|
Türktelekomda Tivibu vardı bunu kullanmak zorundayım annem aktif kullanıyor. TV+ da buna muadil bir şey sanırım. Şimdi Türktelekomda ipv6 vardı, Süperonline veriyor mu bunu? Bir de CGNAT yok şu anda bende Türktelekomda 20 yıllık üyeyiz. Süperonline da olur mu? Bir de Türktelekom gerçekten çok kaliteli internet veriyor, 2ms alıyorum mesela lol tr de. Bufferbloat hiç olmuyor neredeyse. Ama işte fiyatları çok yükselttiler burunlarından da kıl aldırmıyorlar. Süperonline lol tr de nasıl? FC diye football oyunu vardı onda çok ping vardı diye haftalardır twitterda haberler dönüyordu en son düzelttilerdi ama. Şu sansür olayı yüzünden internet çok yavaşlıyor diye duydum doğru mudur? Kullanıcı adı ve şifresini de ben alırım mutlaka, yani o bilgiyi alıp router değiştirmek çocuk oyuncağı benim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 13 Eylül 2026; 21:47:56 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler