Bildirim
Türktelekom Hat Değeri Bakar mısınız ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:52:41 > -
Yazanlar da yeter li. Santralle arada 1000 m yakın kablo var . 16 megabit almayı denesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film izleyebiliyorum ama aynı anda chrome giremiyorum 8mbs paketin özelliği 16mbs geçiş sağlayabilir miyim kaldırır mı hat?
Tplink modem var belli. Alttaki tabloda Vdsl değerleri N/A yazıyor. O kısım ilginç. Ayrıca hat zayıflaması üstte down için 28.5 küsür iken up için 0 görünüyor? Çelişki var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Aralık 2017; 19:53:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: ULTILIX
Yazanlar da yeter li. Santralle arada 1000 m yakın kablo var . 16 megabit almayı denesin
Öncelikle kolay gelsin bu alttaki degerler ile akıllı televizyon pc telefondan full hd 1080p izleyemiyorum bir süre sonra görüntü kalitesi düşüyor neden acaba düzelsede yine kötü oluyor
http://www.speedtest.net/my-result/d/648b9f4f-83db-4589-886c-54e9bb00ec78 -
1080 p derken youtube kast ettiniz büyük ihtimal. Kast ettiğiniz youtube ise mağlesef servis sağlayıcıların kısıtlamaları oluyor ondandır. Youtube değilse izlediğiniz kaynaklı yada servis sağlayıcının yurtdışı kaynaklı bir sorunu olabilir. -
Telekom youtube da hız kısıtlaması uyguluyor.
quote:
1080 p derken youtube kast ettiniz büyük ihtimal. Kast ettiğiniz youtube ise mağlesef servis sağlayıcıların kısıtlamaları oluyor ondandır. Youtube değilse izlediğiniz kaynaklı yada servis sağlayıcının yurtdışı kaynaklı bir sorunu olabilir.
zaten popüler bütün diziler ve müzik klipleri oraya yükleniyor televizyonlarda bile youtube direk oluyor bu servis saglayacıları orada hızı düşürecekse ne amacı varki bu işin indirme felan hız güzel lakin youtube rezalet yıl olmuş bilmem kaç hız yüksek bu hıza ful hd bırak 4k lazım biz 750p de zor izliyoruz bu hız ozaman boşa var -
Türknette eğer iyi hizmet alabiliyorsan böyle bir sıkıntı yok. 8k ya dahi açabiliyorsunuz. Kötü hizmet varsa foruma bakman yeterli
quote:
Türknette eğer iyi hizmet alabiliyorsan böyle bir sıkıntı yok. 8k ya dahi açabiliyorsunuz. Kötü hizmet varsa foruma bakman yeterli
tivibu olmasa ttnet kullanmam sitede oturmama ragmen daha yüksek hızı alt yapı desteklemiyormuş 20 tl fazla verim dedim ama nafile sadece youtube video izlerken donanım haber felan derken biranda görüntü kötüleşiyor net bitmiş gibi oluyor bu hızla bu kalite içler acısı bazende olmadıgı oluyor ama sonrasında ise kayan yara gibi oluyor -
-
13 megabit de bir problem olmaması lazım
-
Modem ayarlarından dsl seçimi multimode değil sadece adsl2plus olsun. Hattın daha iyi şuanda ama teknoji olarak geriye gitmiş
Vdsl var mı onu da sorgulayıp yeni bir kablolama ile daha iyi bir hız deneyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
ama böyle saçma birşey olmazki allah aşkına koca yotubede ilkay zamanı tamindir donanım haber tekno seyir videolarını izliyoruz hepsi hd kalitesinde biz izlerken hd izliyoruz bir dakika sonra görüntü oluyor 360p gibi bitene kadar böyle gidiyor hayır kotada dolmadı nette hızlı bu hızla neden böyle anlamadım bu ttnet youtube neden hız sınırı uygular aldıgı parada az degilki 100 tl ödüyorum 40 tlde tivibu -
quote:
Orijinalden alıntı: spencermila
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
ama böyle saçma birşey olmazki allah aşkına koca yotubede ilkay zamanı tamindir donanım haber tekno seyir videolarını izliyoruz hepsi hd kalitesinde biz izlerken hd izliyoruz bir dakika sonra görüntü oluyor 360p gibi bitene kadar böyle gidiyor hayır kotada dolmadı nette hızlı bu hızla neden böyle anlamadım bu ttnet youtube neden hız sınırı uygular aldıgı parada az degilki 100 tl ödüyorum 40 tlde tivibu
Hocam telekomun yurt dışı çıkışları ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. Bu durumu bende ıss değiştirince anladım. Mhlerini istediğiniz kadar arayın onlar sorun yok derler sorun altyapısı yetersiz telekomun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X