bireysel.turktelekom.com.tr Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifeler< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turktelekom İle Özel Kampanya 30Gb sınırsız sosyal 345₺
-
-
Geçerli İller
Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana, Şanlıurfa illerinde geçerlidir.
-
Samsun ciftlikte bir yerde sınırsız 300tl yaziyordu turk Telekom bayisiydi. Ilk yururken dikkatimi cekti sonra yurumeye devam ederken 300tl ye mobil sınırsız tarife mi olurlan ev internetidir o deyip durmadan devam ettim. Bu tarifenin bu fiyata verilmesi inanilmaz. Turkcell den sozlesmemi bile bozarim o derece. Yazlikta ve kislikta turk Telekom turkcell den kac kat daha iyi cekiyor
Bilgilendirme :
Her hafta haftada bir olacak şekilde; 2 gün boyunca 00:00-06:00 saatleri arasında geçerli.
Yani sil supur hakkiniz olmayacak gibi birsey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Eylül 2024; 22:24:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bu illerde mi geçerli acaba ?
-
Maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zamana kadar geçerli acaba? Ona göre başka firmaya geçip geri geleceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen yılki tarife bitmek üzere. Başka operatöre git gel yapsak faydalanabilir miyiz dostlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece yeni müşterilere mi?
Bu nasıl bi şehir ırkçılığıdır şaka gibi
-
Cumartesi Samsun'dayız, orada ikamet etmesek de başvuruyu oradan yapabiliriz sanırım :)
-
Damacanadan ucuz.
bir de bu il muhabbeti cikti basimiza yahu esitlik ilkesi nerede anayasa nerede boyle bir sey gercekten gormeddim.. Koca ulke apartman gibi yonetildigi icin daha neler gorecegiz bakalim.
-
Fenercelliyim.. hattı taşıyıp tekrar geri dönmek mümkün mü?
-
Turkcellde 20 gb 235 lira seçili illerde.
Telekomcu efendinin sudan ucuz açıklamasından sonra oraya geçeceğim.
-
bu ne zamana kadar geçerli bilen var mı ?
-
Arkadaşlar Telekom’dan Türkcell’e yeni geçmiştim. Şimdi bu tarife için Telekom’a geçmek istedim. Bayi 3 ay muhabbeti yaptı olmaz dedi. 3 ay şartı var mı ?
Hayır yok öyle bir şey bayii sizi kekliyor başka bir bayiye geçip yeni geçişten bahsetmeyin ve geçişinizi yaptırın
İsterseniz 1 dakika sonra geçin böyle bir şey yok yalan söylüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online numara taşıma yaptım artık. Geçiş işlemi tamamlansın gidip bayiye niye böyle yaptığını sorucam. Ne cevap vericek bakalım.
Ne zaman geçtiğinizi söylemeyin onları ilgilendirmiyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmıyor ki sınırsız sosyal medya. YouTube tiktok sürekli normal gbdan yiyor kaç kere kayıt açtık düzelmedi. Tonla şikayet mevcut
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- yanımda premium
- vodafone hediye internet
- vodafone 1 gb hediye nasıl alinir
- türk telekom yıldızlı günler
- 1 günlük 10 gb linki
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X