bildiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TürkTelekom'un Yeni Yayımladığı Bildiri
    Türktelekom bugün itibarı ile bayilere böyle bir yazı göndermiş ve sosyal medya da doğruluk payı olduğu söyleniyor.
    Eğer Türktelekom böyle bir yol izleyecekse diğer firmalar napacak bilmiyorum.

• sağ gösterip sol vuruyorlar kotalı sisteme döndünüz işte bir dünya para ver kota ile uğraş...
  • Mevcut aknli olanlar kotaya dönüşcek diyor yani onların taahhütü bitince aknsiz paketlere geçebilecekler. Ya da şu anda aknli olupta akn kalktıktan sonra tarifesi düşükse aknsiz tarifelere ücretini ödeyip geçiş yapabilecekler. Ben bunu anladım ve ortada yanlış bir şey görmüyorum. Akn tamamen kalkacak diyor. Ama işin özü ttnet adamı öpmeden bırakır mı? Tabi ki bırakmayacak. Kota adı altında saçma sapan tarifler çıkartacaklar. Kullanıcıyı yine bir şeylere mahkum edecekler hırsızlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kotali sistem falan değil sayın okuduğunu anlamaktan aciz tipler, olan şey şu

aknli sistemdeki hızlardan daha yüksek hızlarda akn kotan bittikten sonra devam edeceksin. Hızlar biraz daha yükseliyor, değişen tek şey budur. Güzel bir iyileşmedir. Bir de artık akn kavramı ortadan kalkmıstir ve kota sonrası daha düşük hızla sınırsız internet kurgusuna evrilmiştir.

Bana göre de mantıklı olmuştur, akk tamamen kalksa fiyatlamalar sapitabilirdi, herkes de sinirsiz ve pahalıya kullanmak istemeyebilir. Akksiz paketler her iss de var zaten, isteyen onları kullansın.

Ne şirketleri ne de kullanıcıları bir hizmeti sunmaya veya satın almaya zorlamak doğru değil. Alternatifler oluşturulur dileyen dilediğini tercih eder.

Kararın hukuksuz olduğunu vs. sananlar ve iddia edenlere ise sadece gülüyorum. Bu şirketlerin hukukçuları herhalde ki en az siz değerli ve üstün hukuk bilginleri kadar bilgi ve tecrübeye sahiptir diye düşünüyorum.

Olumsuz değerlendirdigim tek durum, internetsiz ev kalmasın kampanyasının bu yeni kurgunun dışında tutulmuş olmasıdır, fiyatı oldukça düşük olduğu için makul de görülebilir fakat 1mbit akn sonrası hızın 2 veya 3e yukseltilmesini tüm kullanıcılar isterdi doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 7 Kasım 2018; 16:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    quote:

kotali sistem falan değil sayın okuduğunu anlamaktan aciz tipler, olan şey şu

aknli sistemdeki hızlardan daha yüksek hızlarda akn kotan bittikten sonra devam edeceksin. Hızlar biraz daha yükseliyor, değişen tek şey budur. Güzel bir iyileşmedir. Bir de artık akn kavramı ortadan kalkmıstir

Ttnet sağlam reklam yapıyor. Akn kotam Akn kalktıysa nasıl var oluyor hala açıklayamadınız ama.

• Kisa ve oz olarak.

Akn kalkmamistir.

Kota diye bir sey eklenmemistir.

Mevcut durum devam edecek. Sadece kilifini uydurmuslar. Tek fark goz boyamak adina akn sonrasi düşen hizlari 3-5 mb arttirmak olmus.

• Akn de 100 GB dolunca hız zaten düşüyordu. mevcut akn limitin kota dönüşecek diyor ama bu dolunca sınırsız devam edeceksen aradaki fark nedir. Biri AK biri BEYAZ.

Ayrıca gece 2 8 arası avantajında kaybolmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur67 -- 7 Kasım 2018; 18:42:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da, sözleşmemiz bittikten sonra ne olacak? Bu durum tamamen meçhul.

Full limitsiz paketler için açıklamayı okuduysanız Zirvede Kal kampanyası referans gösteriliyor. Orada limitsiz fiyatlar fena yüksek. 1 Ocak'ta fiyatlar bunlar olacaksa, insanların çoğu sınırsız paket alamayacak.

Bu durumda giriş paketi diyebileceğimiz, daha erişilebilir fiyatlardaki paketler muhtemelen kotalı olacak.

Peki o zaman, kotamızı aştığımız zaman ne olacak? Yine ay sonuna kadar hızımızı ÜCRETSİZ Ek Paket vererek düşürecek mi? Yoksa o ek paket içinde mi artık ücret talep edecek.

Cevaplanması gereken çok soru var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Hocam tamam da, sözleşmemiz bittikten sonra ne olacak? Bu durum tamamen meçhul.

Full limitsiz paketler için açıklamayı okuduysanız Zirvede Kal kampanyası referans gösteriliyor. Orada limitsiz fiyatlar fena yüksek. 1 Ocak'ta fiyatlar bunlar olacaksa, insanların çoğu sınırsız paket alamayacak.

Bu durumda giriş paketi diyebileceğimiz, daha erişilebilir fiyatlardaki paketler muhtemelen kotalı olacak.

Peki o zaman, kotamızı aştığımız zaman ne olacak? Yine ay sonuna kadar hızımızı ÜCRETSİZ Ek Paket vererek düşürecek mi? Yoksa o ek paket içinde mi artık ücret talep edecek.

Cevaplanması gereken çok soru var...
    belirsizlikler var katılıyorum, bunlar ancak Ocak sonrasında belli olur, ama şirketlerin taahhüt sonrası nasıl bir tarife sunacağı hiçbir zaman kesin değildir zaten,

akk kalkması uygulamasından bağımsız olarak. sirketler kendi "keyiflerine" ve piyasa şartlarına göre eskisinden kötü olmayacak tarifeler sunuyorlar genelde.

• muslumgurses kullanıcısına yanıt
    Öyle bi şerefsizlik yapılırsa dava açarım 40 tl gibi bir ücreti var ... ama değer
    Akk gelirken akksiz lar akk liya dönmüştü
    Akk kalkarken niye akksıza dönmüyoruz ._,_._,_,_,__.._.__._._._._._._._._.._.._.__._._._._._.._.__._._._._._._._._._.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.