Şimdi Ara

Türktelekom Tılgın Modem ve normal adsl kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğumuz bölge de (kayaşehir) telekom fiber kablolar döşedi ve dün yeni modemi telekom getirdi. Ancak benim smile adsl aboneliğim var. Şimdi biz bu tılgın modem ile normal adsl kullanamayacakmıyız. Fiber hat döşenen yerde illa fiber internet mi kullanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 14 Eylül 2011; 13:22:08 >

• İstediğini kullanırsın hocam.Bütçe varsa fiber iyidir yani.32/1 alırsın 79 tl.Ben memunun dersen smile devam et.TTNET karışamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

İstediğini kullanırsın hocam.Bütçe varsa fiber iyidir yani.32/1 alırsın 79 tl.Ben memunun dersen smile devam et.TTNET karışamaz.

hocam öğrenmek istediğim fiber kablolar üzerinden adsl hizmeti de veriliyor mu..

kalkıp illa fiber internet almak zorundasınız derlerse hapı yutarım. smile de taahhüdüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

İstediğini kullanırsın hocam.Bütçe varsa fiber iyidir yani.32/1 alırsın 79 tl.Ben memunun dersen smile devam et.TTNET karışamaz.

hocam öğrenmek istediğim fiber kablolar üzerinden adsl hizmeti de veriliyor mu..

kalkıp illa fiber internet almak zorundasınız derlerse hapı yutarım. smile de taahhüdüm var.

Sanmıyorum onu yapacaklarını.Smile'de kal derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Arkadaşlar bulunduğumuz bölge de (kayaşehir) telekom fiber kablolar döşedi ve dün yeni modemi telekom getirdi. Ancak benim smile adsl aboneliğim var. Şimdi biz bu tılgın modem ile normal adsl kullanamayacakmıyız. Fiber hat döşenen yerde illa fiber internet mi kullanmak gerekir.

mrb
    arkadasm telekom banada tilgin modem verdi ama klavuzda arayuz ile ilgili bisey yok bu modemin arayuz k.adi ile sifresi ne biliyormusun?
    Selametle
  • admin, admin ikisi de.. fakat bu modemin hiç bir ayarını yapamadım doğru düzgün, hiç bir yerde de nasıl yapılacağını bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.