Bildirim
turksat ingilizce kanal
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
cnbc e ve e2 var ingilizce sesli ,türkçe alt yazılı 

animal planet(daha türkçe olmadığı için ingilizce)_____________________________ -
BBC var en kralından. -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
BBC var en kralından.
bbc mi
turksatta
_____________________________ CCVP, CCDP, CCNP, CCIP
Cisco Cisco partizani !! -
Pardon, kafam karışık. Türksat'ta dediğinizi görmedim.
Animal Planet te yakın zamanda zaten Türksat'ta olmayabilir ya da şifreli yayına girecek muhtemelen 2 Nisan'da. -
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
turksat uydusunda var olan (elcezire, planet world ve god) kanalları dışında ingilizce kanal var mı acaba?
bildiğim kadarıyla turksatta god diye bir kanal yok_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: selta
quote:
turksat uydusunda var olan (elcezire, planet world ve god) kanalları dışında ingilizce kanal var mı acaba?
bildiğim kadarıyla turksatta god diye bir kanal yok
birkaç ay önce vardı ancak dediğiniz gibi şimdi yokmuş
işe yarar hangi kanal varki turksatta.. _____________________________ -
mtv türkiye var daha ne olsun. _____________________________ -
MTV Türkiye, adı üstünde Türk kanalıdır. İngiliz kanalı değil, MTV Amerika'nın. -
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
işe yarar hangi kanal varki turksatta..
orası öyle ancak turksatsız da olmaz maalesef...
quote:
Orjinalden alıntı: dangerous23
mtv türkiye var daha ne olsun.
ingilizce yayın yapan kanal diyorum
mehman hocam, dünyaca ünlü kaliteli kanalın zaten o uyduda ne işi var haklısın ama standart kanallar da olmazsa TV izlemenin bir zevki olmaz.
-
God felan onlari Turksattan ban'ladilar
Bussines kanli var oda inglizce ama altyazili._____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
Bussines kanli var oda inglizce ama altyazili.
Bu God Channel'ın içeriği neydi ya? Hotbird'de var bir tane ama ismiyle alakasız gibi. Türksat'taki nasıldı? -
quote:
MTV Türkiye, adı üstünde Türk kanalıdır. İngiliz kanalı değil, MTV Amerika'nın.
zaten ben Mtv Türkiye Türk kanalı değil demedim, arkadaş ingilizce yayın yapan kanalları sordu bende Mtv Türkiye dedim sonuçta programların birçoğu orjinal mtv den orjinal sesiyle geliyor ve Mtv Tr de altyazıyla yayınlıyor._____________________________ -
quote:
quote:
Bu God Channel'ın içeriği neydi ya? Hotbird'de var bir tane ama ismiyle alakasız gibi. Türksat'taki nasıldı?
Hristiyanlıkla alakalı şeyler vardı. Kiliseden dualar, ilahiler falan..._____________________________ CCVP, CCDP, CCNP, CCIP
quote:
quote:
quote:
Bu God Channel'ın içeriği neydi ya? Hotbird'de var bir tane ama ismiyle alakasız gibi. Türksat'taki nasıldı?
Hristiyanlıkla alakalı şeyler vardı. Kiliseden dualar, ilahiler falan...
Hocam adı üstünde zaten God
Tanrı kanalı (tövbe tövbe)
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB
-
quote:
Orjinalden alıntı: dangerous23
zaten ben Mtv Türkiye Türk kanalı değil demedim, arkadaş ingilizce yayın yapan kanalları sordu bende Mtv Türkiye dedim sonuçta programların birçoğu orjinal mtv den orjinal sesiyle geliyor ve Mtv Tr de altyazıyla yayınlıyor.
Evet, orijinal programlardan alt yazı ile çeviri yapıyorlar. Konuşmalar İngilizce ama kanal Amerikan kanalı.. -
God TV zaten acayipti. Türksat'te ne iş var hristiyan kanalının, salla gitsin.
-
Şu anda mevcut olan ingilizce yayın yapan turksat kanalları hangileri? _____________________________
Türkçe Yama - Company of Heroes v2.602
Yamanın en güncel halini indirmek için tıklayın
Kişisel Blog Sayfam; Merağın Peşinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı