Şimdi Ara

Türktelekom faturasız 2 yeni paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
8
Favori
30.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahlan 19 Paketi ile tam 4GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK, Her Yöne 1000 SMS ve tarife içi sınırsız konuşma sadece 19 TL! Üstelik aylık tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerde Ahlan Tarifesinde geçerli tarife içi sınırsız konuşma ve yurtdışı avantajlı görüşme fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Şimdi siz de faturasız Ahlan Tarifesine gelin, bu teklifi kaçırmayın
    19 yaz 5555'e gönder mevcut müşterilere 25 tl
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Ahlan 19 Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ahlan-19-paketi-yeni.aspx

Ahlan 23 Paketi ile tam 4GB Cepten İnternet, Her Yöne 750 DK, Her Yöne 1000 SMS ve tarife içi sınırsız konuşma sadece 23 TL! Üstelik aylık tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerde Ahlan Tarifesinde geçerli tarife içi sınırsız konuşma ve yurtdışı avantajlı görüşme fırsatlarından faydalanabilirsiniz.
    23 yaz 5555'e gönder mevcut müşterilere 27 TL
    Ahlan 23 Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ahlan-23-paketi-yeni.aspx

Ahlan 9 Paketi ile Her Yöne 300 DK, Her Yöne 3000 SMS ve tarife içi sınırsız konuşma sadece 9 TL! 9 yazıp 5555 e gönderin. Mevcut müşterilere 15 TL
    Ahlan 9 Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ahlan-9-paketi-yeni.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 21 Nisan 2017; 14:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden ahlandım. Şu tarifeyi 2 hafta önce çıkarsaydın TT, interneti bol 10 gb tarifine geçmezdim.
    Yine Suudi Arabistan ve diğer ülkeleri eklemişler, muhtemelen Türk vatandaşlarını yine kabul etmeyecekler, arayıp öğrenmek gerek. Ayrıca ücretlendirme periyodu 60 saniye/100 kb olarak ayarlanmış. Fiyatı yanında başka bir artısı, bir ayda iki kez alınabilecek olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 21 Nisan 2017; 15:27:47 >
  • Ahlan va Sahlan - Araplara özel sanırım geçen denememde geçememiştim
  • Süper hemen 19luğa kayıt olayım.

Edit: dedim de bu ahlan tarifesine nasıl geçebiliriz?

Edit2: numara taşıyıp da daha sonra tarifeye geçilemiyormuş müşteri hizmetleri öyle söyledi ancak taşıma esnasında tarife ismini yazdırıp da geçilebiliyormuş.

Bize yine yaramadı. Neyse turkcelle geçirip üç ay idare ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 21 Nisan 2017; 15:26:23 >

• Ahlan biz yararlanamıyoruz

• Neye gülüyorsun?

Duvardaki Türk yazısına.

• Başka paket ismi bulamamışlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mevcut müşteri olarak mobil öğrenciden geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 21 Nisan 2017; 20:49:19 >
  • Ahlan nası sattık bunları
    Türk Telekom
    Digitürk
    Finansbank
    Şekerbank
    BMC
    Boyner
    Çaykur
    ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Cidden ahlandım. Şu tarifeyi 2 hafta önce çıkarsaydın TT, interneti bol 10 gb tarifine geçmezdim.
    Yine Suudi Arabistan ve diğer ülkeleri eklemişler, muhtemelen Türk vatandaşlarını yine kabul etmeyecekler, arayıp öğrenmek gerek. Ayrıca ücretlendirme periyodu 60 saniye/100 kb olarak ayarlanmış. Fiyatı yanında başka bir artısı, bir ayda iki kez alınabilecek olması.

interneti bol 10gb memnun musunuz? bende geçiş yapmayı düşünüyorum fakat aklımda şüpheler var kalitesi hakkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e71 E kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum hocam, Vodafone mega3gb tarifesinden geçtim. İstanbul Kartal ilçesindeyim burada daha iyi Vodafone'dan. Ayrıca ayda bir Düzce'ye git-gel yaparım, Vodafone'un çekmediği yerlerde gayet güzel çekiyor hem internet hem de sesli görüşme olarak. 39 lira bana biraz tuzlu geliyor ama bol interneti olan en iyi tarife şimdilik bu. Çevrenizde TT hat kullanan bulup çekiş kalitesini ona sormanız çok daha sağlıklı cevaplar almanızı sağlayacaktır.

• Acele etmeyin Turk (!)Telekom yeni tarifesi yarın çıkıyormuş.

Ya Seydi,Sana Deydi tarifesinde her şey sınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

mevcut müşteri olarak mobil öğrenciden geçiş yaptım.

Hocam nedir bu?
  • bulacaginiz isimi esekler tepsin.

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Tarifeye geçtiğime dair onay mesajı. Hem Arapça hem Türkçe geliyor.

• Şaka maka özelleştirilince herkes Arap Telekom diyordu. Harbi ilerde ismi Arap Telekom olacak gibi.
  • Bu ne ya saka gibi. Avrupada turklere ozel hat bar mi ? Boyle hollanda da hollandalilarin , almanyada almanlarin giremedigi

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Almanyada var diye biliyorum Hocam yazın 3 ay dondurulabiliyor hatta sonra taahhüt kaldığı yerden devam ediyor ama birtek almanyada duydum diğerlerinde yok galiba

• bu tarife çıktığına göre merhaba 500 tarifesine bizler geçebileceğiz demektir.bu güzel haber .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 22 Nisan 2017; 9:9:31 >
  • Firma sahipleri kampanyayı kendi vatandaşlarını düşünüp yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.