Şimdi Ara

Türktelekom' a Davamı Açsak Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nezaman girsem kotamı öğrenmek için sistem hatası diyiyor.Anca ay başında acılıyor bakmısın kotayı geçeli yıllar olmuş.Burda benim hatam ne ttnet güzelce belirtsin kota miktarını bizde ona göre girelim.Her seferinden acaba kotayımı geçtim şu resmi cok olan siteye girmeyeyim animasyonu cokolan siteye girmeyeyim öff be sıkıldım artık.Tüketici haklarına başvursam birşey yapabilirlermi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara sahin -- 26 Eylül 2007; 5:31:04 >

• Arap telekomdan mı bahsediyorsun?
  • derın devlet dava acsak bısey olacagını sanmam ama ya olursa
  • Ne derin devleti ya.Arap marap beni dertlemez beni bana atılan kazık dertler.Adamlar hızı arttırıyor bari kotayida 5 veya 6 GB yapın be.
  • ne alakası varki arapla?

bi gavura satıdlı diye hatırlıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

ne alakası varki arapla?

bi gavura satıdlı diye hatırlıyorum ben

%55'i OGER TELECOMS'a aittir.
  • Yahudi malı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arap uyruku bir şirketti oger yani %55 hisse araplarn.Ama konuyla alakası yok bunların.
  • Türktelefon değil TÜrktelekom bu arade ttnete
  • konu yine sapmış ya
    ama cidden en iyisi kotayı aşcan sonrada öğrenemedim diye dava aççan
  • Açsanız ne olacak hoca firmaya kafamı tutcanızöde gitsin artık öle bakıyorum uğraşmaya değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Açsanız ne olacak hoca firmaya kafamı tutcanızöde gitsin artık öle bakıyorum uğraşmaya değmez

eğer internet kullanıcıları birleşirse o ttnetin 100 mislisini yapabileceğimizden emin olun

sorun koca popomuzu kaldırmamamız ve önümüze geleni kullanmamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta5 -- 25 Eylül 2007; 17:33:29 >
  • ben açıcam elimde delimlerim war
  • Arkadaşlar nediyorsunuz acalım ya olmadı tüketici haklarna başvuralım onların kendi avukatları falan var.Yav herkez dert yanıyor ama kimse kılını kıpırdatmıyor.Koyun gibi önüne ne verirlerse yiyiyoruz.Herşeyi kabullenmek zorundamıyız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara sahin

Arkadaşlar nediyorsunuz acalım ya olmadı tüketici haklarna başvuralım onların kendi avukatları falan var.Yav herkez dert yanıyor ama kimse kılını kıpırdatmıyor.Koyun gibi önüne ne verirlerse yiyiyoruz.Herşeyi kabullenmek zorundamıyız.

smile adsl internette devrim 0 ping
  • aynı sorun bendede var gecen ay aradım calısma var dedıler hemen hemen bır ay gectı yıne aradım yıne calısma var dedıler bende kıza bu konusma dınlenıyormu dedım evet dedı ıyı o zaman dedım actım agzımı yumdum gozumu ne bu dedım ben sıze bunun ıcınmı para oduyorum dedım kızda cıt yok bır guzel konustum tabı argo degıl sonra suratlarına kapattım musterı memnunıyetı sıfır ya
  • kota geldi fatura 3saniye de 1mb indirmiş 3saniye de ne yapılırsa artık bilgisayar açılınca internet direk açılıyor bu demek oluyor ki 3saniyeaçık kalmış pc ve 1mb inmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara sahin

Arkadaşlar nezaman girsem kotamı öğrenmek için sistem hatası diyiyor.Anca ay başında acılıyor bakmısın kotayı geçeli yıllar olmuş.Burda benim hatam ne ttnet güzelce belirtsin kota miktarını bizde ona göre girelim.Her seferinden acaba kotayımı geçtim şu resmi cok olan siteye girmeyeyim animasyonu cokolan siteye girmeyeyim öff be sıkıldım artık.Tüketici haklarına başvursam birşey yapabilirlermi acaba.

ben de bi ekleme de bulunayım...mesela aylık ödemenizi yapmadınız...bağlantı ksilmeye başlıyor.gidip/gelmeler çoğalıyor...4440375 i aradığınız zaman da bir sürü gereksiz şey söylüyorlar...en sonra da sizin bölge de bakım çalışması yapılıyor yalanı.... bilmem sadece bende mi oluyo ama faturayı ödemediğim zaman asla istikrarlı bir bağlantım olmuyor...ama ödediğim andan itibaren de hiç kesilmiyor...

• Biraz önce bende denedim sistem hatası verdi fakat uzun basılı tutup bırakın butonu biraz geçte olsa gösteriyor aylık sütunları.

Not: İlk basışta olmayabilir birkaç kez deneyin..
  • Ben bakabiliyorum kotama gerçi bazen sorun oluyo ama neyse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.