Şimdi Ara

Türksat VS TürkNet (İnternet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akşam yoğunluğunu hariç ping durumu gayet iyi.

    Cs go 50-70 arası

    Hon 80-110

    Lol muhtemelen 30-50 (oynamıyorum)

    1080p 2k video takılmadan sorunsuz

    idm ve torrent download 5-6 arası.

    Steam zaten hızlı 2. Firmalar bu konuda.

    Tek sıkıntısı bölgesel yoğunluk.. Eğer bölgede akşam yoğunluğunu yaşarsanız ping 2 katına çıkar benim hız normalde 50 akşam yoğunlukta 10-15 arası buda genelde 20-23 saatleri arasında oluyor.

    Geri kalan saatlerde sıkıntısız 1 seneyi geçti hat kopma zayıflama düşük ping sorunu yaşamadım gece 4 5 gibi 30dk falan kopma oldu toplamda 3 5 kez buda sanırım santral kaynaklı ya bakım yada başka bişey oldu.

    Denemekten zarar gelmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    Son 6 aydır internetim çok yavaş. Sözleşme için sürekli arıyorlar yenilemiyorum. Bi ara sürekli kesiliyordu PUBG veya Counter oynarken falan. Bu bağlantı yüzünden oyunu bıraktım. Gelin bakın hatta diyorum gelen yok. Kopma gitti bu sıra ama yavaşlık hala devam ediyor. Artık sıktı. En kötü aboneliği kendi üstüme alırım bundan sonuç alamazsam. Turksat aboneliği benim üstüme değil.

    Ek olarak 35Mbit veya üstünü alabiliyorsam( ki bu yıl YAPA geliyor sanırım bizim siteye) neden daha altına aynı fiyatı veya fazlasını vereyim ki?
    İlginç. Türksat genelde sorun çıkarmadan ekip gönderen bir şirket ama sizin ki talihsizlik olmuş. Yinede bir şans daha verirdim yerinizde olsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat varken turknet kullanmakta garip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Zaten ne zaman arasam gelip yaptılar. Daha 2 hafta önce bağlantı noktasındaki sorun yüzünden aradım geldiler hemen. Onda sorun yok. Zaten 2006'dan beri kullanmamın sebebi müşteri hizmetleri ve bağlantının neredeyse hiç gitmemesi. Ama bu yavaşlık artık beni çileden çıkarıyor
    Değerler normal her şey normal. Normal olunca da bir şey yapmıyorlar.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    asus modemin de huyumdan anlamam ki ? farklı bir modem ile deneyin bakalım mümkün ise belki zor da olsa modemdendir ?
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    türksat ve sol fiber var binamda yine de türknet kullanıyorum ev telefonu diğerlerine ihtiyacım kadar yok ve bu fiyata bu hızı hiç bir firmadan alamıyorum
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Başka modem yok maalesef elimde veya yakınımda. Kurulum ekibini bekleyeceğim artık yarına. Geleceklerini hiç sanmıyorum ya neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    modeme ayrı para istiyorlarmı istiyorlarsa bende var zaten türksatın modemi değilmi ayrıca bu telefonuda onlar satıyormu yoksa başka bir yerden mi almak lazım ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Hocam ankastre kutusuna baktım şimdi. Turk Telekom hat bırakıp gitmiş. Hangisine bağlayacağımı bilmediğim için dokunmadım. Bir ucu boşta duruyor. Turknet yazmışlar üzerine zaten.

    KuvvetMira27

    Tam olarak hangisinin modem verdiğinden bahsettiğinizi anlamadım. Turksat için mi soruyorsunuz?
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    sizin hat sıfırdan açılacak ise kurulum ekibi bağlayacaktır zaten. Yalnız vdsl uyumlu modem aldınız di mi ? Uydunet in kablo modemler türknet de çalışmaz. Eğer ankastre kutuda sağında solunda şema var ise görsel atar iseniz tarif etmeye çalışırız
  • Hız gerekli diyorsanız turksat



    Yoksa ucuz olana geçin turknet netspeed ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Modem temin etmiştim zaten. VDSL uyumlu kendi verdikleri modemden aldım. Ankastre kutusunda şema göremedim. Olsaydı uğraşır yapardım. Ekiplerin de geleceği yok. Öğleden önce demişlerdi ama ses yok hala. Muhtemelen akşam iptal başvurusu yapacağım. İşten zar zor izin aldım. Üstüne maddi kayıp. Gelmeleri gereken zamanda gelmediler, erteledikleri başka bir saat olursa da gelecekleri meçhul. İş yerim sıkıntı böyle izinler için. Sürekli izin alamam. Öğlene kadar gelen olmazsa Turksat sözleşmesini yenileyip yola devam edeceğim muhtelemelen. Modemi de netten aldığım için iade ederim 15 gün dolmadan. Yapacak bir şey yok.
  • Mutlu son. Umarım sorunsuz kullanırım

    Türksat VS TürkNet (İnternet)
  • Merhaba, sizi aramızda görmek isteriz. Paket içeriğimizi ve hizmetimizi detaylı olarak incelemişsiniz. Biliyorsunuz hizmetimiz taahhütsüz. Memnun kalmamanız durumunda herhangi bir ek ücretle karşılaşmadan hizmetinizi iptal ettirebilirsiniz. Gelin, görün bir deneyin. Memnun kalırsanız devam edersiniz. Bu süreçte bana sormak istediğiniz tüm sorularınızı PM üzerinden detaylı bir şekilde sorabilirsiniz.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Merhaba, o zaman size bir hayırlı olsun Bir ssorun olursa bana nereden ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. İyi kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Umuyorum teknik bir arıza ile karşılaşmam. Günlerce veya saatlerce internetin olmaması gibi. Çünkü Turksat'ta arıza olduğunda anında müdahale ediyorlardı ama sizin tarafınızda bu süreç oldukça sancılı. Bunu bilerek başvuru yaptım ama umuyorum sorunsuz kullanırım.

    Teşekkür ederim.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yaşarsanız OİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden destek kaydınızı oluşturursunuz. Daha sonra bana PM üzerinden ulaşın. Ben size destek olmaya çalışacağım.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun :)
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün kurulumun yetişmesi için biraz sıkıştırdım twitter'dan ama mecbur kaldım. Normalde başvuru yaparken özellikle sordum bölgeye haftasonu kuruluma geliyorlar mı diye. Hafta içi izin almam zor oluyor. Haftasonu kurulum var deyince başvuru yaptım. Cumaretsi beni aradıklarında bölgeye haftasonu kurulama gelemeyeceklerini söylediler. Normalde o gün iptal edecektim ama pazartesi için randevu aldım şans vermek için tabi izin almam zor oldu iş yerinden. Öğlen 12 çeyrek gibi geldi arkadaş kuruluma. Onu da tiwtter'dan baskılarım sonucu yapabildik. Zaten sadece ankastre bağlantısı yapılacaktı. Şema olmadığı için yapamadım. Arkadaş hattı bulup yaptı. Neyse normalde bugün kimse gelmeseydi bu akşam iptal edecektim. Meryem hanım sağolsun yardımcı oldu. Siz de yardım etmeye çalışıyorsunuz görüyorum. Umuyorum işimiz düşmez düşerse de iletişime geçeriz. Tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 9 Nisan 2018; 17:10:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.